Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(matrica_2 @ 2010 02 06, 22:19)
Sveikos , kas lie2ia aliejus tai visus klausimsu glaite uzduotiman... galiu paskayti geriausias budas atgaivinti nusilpusius plaukus tai kokoso nerafinuotaalieju maisyti su migdolu neafinuotu...super....  smile.gif

Ant savęs bandėt? bigsmile.gif kaip tik turiu ir tą, ir tą, bet nesu maišiusi kartu
Atsakyti
jei kaip plauku kauke nepatiks abrikosu alieju naudokit vietoj galu aliejuko, nemanau, kad labai riebins, o ir be chemijos smile.gif kam tokie drastiskumai-ismesti, ne tam, tai kitam tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka duoda citrinu EA plaukams?
siandien dariau mixa alyvuogiu alieju+citrinu EA (pagalvojau kad gal tiks) ir laikiau geras 5 valandas...
reikia staigiai gaivint plaukus - dazymas nusimato po keliu savaiciu mastau.gif
Atsakyti
Čia ne aliejus, bet kas skalaujat galvą kava, tai ją paliekat, ar paskui nuplaunat vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 08, 19:48)
siandien dariau mixa alyvuogiu alieju+citrinu EA (pagalvojau kad gal tiks) ir laikiau geras 5 valandas...
reikia staigiai gaivint plaukus - dazymas nusimato po keliu savaiciu mastau.gif

Citrinų EA tikrai tinka kovai su pleiskanom smile.gif

QUOTE(micefee @ 2010 02 08, 19:58)
Čia ne aliejus, bet kas skalaujat galvą kava, tai ją paliekat, ar paskui nuplaunat vandeniu?

Aš išplaunu, nes trinu galvą kavos tirščiais - nenorėčiau, kad pasipurčius darbe pradėtų byrėt tirščių likučiai rolleyes.gif O ką tu turi omeny sakydama "skalauju kava"? Tirščius?

O aš einu tept galvą linų sėmemų aliejum - šįkart nešildžius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 08 vasario 2010 - 21:21
QUOTE(ashtri @ 2010 02 08, 22:21)
Aš išplaunu, nes trinu galvą kavos tirščiais - nenorėčiau, kad pasipurčius darbe pradėtų byrėt tirščių likučiai  rolleyes.gif O ką tu turi omeny sakydama "skalauju kava"? Tirščius?

Na, aš vieną kartą tryniau tirščiais, o kitą tik skalavau kava, skiesta su vandeniu. Bet abiem atvejais ją tenka nuplauti, nes vis tiek ji turi spalvą, kuri išteptų rankšluosčius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 08, 21:48)

Citrinų EA turėtų žvilgesio suteikt. Ar pastebėjot tai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 09, 12:41)
Citrinų EA turėtų žvilgesio suteikt. Ar pastebėjot tai? smile.gif

mano plaukai ir taip blizga siek tiek... tai nelabai pappildomo blizgesio pastebejau blush2.gif
Atsakyti
Pasidalinkit savo pastebejimais per kiek laiko atgaivinot savo plaukucius aliejais 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakiau siandien ir kokosu aliejaus, labai patiko simondsiju ir kanapiu seklu aliejus, tai tikiuosi irtas bus nieko. Jau po pustrecios savaites aliejiniu kaukiu dejimo plaukai pastebimai pagrazejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 08, 22:04)
Na, aš vieną kartą tryniau tirščiais, o kitą tik skalavau kava, skiesta su vandeniu. Bet abiem atvejais ją tenka nuplauti, nes vis tiek ji turi spalvą, kuri išteptų rankšluosčius.  g.gif

niekaip nesuprantu g.gif kam jus skalaujat galva su kava ,kad itrinat su tirsciais dar suprantu masazuojant stimuliuojat galvos kraujotaka gal ir gerai ,o skalaujat gal del spalvos blink.gif
Atsakyti
Labutis, žadu pamėgint pradėt terliotis aliejais blush2.gif . gal kas atsakytų, ar vynuogių kauliukų aliejus tinka plaukams tepti? 4u.gif
Atsakyti