Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(redukee @ 2010 02 01, 14:55)
bijau kad nebutu dezinformacija..bet man atrodo,kad linu semenu aliejaus nereikia sildyt g.gif  g.gif  g.gif

As irgi kiek pamenu linu semenu aliejus yra vienintelis kurio negalima sildyti ne spraranda savo savybes.
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2010 02 01, 13:55)
bijau kad nebutu dezinformacija..bet man atrodo,kad linu semenu aliejaus nereikia sildyt g.gif  g.gif  g.gif

Aha, vienintelio šito nerekomenduoja šildyt - bet atsiminiau, tik kai perskaičiau Jūsų komentarą biggrin.gif O šildžiau tik tam, kad kokosai greičiau ištirptų doh.gif Ačiū už priminimą drinks_cheers.gif Nu bet plaukai tikrai labai faini šiandien thumbup.gif
Atsakyti
Mergino, vietoj serumo koki galeciau naudot alieju mastau.gif kokosu tinka mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 01 vasario 2010 - 14:27
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 26, 16:24)
Manasis su pipete viduje ir jis, kaip sako aistulia, tikrai gana tirstokas.
Sita, kur jus rodote nuotrauka irgi turejau, tai jis labai lengvai issiplaudavo. O ta, kur dabar pirkau, tai deja is vis neissiplauna.
Beje, toje dezuteje, idetas lapelis su ivairiom kaukem. Tai idomus receptas blakstienoms stiprinti parasytas. Reikia varnalesu aliejaus, ricinos aliejaus, alavijo sulciu, vitamino e aliejumi.
gal reikes pameginti, bet niekur nerandu alavijo sulciu.

Sveikos, merginos... smile.gif

Jau ne pirma tokio, kaip parase Jovita23, aliejaus buteliuka naudoju...Visuomet apsilankau parduotuveleje Traku gatveje, Vilniuje, priesais Pabo latino bara...Moterims, neiperkancioms labai brangiu priemoniu plauku prieziurai, tai tikra alternatyva... thumbup.gif
Parduotuveje apstu rusisku aliejuku, kaukiu, purskiamu vitaminu ir kitu priemoniu,skatinanciu plauku augima, stabdanciu slinkima ir t.t.
Kainos is tiesu normalios.Pati visuomet laikiausi nuomones, jog rusiska kosmetika nera blogesne, o kartais zymiai efektyvesne, nei brangi uzsienietiska...
Daznai sypsena nuslenka veidu, kuomet moterys klausia stebuklingu priemoniu, atstatanciu plaukus, padaranciu juos gyvybingus ir zvilgancius...Ir ,,verkiancias,, kai sekanti ryta nepamato zymaus rezultato...Deja, jei neapsisarvosime kantrybe, po vienadienes proceduros stebuklingo rezultato nesulauksime niekada smile.gif Visos zinome, jog tikrai nuostabus plaukai-teisingu priemoniu, vitaminu, teisingos mitybos, vidines ramybes rezultatas... smile.gif
Taigi, toje pacioje parduotuveje karta nusipirkau labai isgirta priemone, skatinancia plauku augima...Pardaveja teige, jog ja nuolat perka moterys net po chemoterapiju nuslinkusiems plaukams atauginti...Jos zodziais tariant-moterys nuolat grizta nusipirkti tos priemones ir yra labai patenkintos rezultatais...Turiu pripazinti-po isgirtosios priemones mano ,,kasos,, netapo kaip karalaites, ikalintos bokste ir ismetusios savo kasa princui, kuris ja kaip kopeciomis uzlipo pas mylimaja lotuliukas.gif Bet as tikrai nespjaunu i ta ar kitas priemones, suvokdama, jog stebuklu be musu paciu uzsipyrimo ir kantrybes NEBUS!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailet: 01 vasario 2010 - 14:47
QUOTE(Užmirstuole @ 2010 02 01, 14:27)
Mergino, vietoj serumo koki galeciau naudot alieju mastau.gif kokosu tinka mastau.gif

Aš nenaudoju, bet bandžiau sesei kažką išrinkt iš ekologiškos produkcijos. Neradau. Klausinėjausi pas labiau patyrusias čia, forume. Tai vienos naudoja šiek tiek aliejaus ant galiukų ir joms patinka, kitoms niekas serumų taip ir neatstoja. Tikrai gali išbandyti kokosų - ir tada jau spręsk, ar jis tau tinka/patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2010 02 01, 15:27)

Bandyt kuris neriebins plaukų smile.gif
Aš bandžiau kokosų ant šlapių plaukų, tai nesuriebino, o kai kitą dieną ant sausų tepiau, tai suriebino labai (ar dėl to, kad ant sausų, ar per daug pritepiau g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 vasario 2010 - 21:38
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 01, 21:33)
Bandyt kuris neriebins plaukų smile.gif
Aš bandžiau kokosų ant šlapių plaukų, tai nesuriebino, o kai kitą dieną ant sausų tepiau, tai suriebino labai (ar dėl to, kad ant sausų, ar per daug pritepiau  g.gif )

as labiau megstu viska ant slapiu plauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mil @ 2010 01 28, 09:16)
Aciu uz atsakyma, ieskosiu. Mergaitei labai issausejusi ties plaukuciais oda, gydydoja patare ji isigyti, tikiuosi pades g.gif

beje, varnalesu alieju ir seruma maciau ir didesnese norfose
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2010 02 03, 16:24)
beje, varnalesu alieju ir seruma maciau ir didesnese norfose

klausiau kitoj temoj apie jusu naudojama varnalesu, bet jei yra Norfoj tai speju naudojat Elfos varnalesu alieju, kuris yra mineral oil pagrindu. blogis...

o serumas kiek maciau sudeti tai turetu buti gerulis.
Atsakyti
Ar tinka plaukams abrikosų kauliukų aliejus? smile.gif pirkau makiažui valyti, bet žiūriu nelabai tinkas jis man, mąstau ar iškart mest lauk, ar plaukams sueis g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 06, 16:30)
Ar tinka plaukams abrikosų kauliukų aliejus? smile.gif pirkau makiažui valyti, bet žiūriu nelabai tinkas jis man, mąstau ar iškart mest lauk, ar plaukams sueis  g.gif

manau nemesk, geriau pabandyk plaukams, pažiūrėk kaip poveikis bus g.gif Nors visur rašo, kad jis naudingiausias odai, bet radau čia http://www.graziai.l...auliuku-aliejus:
"Poveikis plaukams: lengvai išsiplaunantis aliejus, kuris minkština, drėkina, plaukai tampa spindintys ir švelnūs."

Taip pat anglų k jei skaitai, rašo, kad galima plaukams: nuorodo apie abrikosų aliejų

Na aš nepabandžius nemesčiau gero daikto smile.gif
Atsakyti
Sveikos , kas lie2ia aliejus tai visus klausimsu glaite uzduotiman... galiu paskayti geriausias budas atgaivinti nusilpusius plaukus tai kokoso nerafinuotaalieju maisyti su migdolu neafinuotu...super.... smile.gif
Atsakyti