Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:17)
Dar- ar ji siek tiek maskuoja? Turiu tu bjaurybiu strazdanu- kurias visa gyvenima tepu, tepu,maskuoju  ir t.t.  blush2.gif

Geriausia įsigyti internetu. Manau, pirmame temos psl. rastum atsakymą mirksiukas.gif

Maskuoja tai minimaliai, o kadangi visa oda rudesnė pasidaro, tai manau ir strazdanos nebe tokios ryškios. Turint galimybę būtų gerai pabandyti pasitepti. Vilniuje bent kelios vietos yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:00)
Kol kas neisivaizduoju i ka pakeisiu Egipto zeme unsure.gif - net supracio neturiu, nes kokybes geresnes nesu atradusi pudros...O ten visi grazuoliai parabenai paeiliui.Va cia bus bedos...

net nedvejodama keisk i Hauschkos kompaktini bronzanta, daug geresne nei EZ, turejau td galiu ta drasiai teigti 4u.gif
Atsakyti
Nerandu cry.gif , cia ne si?
http://www.hannover-...0e4ae0e4f5466a6

Kitaip atrodo paveiksliuke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:17)
As cia gyvensiu laugh.gif
Dar- ar ji siek tiek maskuoja? Turiu tu bjaurybiu strazdanu- kurias visa gyvenima tepu, tepu,maskuoju  ir t.t.  blush2.gif

kaip esu jau ne karta rasiusi man si labai minimaliai net sakyciau pamaskuoja, suvienodina odos spalvyte, nuostabi pudra wub.gif nueik i Hauschkos tema ten paskutiniuose psl esu imetusi foto kaip ji atrodo ant manes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 22, 12:38)
kaip esu jau ne karta rasiusi man si labai minimaliai net sakyciau pamaskuoja, suvienodina odos spalvyte, nuostabi pudra wub.gif  nueik i Hauschkos tema ten paskutiniuose psl esu imetusi foto kaip ji atrodo ant manes blush2.gif

bigsmile.gif lekiu!!
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 23:26)
Molis (paprastai renkuosi rasulą, kartais įdedu ir truputį žalio arba balto)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif

Dekui uz receptuka aciuks.gif Beja kuo nuosirdziausiai sveikinu gavus sirdziai miela darba!! thumbup.gif
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:00)
Kol kas neisivaizduoju i ka pakeisiu Egipto zeme unsure.gif - net supracio neturiu, nes kokybes geresnes nesu atradusi pudros...O ten visi grazuoliai parabenai paeiliui.Va cia bus bedos...

As irgi tik uz Dr. H bronzine pudra, man jinai nuostabiai atrodo ant veiduko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 22, 10:47)
2) BioExlusive simondsijų ir žaliosios arbatos priemonės sertifikuotos Lacono institute.

kokios kainos šitų priemonių? Čia ateičiai klausiu rolleyes.gif Nes iš aprašymo atrodo brangiai, bet net užuominos, kiek kainuoja, nėra tongue.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 01 22, 11:14)
O aš giriu Everyday minerals kompaktinį bronzantą

o jis ten vienintelis? Gal nuorodą įmesk wink.gif Dabar pati parsisiunčiau tokius vos violetinės spalvos šešėlius pabandyti - tokie gaivūs pasirodė, o dar bendradarbę violetavai pamačiau pasidažiusią lotuliukas.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 11:17)
Gal dar koki patarima kur geriausiai isgyti? blush2.gif  Noreciau pabandyti...

internetu arba Vilniuje wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 22 sausio 2010 - 11:51
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:38)

Ta pati Bronzing powder mirksiukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 12:46)
kokios kainos šitų priemonių?

Išsiaiškinsiu triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 22, 12:38)
kaip esu jau ne karta rasiusi man si labai minimaliai net sakyciau pamaskuoja, suvienodina odos spalvyte, nuostabi pudra wub.gif  nueik i Hauschkos tema ten paskutiniuose psl esu imetusi foto kaip ji atrodo ant manes blush2.gif

Graziai labai wub.gif , ant tokio lygaus ir sviesaus veidelio tai super! O man tai reikia gi mases biggrin.gif , bijau, kad per mazai maskuos unsure.gif , nors ko gero pats laikas butu pradeti kaip tik to neslepti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 sausio 2010 - 12:15
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 12:46)
o jis ten vienintelis? Gal nuorodą įmesk wink.gif Dabar pati parsisiunčiau tokius vos violetinės spalvos šešėlius pabandyti - tokie gaivūs pasirodė, o dar bendradarbę violetavai pamačiau pasidažiusią  lotuliukas.gif

matyt ne su tavaisiais šešėliais dažėsi biggrin.gif
štai nuoroda http://www.everydaym...er-pressed.html
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 13:00)
Graziai labai  wub.gif , ant tokio lygaus ir sviesaus veidelio tai super! O man tai reikia gi mases biggrin.gif , bijau, kad per mazai maskuos  unsure.gif , nors ko gero pats laikas butu pradeti kaip tik to neslepti...
Va, su EZ as  blush2.gif  ( idedu trumpam biggrin.gif )
user posted image

bet juk bronzantas nera maskavimui skirtas, nors hauschka sakyciau net ir ta minimaliai daro... o tu nenoretum mineralines base maskavimui o bronzantu ant virsaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 13:00)
Va, su EZ as  blush2.gif  (idedu trumpam biggrin.gif)

Diva:), wub.gif wub.gif kad ir to EZ nereikia, puikiai atrodai ax.gif
Atsakyti