Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 19:57)
Neiškenčiau neišbandžiusi skystos pudros recepto. Viskas puikiai gavosi (dėjau jojobos al. ir trup. kakavos sv.).Miltukų gan daug reikėjo dėti, kad tirštoka masė būtų. Gerai užsitepė, gerai maskuoja, spalvų primaišiau, tai l. gerai atitaikiau pagal save smile.gif . Tai dabar nebus vargo su dažymusi, man tie birūs miltukai nebuvo super patogu, nes birėdavo kur nereikia ax.gif
[b]

o neblizga ant veido? g.gif kokius tiksliai mineralinius miltukus naudojot? Gundausi ir as.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 21 sausio 2010 - 21:32
QUOTE(fuksija @ 2010 01 21, 22:11)
Kaip pasidaryti molio kaukę veidui? Kiek molio užtenka vienam kartui? Kiek kartų per savaitę reikia naudoti?
Atsiprašau, kad ne pirmą kartą klausiu, gal kas nors žino ir anksčiau nepastebėjo, o man labai knieti išbandyt.

as gi jau atsakiau doh.gif vienu puslapiu atgal griskit
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 20:21)
žodžiu 1 mergina pasakė, kaip darosi sau toninę pudrą bigsmile.gif

Oi čia gera mintis, tik perskaičiau bėgau bandyti, nes tam reikalui turėjau kelis mineralinės pudros mėginukus, kurių spalvos man netinka. Tai as juos pamaišiau pagal save, tiksliau 2 spalvas sumaisiau, idėjau dar tokio blizgio šiek tiek, toliau ilašinau laša glicerino iš AN, porą lašų vanilės fitolio iš AN, ir daugiau lašų jazmino eleksyro iš KN ir truputi migdolų aliejaus iš SP, vitaminu E. Po to maišiau, maišiau, maišiau, ir gavosi fantastiškas rezultatas bigsmile.gif Jau ir ant veido pabandžiau užtepti, ryt dienos šviesoj reiks išbandyti, bet idėją čia Monica gerą parašei thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2010 01 21, 21:30)
o neblizga ant veido? g.gif kokius tiksliai mineralinius miltukus  naudojot? Gundausi ir as.. ax.gif

jokio blizgesio, gal perlamutras tokį matiškumą duoda, nors ir pati mineral. pudra gi matizuoja. Aš naudojau Everiday minerals, pigi ir gerai laiko (yra atskira jos tema). Manau nuo konkrečios mineral. puros priklauso maskavimas. Nes idejos autore sake, kad jai nelb maskavo, tik spalvą palygino, bet ji ir naudojo kitos firmos pudrytes. Ji naudoja taip, cituoju: "nusiprausiu veida, papurskiu hidrolatu ir patepu aliejum, tada kai viskas beveik susigeria tepu pudra. Oda ta buna,
tikrai ne sausa, bet ir ne visai dregna"

Braskel, tu tai prabangius aliejus sudėjai rolleyes.gif Tu priminei, reik ir man lašą glicer. įdėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 21 sausio 2010 - 21:53
QUOTE(Nirida @ 2010 01 20, 16:05)
O dar turiu klausimuka apie palergoniju EA, kauip jas naudojat kad pvz hormonus pareguliuotu?

50 ml aliejaus (ne simondsijų), 10 l. pelargonijų EA, 10 l. ylang-ylang EA. Tepti krūtinę kartą per dieną.

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 20, 21:38)
O kaip tu daraisi prausikli?

Molis (paprastai renkuosi rasulą, kartais įdedu ir truputį žalio arba balto) užpilamas hidrolatu/min. vandeniu/arbata, tuomet dedu įvairius augalų miltelius (3 rūšių, kartais 4), lašinu aliejuko, glicerino ir EA (būtinai rožinių pelargonijų, po to šalavijų arba niaoulio, šiuo metu tik tokius turiu kokybiškus). Viską sumaišau ir voila smile.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 01 20, 23:14)
Ačiū wink.gif turbūt ir aš jamsiu šitą, nes dar ir kokio 19temoj biggrin.gif berods, Summer pasisakymą apie jį skaičiau gerą.

