Neiškenčiau neišbandžiusi skystos pudros recepto. Viskas puikiai gavosi (dėjau jojobos al. ir trup. kakavos sv.).Miltukų gan daug reikėjo dėti, kad tirštoka masė būtų. Gerai užsitepė, gerai maskuoja, spalvų primaišiau, tai l. gerai atitaikiau pagal save . Tai dabar nebus vargo su dažymusi, man tie birūs miltukai nebuvo super patogu, nes birėdavo kur nereikia
Fuksija, dar kai laiaku molio kaukę, gali purkšti veidą skysčiu, kad kaukė greit nesudžiūtų, tai ypač aktualu jautresnei odai.
QUOTE(Klaida @ 2010 01 21, 15:52)
Tai irgi ne reklama- pati naudoju ir tik noriu informuoti VISAS MERGINAS IR PANELES apie saunia ekologisku kuno ir veido prieziuros priemoniu parduotuve
Ne reklama? Tai kodėl parašas toks? Iš meilės parduotuvei?
QUOTE(mezzanine @ 2010 01 21, 19:24)
ar naudojat kuri nors muila veidui prausti? mane domina riebiai, nesvariai odai. turejau medimix, bet noreciau kazko naujo, galbut geresnio
Siūlyčiau muilus iš nimfali, Druide tik aš naudoju sausai odai.
Šiadien apsižiūrėjau plaukus, tai irgi ežiukas užaugęs, jau toks rimtas, o galiukai sveiki, neišsišakoję, nors kirpta gal vasaros pabaigoj
Monica, gal gali parašyti kokie ea tinka nugaros masažui ir kuris bazinis geriausias? Ryt jau turiu būti pasiruošusi mišinuką
QUOTE(Versmė @ 2010 01 21, 19:59)
Monica, gal gali parašyti kokie ea tinka nugaros masažui ir kuris bazinis geriausias? Ryt jau turiu būti pasiruošusi mišinuką
tau taip greit reikėjo, sorry, kad neparašiau, užmiršau tieisog Atpalaiduojantis mišinys galėtų būti toks: levanda+apelsinas arba levanda+mairūnas+ petitgreinas. Galima vien tik levanda ar mairūną naudoti.
Iš bazinių aliejų, tai tiktų tokie neutralūs kaip jojoba, migdolai. galima trup. arnikos pridėti.
QUOTE(Klaida @ 2010 01 21, 16:52)
O as radau aliejus ir kremus naturalius tik DAAAAUG PIGIAU yra cia
Aha tikrai pigiau - gėlių vandens 100 ml tik 121 lt kainuoja .
QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 20:20)
Aha tikrai pigiau - gėlių vandens 100 ml tik 121 lt kainuoja .
Konkurencine kova
Siaip jei atvirai, tai abiejose parduotuvese nepadoriai kainos uzkeltos
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 20:14)
tau taip greit reikėjo, sorry, kad neparašiau, užmiršau tieisog Atpalaiduojantis mišinys galėtų būti toks: levanda+apelsinas arba levanda+mairūnas+ petitgreinas. Galima vien tik levanda ar mairūną naudoti.
Iš bazinių aliejų, tai tiktų tokie neutralūs kaip jojoba, migdolai. galima trup. arnikos pridėti.
Ačiū pati nežinojau, kad taip greit reikės, pagal aliejų atsargas teks tik levandas dėti. O rozmarinas netiktų?
QUOTE(Versmė @ 2010 01 21, 20:44)
Ačiū pati nežinojau, kad taip greit reikės, pagal aliejų atsargas teks tik levandas dėti. O rozmarinas netiktų?
Rozm. galima naudoti nuo reumato, artrito. Jis stimuliuojantis, o ne raminantis.
Kaip pasidaryti molio kaukę veidui? Kiek molio užtenka vienam kartui? Kiek kartų per savaitę reikia naudoti?
Atsiprašau, kad ne pirmą kartą klausiu, gal kas nors žino ir anksčiau nepastebėjo, o man labai knieti išbandyt.
Atsiprašau, kad ne pirmą kartą klausiu, gal kas nors žino ir anksčiau nepastebėjo, o man labai knieti išbandyt.
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 21, 15:13)
esu savotiskai nusivylus...
<...> pasakykit jus man, paguoskit, gal ir jums is pradziu taip buvo? nes pirmas noras tai eit ir nusipirkt tuos pacius mineral oil
Papildyta:
na va
<...> pasakykit jus man, paguoskit, gal ir jums is pradziu taip buvo? nes pirmas noras tai eit ir nusipirkt tuos pacius mineral oil
Papildyta:
na va
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 21, 16:05)
greitai sakai ka darai galiukams
QUOTE(bryyla @ 2010 01 21, 17:49)
Tai dabar jau turi išduot paslaptį, kaip prižiūri plaukų galiukus ir kokias priemones naudoji, kad jau pasigyrei
Iš tikrūjų nieko įpatingo nedarau, tiesiog manau kad per visą ilgį yra ataugę sveiki plaukai, kuriems jau chemijos matyt neteko
Nuo to to laiko, kai chemine kosmetiką išdovanojau ir pradėjau naudot tik ekologišką buvo visokių praradimų, kaip ir daugumai turbūt, iš pradžių buvo pradėję baisiai, net nenormaliai riebaluotis, manau nuo perdažnų aliejinių kaukių, vėliau pleiskanų įsiveisė ir niežtėdavo oda galvos, manau nuo netinkamo šampūno ir t.t.
O dabar tiesiod plaunu juos kas kelintą dieną Druide Purity šampūnu, kartais, bet tikrai neperdažniausiai pasidarau aliejines kokosų kaukes, kartais vos išplautus dar drėgnus plaukus perbraukiu kokosais suvilgytais pirštais. tik tiek. Net ir kondicionierių plaudama naudoju laabai retai, tiesiog nėra reikalo.
Ir nestresuoju...
QUOTE(fuksija @ 2010 01 21, 21:11)
Kaip pasidaryti molio kaukę veidui? Kiek molio užtenka vienam kartui? Kiek kartų per savaitę reikia naudoti?
Praeitoj ar užpraeitoj temoj apie tai buvo daug kalbėta, galėtum pasiskaitynėti...
QUOTE(Deimira @ 2010 01 21, 21:14)
Iš tikrūjų nieko įpatingo nedarau, tiesiog manau kad per visą ilgį yra ataugę sveiki plaukai, kuriems jau chemijos matyt neteko
Na mano plaukai taip pat daaaug gražesni ir sveikesni naudojant natūralią kosmetiką Tik dar galiukai skilinėja, bet pradėsiu dažniau tept kokosus, nes dažnai pamiršdavau Šiandien dar ir šlapius išlautus plaukų galiukus pasitepiau kokosais, tai nei susiriebalavo, nei ką, manau tik į naudą Sėkmės toliau puoselėjant grožį