QUOTE(Nirida @ 2010 01 20, 16:05)
O dar turiu klausimuka apie palergoniju EA, kauip jas naudojat kad pvz hormonus pareguliuotu?
50 ml aliejaus (ne simondsijų), 10 l. pelargonijų EA, 10 l. ylang-ylang EA. Tepti krūtinę kartą per dieną.
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 20, 21:38)
O kaip tu daraisi prausikli?
Molis (paprastai renkuosi rasulą, kartais įdedu ir truputį žalio arba balto) užpilamas hidrolatu/min. vandeniu/arbata, tuomet dedu įvairius augalų miltelius (3 rūšių, kartais 4), lašinu aliejuko, glicerino ir EA (būtinai rožinių pelargonijų, po to šalavijų arba niaoulio, šiuo metu tik tokius turiu kokybiškus). Viską sumaišau ir voila
QUOTE(Katherina @ 2010 01 20, 23:14)
Ačiū
turbūt ir aš jamsiu šitą, nes dar ir kokio 19temoj
berods, Summer pasisakymą apie jį skaičiau gerą.
Ojėj, aš jau pati nebepamenu, ką apie jį mąsčiau
Gal ir neblogas buvo, tik va tokio įspūdžio, kad pirkčiau vėl, nepaliko. Vis man ta Ekostudija atstumia
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 21, 12:00)
Stai taip : 1 paveikslelyje neteisingai. 2- teisingai
O aš ir nežinojau, kad reikia tepti virš antakio ir dar link nosies
Labai tau ačiū
QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 13:52)
Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt
.
Šaunuolė, sveikinimai
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 21, 16:48)
Siandien teko apsilankyti Vilniuje, tai istaikiau minutele ir uzlekiau i "Zalia zalia". Oi kiek ten visokiu geriu, buciau pamirsus iseit, jei laiko buciau turejusi
Nusipirkau Dr. Hauschkos tusa. Dar nieko naturalaus neturejau is dekoratyvines kosmetikos, tai bus pirmasis bandymas. Tikiuosi patiks. Kaune Via naturalyje maciau Nvey dekoratyvines kosmetikos. Kazin kuri is ju geresne, Dr. Hauschka ar Nvey:hm
Man ten irgi labai patinka
Specifinę aurą turi. Nors ir ne viskas verta kainos, bet tam tikrus dalykus perku tik ten.
Lyginant Nvey ir Hauschkos krem. pudras, man Nvey kur kas labiau patiko, nors iš pradžių ir Hauschka buvau patenkinta.
----------------------
Mergaitės, nuo vasario pirmos susitinkam Biotekoj
O iki tol turėsiu gražaus laiko mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis apie viską