Ojėj, aš jau pati nebepamenu, ką apie jį mąsčiau biggrin.gif Gal ir neblogas buvo, tik va tokio įspūdžio, kad pirkčiau vėl, nepaliko. Vis man ta Ekostudija atstumia blush2.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 21, 12:00)
Stai taip :  1 paveikslelyje neteisingai. 2- teisingai

O aš ir nežinojau, kad reikia tepti virš antakio ir dar link nosies doh.gif Labai tau ačiū 4u.gif

QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 13:52)
Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt clap.gif.

Šaunuolė, sveikinimai 4u.gif

QUOTE(zieminuke @ 2010 01 21, 16:48)
Siandien teko apsilankyti Vilniuje, tai istaikiau minutele ir uzlekiau i "Zalia zalia". Oi kiek ten visokiu geriu, buciau pamirsus iseit, jei laiko buciau turejusi biggrin.gif Nusipirkau Dr. Hauschkos tusa. Dar nieko naturalaus neturejau is dekoratyvines kosmetikos, tai bus pirmasis bandymas. Tikiuosi patiks. Kaune Via naturalyje maciau Nvey dekoratyvines kosmetikos. Kazin kuri is ju geresne, Dr. Hauschka ar Nvey:hm

Man ten irgi labai patinka drinks_cheers.gif Specifinę aurą turi. Nors ir ne viskas verta kainos, bet tam tikrus dalykus perku tik ten.

Lyginant Nvey ir Hauschkos krem. pudras, man Nvey kur kas labiau patiko, nors iš pradžių ir Hauschka buvau patenkinta.
----------------------

Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 23:26)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif

Dedeliausi sveikinimai, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 21, 22:26)
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif  yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif

clap.gif clap.gif clap_1.gif assa.gif taip ir galvojau. Sveikinimai ir lauksim pakvietimų.

Ačiū Monica, vis dėlto bandysiu rozmariną, nenoriu žmogaus per daug atpalaiduot vidury darbo dienos blush2.gif
Atsakyti
----------------------

Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj clap.gif yahoo.gif O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską blush2.gif
[/quote]
puiku, sakem, kad pavyks thumbup.gif kai labai nori, tai ir pasiseka anksciau ar veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Summer-In-Paris, sakiau, kadas tai jau seniai zinojau smile.gif valiooooooo:)
Atsakyti

jau net zinau ka pirksiu pas Jus biggrin.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif Tik prasau labai ant manes nerekit blush2.gif zinau, kad pries pora menesiu vyko gana intensyvios diskusijos, bet ju rezultato taip ir neprisimenu blush2.gif

kaip ten su tais aliejais...

ar salto mechaninio spaudimo aliejus = nerafinuotas ir geras aliejus???
kai ant aliejaus parasyta virgin oil ar tai reiskia, kad jis nerafinuotas?

kaip naudoti aloe vera ? as noreciau itrinti galvos oda, tai nezinau ar ant sausu plauku ar ant dregnu tept, kiek laiko laikyti? tepti pries plaunant sampunu ar po 4u.gif

nespeju as su jumis, tenka arba naktim sedet SM arba greitai perlekt pora puslapiu atgal blush2.gif
Atsakyti

sveikinu 4u.gif tik dar pasnibzdekit kur ta bioteka yra smile.gif

mergaiciai su ta nuosavos gamybos krempudra jus mane uzkabinsit doh.gif tik dabar jokiu ingridientu iskyrus mineraline neturiu, bet jau reiks susikomplektuoti smile.gif dabar mastau gal cia butu sprendimas mano itariamai problemelei: uztepus sausa mineraline, mano oda kaip paselusi ima gamintis riebalus nes ja pasausina, tai jei tepant tokia krempudra gal jai nelikto to signalo "riebalu gamyba" g.gif
Atsakyti