Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(NIDCKA @ 2010 02 10, 12:40)
niekaip nesuprantu g.gif  kam jus  skalaujat galva su kava ,kad itrinat su tirsciais dar suprantu masazuojant stimuliuojat galvos kraujotaka gal ir gerai ,o  skalaujat gal del spalvos blink.gif

Aš asmeniškai naudojus esu tik tirščius, būtent kraujotakai skatinti. O skalavus nesu.

QUOTE(Sugihara @ 2010 02 10, 12:58)
Labutis, žadu pamėgint pradėt terliotis aliejais blush2.gif . gal kas atsakytų, ar vynuogių kauliukų aliejus tinka plaukams tepti? 4u.gif

Tinka drinks_cheers.gif Jis vienas iš tų lengvesnių, tad turėtų lengviau išsiplauti iš plaukų 4u.gif Beje, kur pirkai, ar nerafinuotas? rolleyes.gif
Atsakyti
as va vel nusipirkau linu semenu alieju. tai nakti pramegojau su aliejuota galva. tai nzn ar del jo ar del Kaaral Royal jelly kaukes (tepiau po aliejaus), bet plaukai kaip niekad wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 10, 15:54)
as va vel nusipirkau linu semenu alieju. tai nakti pramegojau su aliejuota galva. tai nzn ar del jo ar del Kaaral Royal jelly kaukes (tepiau po aliejaus), bet plaukai kaip niekad  wub.gif

Pabandyk kada šias priemones atskirai - pamatysi, kaip kiekviena veikia Tavo plaukus 4u.gif
Man labai keista buvo, kaip po linų sėmenų, kokosų aliejaus ir kelių lašų arbatmedžio EA galvos nereikėjo plaut kitą dieną biggrin.gif Paprastai plaunu kasdien, o po tos kaukės- dvi dienas išvaikščiojau thumbup.gif Vis dar negaliu patikėt, kad nuo aliejaus mažiau plaukai riebaluotųsi
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif skaiciau cia Jusu tema ax.gif ir labai susidomejau kur perkate tuos aliejus? blush2.gif blush2.gif Visai noreciau isbandyti ax.gif
Man reiketu kvieciu daigu, kokoso ir varnalesu aliejaus mirksiukas.gif Visa tai girdeta, bet, kad nereiketu blaskytis kur yra ju pirkti? ax.gif
Aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 10 vasario 2010 - 16:11
NA, kokosu alieju perka Sveikuose produktuose, Naujojoj Barmunej, Kvapu namuos.
Varnalesu alieju rusiskos kosmetiko parduotuvese (Martina, Aistruole, Kosmelita).
Kvieciu daigu tai gal Kvapu namuose mastau.gif
Atsakyti
kokosu alieju pirkau kvapu namuose smile.gif
kas kiek laiko tept ta alieju mastau.gif dabar as kas trecia diena plaunu tai ir is vakaro trinu, kolkas jauciu nuo poros kartu kad plaukai svelnesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 10, 14:08)
Aš asmeniškai naudojus esu tik tirščius, būtent kraujotakai skatinti. O skalavus nesu.
Tinka  drinks_cheers.gif Jis vienas iš tų lengvesnių, tad turėtų lengviau išsiplauti iš plaukų  4u.gif Beje, kur pirkai, ar nerafinuotas?  rolleyes.gif

na dėkui už atsakymą 4u.gif pirkau IKI, čia jis labiau maistinis, bet trubūt irgi tinka šiam reikalui? ar rafinuotas, ar ne nieko neparašyta... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugihara @ 2010 02 10, 23:25)
na dėkui už atsakymą 4u.gif pirkau IKI, čia jis labiau maistinis, bet trubūt irgi tinka šiam reikalui? ar rafinuotas, ar ne nieko neparašyta... g.gif  blush2.gif

Jei neparašyta, kad nerafinuotas- kaip taisyklė būna rafinuotas unsure.gif Taip pas mane susikaupė rafinuotų aliejų kolekcija doh.gif Su kuriais ir nežinau ka bedaryt. Jaučiu kepimui išbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 11, 00:38)
Jei neparašyta, kad nerafinuotas- kaip taisyklė būna rafinuotas  unsure.gif Taip pas mane susikaupė rafinuotų aliejų kolekcija  doh.gif  Su kuriais ir nežinau ka bedaryt. Jaučiu kepimui išbandysiu  biggrin.gif

tai vadinasi rafinuotas nelabai tinka... g.gif o gal zinot kur Kaune butu galima isigyti normaliu alieju plaukams, pvz kokosu, makadamiju ir kt.?
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2010 02 10, 21:27)
kokosu alieju pirkau kvapu namuose  smile.gif
kas kiek laiko tept ta alieju mastau.gif dabar as kas trecia diena plaunu tai ir is vakaro trinu, kolkas jauciu nuo poros kartu kad plaukai svelnesni smile.gif

Aš kai netingiu, tai kas vakarą tepu galus smile.gif o jei aptingstu, kas 2-3 dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugihara @ 2010 02 11, 11:51)
tai vadinasi rafinuotas nelabai tinka... g.gif o gal zinot kur Kaune butu galima isigyti normaliu alieju plaukams, pvz kokosu, makadamiju ir kt.?

Kiek domėjausi, tai rafinuotas aliejus aptraukia odą/plauką plėvele, bet maitinimo ar drėkinimo nesuteikia. Aš kokosų aliejų pirkau Akropoly "Sveikuose produktuose" - prie įėjimo priešais Maximos kasas, ten pirkau ir moliūgų sėklų aliejų, bet jį labiau gėrimui, nes kiti man labai bajurūs iš skonio blush2.gif Linų sėmenų - pačioj Maximoj. "Fit" berods, parašyta ant etiketės "nerafinuotas". Kitus aliejukus siunčiuosi iš užsienio, kiek vėliau pirksiu aromanatural.lt puslapy iš forumietės Monicos.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 11, 12:58)
vėliau pirksiu aromanatural.lt puslapy iš forumietės Monicos.

Pigiau čia per tą forumietę ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti