Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

drinks_cheers.gif kainu, prisipazistu, nestudijavau. komentavau tik pakutines naujienas.
bet kokiu atveju, konkurencija thumbup.gif man atrodo, taip ir kainos su laiku sumazes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 21 sausio 2010 - 16:42
QUOTE(Klaida @ 2010 01 21, 16:31)
O pati nors zinai, kaip prekes perkamos is AKAMUTI gamintojo? Ka?

taip, pirkau drinks_cheers.gif Faina, patikima parduotuvė, prekės atėjo per kelias dienas, gražiai ir patikimai supakuotos dėžutėje cool.gif Ir kitoms rekomenduoju užtat. Reikės - pati iš ten pirksiu vėl. Ir neskiesk čia apie 35 dienas, akivaizdžiai meluoji biggrin.gif

beje, siuntimo kaina priklauso nuo prekių svorio. Gal jūros druskų į krepšą prisikrovei? Tada kitas reikalas tongue.gif

šiaip mes pačios didelės - susikooperuojam, siuntimo išlaidas pasidalinam ir be tokių už didelius procentus "geranoriškų" tarpininkių kaip tu apsieinam smile.gif

beje, reklama forume draudžiama.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 21, 16:33)
tai gal as i blog'a vasario men parasysiu..

puikios žinios thumbup.gif Tik dabar supratau, apie ką tu ir vos nepaprašiau parašyti savo blogo adresą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 14:04)
1. net nusikopijavau, kad kitą kartą žinočiau, ką dėti prie Saluks biggrin.gif O pas jus šiaip nuolaidų nėra dabar jokių, kad tiktų kosmetikai? Kaip kad savaitgaliais anksčiau darydavot  ax.gif

2. reikia gyvai tą Avaloną žiūrėt, nes negali žinot - gal ten tikrai stebuklas biggrin.gif

thumbup.gif O nuolaidų kol kas ekologiškai kosm. nėra, na, plant system kai kurių prekių išpardavimas. Laimės valandos 10%nuo 12 iki 13 valandos. Bet mes stengsimės 4u.gif
2. Aha, kai gausiu daugiau prekių, išsistudijuosiu sudėtį ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 01 21, 16:03)
jei neklystu sito brando viename sampune artai kondicionieriuje maciau parabenu
meginau vakar plaukus su actu skalauti, o paskui ta acto tirpala reikia dar vien tik vandeniu isplauti? Plaukai tikrai po plovimo rodes svelnus lengviausiai slapi issisukavo, bet elektrinasi man siaubingai, bet as nedejau kondicionieriaus, gal reikia?

Na, aš tik dezodorantus čiupinėjau, tai sudėtis gera, o daugiau pastudijuosiu kada nors gyvai biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kas gyvenat Jonavoj, turit kosmetologę, dirbančią su ea ir kitom natūr. priemonėm bigsmile.gif Jei kuriai bus aktualu, pasiklausiu leidimo duoti koordinates. Turėjau pirkėją, tai va ir sužinojau, tik nepaklausiau, ar sm lankosi
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2010 01 21, 15:09)
Sveikos merginos,
Nu negaliu nepasigirti... blush2.gif  Vakar buvau kirpykloje, po gana netrumpo laiko, taigi plaukai buvo jau gerokai nuaugę blush2.gif

Tai dabar jau turi išduot paslaptį, kaip prižiūri plaukų galiukus ir kokias priemones naudoji, kad jau pasigyrei biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2010 01 20, 15:58)
Kaip pasidaryti molio kaukę veidui? Kiek molio užtenka vienam kartui?

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 21, 12:11)
L’ERBOLARIO  duskes, sampunus ir t.t. Kokia tu teisi buvai  doh.gif - jetus - vieni parabenai- turbut visi, kiek buna unsure.gif , SLS ir visa kita- grazi puokste!!

Zinok, bendrai paemus -tai net ir tie parabeniniai produktai tikrai yra labai geros kokybes savo poveikiu, net nesulyginsi su L'occitaine. Si firma taip pat turi sertifikuota linija, mano sesuo yra bandziusi keleta produktu -tai tikrai nesiskunde. Be to, esu is ten turejusi viena kondicionieriu plaukams, kuris nera sertifikuotas, bet jo sudetis grazi, ir plaukai nuo jo buvo tiesiog puikus.

