Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2010 01 22, 10:00)
sveikinu 4u.gif tik dar pasnibzdekit kur ta bioteka yra smile.gif

Summer sveikinu! thumbup.gif sekmes mirksiukas.gif

bioteka randasi cia smile.gif
Atsakyti
Summer, sveikinu drinks_cheers.gif
O ką tokio mokysiesi? pasidalink ir su mum naujom žiniom bigsmile.gif

Odora, l. gali būti, kad tokia krempudra tau padėtų, kaip pati teisinga ir mąstai smile.gif .Negi jokio aliejaus neturi, kad pabandytum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 22, 10:18)
Odora, l. gali būti, kad tokia krempudra tau padėtų, kaip pati teisinga ir mąstai smile.gif .Negi jokio aliejaus neturi, kad pabandytum? g.gif

turiu sviestmedzio kruopele ir kameliju laseli biggrin.gif uztat ir ruosiuosi pas pacia wink.gif
nebent su aloe geliu maisyciau, bet jauciu netolygiai dengtu toks miksas
siaip cia buvo kazkuri uzsiminusi apie gintaro pudra, man rodos, kad ji i sita "krempudra" gerai isipiestu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 21, 18:02)
Zinok, bendrai paemus -tai net ir tie parabeniniai produktai tikrai yra labai geros kokybes savo poveikiu, net nesulyginsi su L'occitaine.

netikiu, kad siūlai juos pirkti biggrin.gif

QUOTE(mezzanine @ 2010 01 21, 19:24)
ar naudojat kuri nors muila veidui prausti?

naudoju Daddygirl muilą ir esu labai patenkinta smile.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 19:57)
Gerai užsitepė, gerai maskuoja,

atsiprašau, o ką pas tamstelę maskuoti? g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(fuksija @ 2010 01 21, 21:11)
Kaip pasidaryti molio kaukę veidui?

Dolphin ir Summer kuo puikiausiai viską išaiškino wink.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 22:26)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif

jėga, sveikinu, Summer thumbup.gif 4u.gif cool.gif Tikrai pasimatysim, mes su Dolphin faktiškai jau suderinom pirmus pirkinius rolleyes.gif Aš kažkaip labai tikiuosi, kad tau leis ir prie asortimento formavimo prisidėti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 11:10)
Tikrai pasimatysim, mes su Dolphin faktiškai jau suderinom pirmus pirkinius  rolleyes.gif

Aš kažkaip labai tikiuosi, kad tau leis ir prie asortimento formavimo prisidėti  cool.gif

pasidalinkit ir cia, gal daugiau kam prireiks biggrin.gif

as, tiesa sakant, irgi to tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
agnuta, atsakysiu ne į temą - visokių daigų ax.gif O į temą - tai Akamučiui LT visur antkainiai uždėti, bet MAMarija bent neseka pasakų, kokie jie problematiški, kaip nepatikimai ir brangiai siunčia smile.gif Gerbiu nemelagius cool.gif
Atsakyti
Ačiū panos thumbup.gif drinks_cheers.gif Tikiuosi viskas klostysis gerai blush2.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 22, 10:18)
O ką tokio mokysiesi? pasidalink ir su mum naujom žiniom bigsmile.gif

Na, mokymąsi turėjau omeny apskritai - apie visus produktus, esančius prekyboje. Juk turiu žinoti, ką patarti, kas nuo ko ir kuo skiriasi, kieno sudėtis gera, kieno netokia, ką siūlyti galiu visiems, o ko mūsiškėms žiniukėms geriau ir į akis nekišti tongue.gif Ir t.t.

Kalbant apie Biotekos kosmetika, kolkas pirminės žinios siekia tiek, kad:

1) Jason yra tarpinė grandis tarp eko ir sintetinės kosmetikos. Kai kurios sudėtys tikrai geros, o kai kurios turi ir kai kurių blogiečių. Bet kokiu atveju kiekvienam produkte yra nemaža dalis gerų, eko sertifikuotų medžiagų;
2) BioExlusive simondsijų ir žaliosios arbatos priemonės sertifikuotos Lacono institute. Tai nepriklausoma valstybinė institucija, kuri jau 15 metų sertifikuoja ekologiškus produktus Austrijoje, Vokietijoje ir PR Europoje. Organinę kosmetiką Laconas sertifikuoja pagal Codex Alimentarius nustatytus natūralios kosmetikos standartus (artimi mūsų įprastiniams EcoCert, BDIH);
3) John Masters Organics sertifikuotos atskiros sudedamosios dalys (absoliuti dauguma), jokių silikonų ir pan. Kai kurie produktai, kaip vientisi, sertifikuoti USDA.

