Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 23:43)
as kazkada maximoje pirkau  ax.gif, o kur dabar ju yra tikrai nezinau, kazkaip nera poreikio, tai ir demesio neatkrepiu
Kita vertus, galima ir gintaru miltelius panaudoti, tas pats efektas butu  mirksiukas.gif

O jei as pasidaryciau pylinga ne vienam kartui, o tarkim menesiui, nesugestu man? blush2.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 21, 12:20)
Ar galima EA naudoti po lašiuką įlašinant į šampūnus? Kur dar juos naudojate? 4u.gif

Zinoma galima, as naudoju taip pat plaunant galva sampunu, lasinu i plauku kaukes (aliejines), molio kauke darant, galima ir i kremus.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 21, 12:35)
notworthy.gif

Vel i 1 psl. nenuejau pirmiausiai , viskas ten parasyta aiskiai  doh.gif  blush2.gif

ot turesi veiklos dabar visai dienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 21, 12:11)
Tiesa, Satura ( nu ne jokia tu man ne Satura- Katutis  biggrin.gif  ) , vakar vaistineje ( ar matot kokis maratonas vakar ivykdytas visur kur buvo?  doh.gif  biggrin.gif  ) apziurejau  L’ERBOLARIO  duskes, sampunus ir t.t. Kokia tu teisi buvai  doh.gif - jetus - vieni parabenai- turbut visi, kiek buna unsure.gif , SLS ir visa kita- grazi puokste!! Nuvyle juodai, tokis grazus ju poziuris man pasirode...Zinai, baisiau net  uz L'occitaine  .... unsure.gif

biggrin.gif

man kartais Vilniuje tenka praeiti pro tuos Žolių namus, todėl kai įmetei nuorodą, ir sukilo asociacijos, kad ten L'Erbolario. Kažką ir man skiedė prieš kelis metus, kad viską atsakingai patys augina ir pan., na bet pati matai - etiketės viską atskleidžia cool.gif Apskritai, tai tos pardavėjos pačios tikriausiai nenusimanančios - pakartoja kaip papūgos melodiją apie natūralumą, o toliau niekas neįdomu... Jei nesudeda pilnų sudėčių e-shop'e, tai aš a priori laikau sintetika ir nebesidomiu smile.gif

Diva:), manau, gerai dabar kaunietes pakonsultuotum, kas ir kur biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 13:45)
biggrin.gif

man kartais Vilniuje tenka praeiti pro tuos Žolių namus, todėl kai įmetei nuorodą, ir sukilo asociacijos, kad ten L'Erbolario. Kažką ir man skiedė prieš kelis metus, kad viską atsakingai patys augina ir pan., na bet pati matai - etiketės viską atskleidžia  cool.gif Apskritai, tai tos pardavėjos pačios tikriausiai nenusimanančios - pakartoja kaip papūgos melodiją apie natūralumą, o toliau niekas neįdomu... Jei nesudeda pilnų sudėčių e-shop'e, tai aš a priori laikau sintetika ir nebesidomiu smile.gif

Diva:), manau, gerai dabar kaunietes pakonsultuotum, kas ir kur biggrin.gif

Aha, keista man del L'Erbolario- nu bet tiek parabenu doh.gif
Del konsultaciju tai jau tep- apie maista kur ka pirkti Kaune issniukstinejus, visiems pasakau kur kaip, na o jei ir apie kosmetika dar- tai kaaa gi- konsultante beveik lotuliukas.gif !
Tik vis tiek nera dar tokios issvajotos mano vienos vietos - atejai ir viska viska gauni ko reikia vienoje vietoje, normalia -geriausia kaina!! Gi lakstai po ta miesta kaip beprote- ten to, ten ano, o kitam gale- trecio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 sausio 2010 - 12:50
Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt clap.gif.
Visas kviečiu joje apsilankyti 4u.gif. Tikiuosi ji jums patiks, nes labai stengiausi, kad ši parduotuvėlė būtų jauki, informatyvi ir paprasta naudoti.
Greitu laiku joje rasite ir kitų mano žiniomis Lietuvoje nesančių sertifikuotų ekologiškų prekių, tokių kaip avokadų, makedamijų, Kpangnan sviesto, laimo, braškių sėklų aliejaus ir kt.
Kartu norėčiau atkreipti dėmesį, jog minėtoje parduotuvėje pabandžiau įvesti kiek neįprastą funkciją, t.y. galimybę tam tikrais atvejais pirkėjui pasiūlyti savo kainą. Taigi, pasinaudokite ir tuo.

P.S. prašau nerašykite su šia parduotuvėle susijusių klausimų, nes šia savo naujiena siekiu ne reklamuoti, o tik informuoti apie naujai atsiradusią dar vieną eko vietelę ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 21 sausio 2010 - 13:03
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 21, 12:49)
Tik vis tiek nera dar tokios issvajotos mano vienos vietos - atejai ir viska viska gauni ko reikia vienoje vietoje, normalia -geriausia kaina!! Gi lakstai po ta miesta kaip beprote- ten to, ten ano, o kitam gale- trecio...

Vilniuje tas pats 4u.gif

QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 12:52)
pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt  4u.gif .

sveikinimai drinks_cheers.gif Pridedu: Čia yra įvairių aliejukų, kitų prekių iš Akamuti, taip pat MOOM depiliacinės priemonės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 13:57)
Vilniuje tas pats  4u.gif
sveikinimai  drinks_cheers.gif Pridedu: Čia yra įvairių aliejukų, kitų prekių iš Akamuti, taip pat MOOM depiliacinės priemonės  rolleyes.gif

Labai ačiū Katuti 4u.gif.
Man kažkodėl niekaip nepavyko įkelti aktyvios nuorodos, matyt per laiką pasimiršo ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 13:52)
labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt clap.gif.
Visas kviečiu joje apsilankyti  4u.gif. Tikiuosi ji jums patiks, nes labai stengiausi,

po paraliais, as jau ir taip ramybe praradau ir visa laika sueda sie geriai, dabar tai net miegoti neisiu arba kompa ismesiu doh.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

o ką manote apie šį bazinį šampūnams? http://www.hiperfarm...s_bazinis_200ml

aš dar žalia, norėčiau patyrusių nuomonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 01 21, 13:52)
Ilgą laiką su jumis panelės nebendravusi, vėl čia užsukau tam, kad pasidalinčiau savo naujiena - pagaliau pradėjo veikti ilgai kurta ir labai laukta mano el parduotuvė www.naturata.lt clap.gif.

sveikinimai 4u.gif
istikruju, labai jauki, ispuoseleta el. parduotuve 4u.gif sekmes, tikiu ir tikiuosi, kad produktai ras savo pirkeja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 21, 13:04)
reikia gyvai tą Avaloną žiūrėt, nes negali žinot - gal ten tikrai stebuklas biggrin.gif

jei neklystu sito brando viename sampune artai kondicionieriuje maciau parabenu

meginau vakar plaukus su actu skalauti, o paskui ta acto tirpala reikia dar vien tik vandeniu isplauti? Plaukai tikrai po plovimo rodes svelnus lengviausiai slapi issisukavo, bet elektrinasi man siaubingai, bet as nedejau kondicionieriaus, gal reikia?

Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2010 01 21, 13:32)
sveikutės  4u.gif

o ką manote apie šį bazinį šampūnams? http://www.hiperfarm...s_bazinis_200ml

aš dar žalia, norėčiau patyrusių nuomonės  ax.gif

Tam, kad būtų galima pakomentuoti, reikia produkto sudėtį matyti... smile.gif o čia tik buteliuko dizainą matom ir galim pakomentuot wink.gif
Atsakyti