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 21, 12:18)
O jei as pasidaryciau pylinga ne vienam kartui, o tarkim menesiui, nesugestu man? blush2.gif

ziurint ka ten desi, man tai niekas negenda menesiais

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 01 21, 14:50)
Toks gan kvailas klausimas - visada EA lasinu i aliejines plauku kaukes saknims, bet gal yra kokiu nesausinanciu EA kuriuos ir i galus plauku galima butu itrinti?

galams prabanga - rozes, jazminai, santalas

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 21, 15:13)
esu savotiskai nusivylus...taip rupinuosi savo plaukais, darausi kaukes, sukuoju taip skrupulingai, kad net geda sakyt  biggrin.gif  ismeciau visus parabenus, mineral oil'us ir kt...plaunu tik natur sampunais, tik natur balzamai...o plauku bukle- svelniai tariant nekokia...kai prisimenu ta laika kai naudodavau iprasta plauku kosmetika, kokie plaukai buvo  wub.gif  o dabar  doh.gif  kas diena plaut reikia, sukrite, nepapure nei kiek... doh.gif  na pasakykit jus man, paguoskit, gal ir jums is pradziu taip buvo?  4u.gif  4u.gif  nes pirmas noras tai eit ir nusipirkt tuos pacius mineral oil  doh.gif

taip, su plaukais ne visada bun lengva. Pirma, daug ka gali sampunas. Vieni sampunai plaukus velia, kiti- suriebaluoja, dar kiti - issausina ir iselektrina. Zodziu reikia pavargti ir surasti tinkama sampuna. Toliau reikia tinkamo balzamo, nes kas tinka visoms, gali netikti tau. Toliau, jei plaukai yra nekokie, tai butina deti aliejines ar kokias kitas kaukes ant saknu, kad plaukai nuo ju augtu sveiki, o kartu ir ant galu deti kad jie neluzinetu ir t.t. Jei stebuklo nedaro aliejines kaukes, tai juk yra pirktines, galima darytis su kiausiniais, brendziais, majonezais ir t.t. - kiekviena turi atrasti savo "stebuklus". Gal skalavimas actu padetu. Ar zoleliu nuovirais. Vis tik galiu draisiai sakyti, o ir daugybe prof kirpeju yra pasake, kad kuo dazniau galva plauni -tuo greiciau ji riebaluojasi. Jei tik turi galimybe nent jau nuo penktadienio iki sekmadienio vakaro, ar pirmadienio isbuti neplovus galvos -tai taip ir daryk. Isbandyk aloe galvos odai. Zodziu, budu yra daug, bet reikia ieskoti sau geriausio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaida @ 2010 01 21, 16:18)
Traukiniams ir lektuvams nebereiks kooperuotis  4u.gif
ir ilgai laukti aliejuku ir kremuku nebereikes  thumbup.gif

doh.gif Už reklamą reikia mokėti. Nors Jums tai negalioja, nes su tokiu elgesiu ne reklamos, o antireklamos prisidarysit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 17:49)
Merginos, kas gyvenat Jonavoj, turit kosmetologę, dirbančią su ea ir kitom natūr. priemonėm bigsmile.gif  Jei kuriai bus aktualu, pasiklausiu leidimo duoti koordinates. Turėjau pirkėją, tai va ir sužinojau, tik nepaklausiau, ar sm lankosi

Aš Jonavoj negyvenu, bet dėl tokio reikalo ir iki Jonavos palėkti galima...smile.gif Tainorėčiau kordinačių... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 01 21, 18:05)
Aš Jonavoj negyvenu, bet dėl tokio reikalo ir iki Jonavos palėkti galima...smile.gif Tainorėčiau kordinačių...  ax.gif

ryt parašysiu, dabar ji pakeliui namo iš Vln. smile.gif
Atsakyti
Nu žinokit dėkingą veiklą pasirinkau, sutinku daug merginų ir info naudingos sužinau ax.gif . Manau, kad ne 1 ši info bus įdomi, tai skelbiu šioj temoj.
žodžiu 1 mergina pasakė, kaip darosi sau toninę pudrą bigsmile.gif Ji ima bazinį aliejų (iš lengvesnių), ėmė pvz erškėtrožes, kartais deda kakavos sv (ištirpintą aišku).,ir maišo su mineral. pudros milt ir dar su perlų milt, analogiškai galima maišyti su perlamutro milt., nes jie l. panašūs. Padaro tokią gan tirštą košelę, kuri ir negenda ir patogiai naudojasi.Žodžiu, reiks išbandyti.Nepaklausiau, reisk patikslinti, greičiausia reik ant drėgnos odos tepti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 21 sausio 2010 - 19:22
ar naudojat kuri nors muila veidui prausti? mane domina riebiai, nesvariai odai. turejau medimix, bet noreciau kazko naujo, galbut geresnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2010 01 21, 19:01)

tas klausimas uzduodamas kiekvienoj temoj smile.gif
kiekviena prisitaiko sau: as pvz dedu apie pusantro saukstelio.

O daryti taip: uzpilti moli su arbata, hidrolatu, mineraliniu vandeniu ir palaikyti apie 20min. galit deti glicerino, vaisiu/uogu milteliu, alieju, eteriniu aliejuku, kad pastiprinti poveiki. Tada tepti veida ir mase laikyti apie 15 min. galima ir trumpiau. Pries molio kauke gerai yra oda pagarinti, tada atsiveria poros smile.gif po kaukes, veida reikia nuplauti saltu vandeniu, kad poros uzsidarytu. Tada galit patepti kremuku ar papurksti hidrolatu ax.gif Molio nemaisuti nei metaliniam indelyje, nei su metaliniu sauksteliu - metalas kazkaip reaguoja su moliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 21 sausio 2010 - 19:46