Laikui bėgant apie viską galėsiu detaliai papasakoti, kas ką domins 4u.gif Todėl ir sakau, mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis blush2.gif

Dėl asortimento formavimo, jei tik leistų man nagus prikišti, tuoj aš privežčiau visokių gėrybių lotuliukas.gif Na bet į vadovės pareigas taip pat yra priimta mergina, tai žiūrėsim, kaip čia mum seksis mirksiukas.gif Parduotuvė gyvuoja lygiai mėnesį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 22 sausio 2010 - 11:12
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 21, 19:02)
Zinok, bendrai paemus -tai net ir tie parabeniniai produktai tikrai yra labai geros kokybes savo poveikiu,

g.gif norit pasakyti, kad naudojat ir kosmetika su parabenais?? Na, as tai dar naujoke , dar tik po truputi keliauju link naturalios kosmetikos, kai baigiasi kas is seniau, pakeiciu i natur. Neturiu tiek pinigu, kad viska ismesti ir pasikeisti vienu metu- as atkakliai, po truputi....Bet tikrai nesiruosiu naudoti su parabenais- kad ir kokios geros kokybes butu. Tai labai daug geros kokybes kosmetikos yra, bet kalbam apie naturalia...
Kol kas neisivaizduoju i ka pakeisiu Egipto zeme unsure.gif - net supracio neturiu, nes kokybes geresnes nesu atradusi pudros...O ten visi grazuoliai parabenai paeiliui.Va cia bus bedos...
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 20:57)
Neiškenčiau neišbandžiusi skystos pudros recepto.

blink.gif nu jus mane stebinat ! Pacios krempudra darotes?? blink.gif Aukstasis pilotazas.Kosmosas. biggrin.gif

Summer - Sveikinu 4u.gif ! Dziaugiuosi labai- kaip reikia geru ir nusimananciu pardaveju eko parduotuvese!!! Sekmes naujame kelyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 sausio 2010 - 11:01
Summer, thumbup.gif !!! Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:00)
Kol kas neisivaizduoju i ka pakeisiu Egipto zeme unsure.gif - net supracio neturiu, nes kokybes geresnes nesu atradusi pudros...O ten visi grazuoliai parabenai paeiliui.Va cia bus bedos...

Dr. Hauschka bronzinė pudra, duodu ranką nukirst praktiškai drinks_cheers.gif

user posted image

Kažkada čia jau pasakojau istoriją, kaip draugę, nenatūralistę, atkalbėjau pirkti Egipto žemę. Jau pripasakojau, kokia pabaisa ta EŽ, kad tik nepirktų. Tuomet papasakojau apie Hauschkos bronzinę pudrą, sakau gal nori, patepliosiu tave kada. Na tai sykį kai patepliojau, tą patį vakarą skambina - nooooriu biggrin.gif O kai gavo naują pakuotę į rankas, dar kelias dienas kasdien skambindavo ir po porą minučių dėkodavo, kokia nereali ta pudra ir kokia ji dėkinga, kad tokį dalyką parodžiau biggrin.gif

Iš tiesų, dengia lengvai, nieko nesijaučia ant odos. Spalva nuostabiai natūraliai ruda, jokios minties apie oranžinį atspalvį. Kuo daugiau tepi, tuo rudesnė daraisi. Patepus ir palaukus keliolika sekundžių, išryškėja tikroji spalva (patamsėja) - kaip ir EŽ atveju.

Na ir kaina, Hauschka pudra nuo 70 Lt kainuoja, EŽ daugiau nei per pusę brangesnė.

Iš tiesų, jau ką ką, bet šitą produktą iš Hauschkos giriu ir girsiu drinks_cheers.gif Nuostabus reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 22 sausio 2010 - 11:13
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 22, 12:00)

O aš giriu Everyday minerals kompaktinį bronzantą, suteikia lengvo spindesio veidui ir sveiko rudumo, jis ypač tinkamas šviesiaodėms, nes parudina lengvai, gal tuo atžvilgiu EŽ tarkim ,,stipresnė'', bet šis bronzantas man labai patinka wub.gif o EŽ nuo senų laikų pas mane seniai užmiršta dūla. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 22, 12:06)
Dr. Hauschka bronzinė pudra, duodu ranką nukirst praktiškai drinks_cheers.gif

As cia gyvensiu laugh.gif
notworthy.gif Butinai einu dometis. Kaip gerai, kad sausis darbe pas mane visada tuscias ax.gif , veliau nebus galimybiu tiek sedeti ir viska skaityti unsure.gif , ale reikia dabar daugiau suzinoti gerio!
Gal dar koki patarima kur geriausiai isgyti? blush2.gif Noreciau pabandyti... EZ kai tik baigsis, tai is kart- o kainuoja tikrai vos ne dvigubai pigiau thumbup.gif .
Dar- ar ji siek tiek maskuoja? Turiu tu bjaurybiu strazdanu- kurias visa gyvenima tepu, tepu,maskuoju ir t.t. blush2.gif
Atsakyti