Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 27, 21:12)
aš litfarmos vaistinėje pirkau

Kokia kaina?ar jis be priedu,nerafinuotas?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 28, 21:01)
Kokia kaina?ar jis be priedu,nerafinuotas?

Nelabai skaičiau sudėties tiesą pasakius blush2.gif pasinagrinėsiu šiandien vonioj gulėdama ir parašysiu biggrin.gif mokėjau apie 8-9
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2010 01 28, 18:31)
Merinos gal yra naudojusiu Emami AMLA PLUS plauku alieju?
Kokie butu atsiliepimai?  bigsmile.gif
Aciu  mirksiukas.gif

labai noriu pabandyti šitą ax.gif kur jo įsigyti galima?
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2010 01 27, 15:10)
Ar pirkote is "Aroma natural", parasiau maila, bet neatsako. Idomu kiek dienu siuntinys keliauja?? Ar geros prekes?

Esu pirkus kokius 2-3k, dabar vėl visko trūksta, laukiu prekių papildymo.
Prekių kokybė gera ir kainos normalios. Naudoju aliejus iš ten + miltukus pagal plaukų ir galvos odos poreikį/problemas
Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2010 01 28, 21:54)
labai noriu pabandyti šitą  ax.gif kur jo įsigyti galima?

http://rytuzenklai.l...liejus_plaukams
http://www.sveikatos...amla-plus-200ml
http://ayur.lt/plauk...amla-plus-200ml
Google biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, o norejau paklaust, ar galima varnalesu aliejumi, jau isplautu, sausu galiukus tepti,. ir nenuplauti? nes jie pas mane sausi, o aiejus paslepia, drauge dave pabandyti varnalesu, tai visai graziai ir neriebiai atrodo. tik galvoju gal ji butina nuplaut
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2010 01 30, 10:24)
mergaites, o norejau paklaust, ar galima varnalesu aliejumi, jau isplautu, sausu galiukus tepti,. ir nenuplauti? nes jie pas mane sausi, o aiejus paslepia, drauge dave pabandyti varnalesu, tai visai graziai ir neriebiai atrodo. tik galvoju gal ji butina nuplaut

Hmm, gal ir nebutina nuplauti, o kaip nakciai laikom ir nieko.. As bandziau galus kokosu aliejumi dienai tepti, kai tepiau ant slapiu, viskas gerai buvo, neriebino, bet va kita diena ant saus tepiau ir dar matyt padauginau, tai teko persiplauti galva doh.gif biggrin.gif o varnalesu aliejus man toks riebus atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 30, 11:27)
Hmm, gal ir nebutina nuplauti, o kaip nakciai laikom ir nieko.. As bandziau galus kokosu aliejumi dienai tepti, kai tepiau ant slapiu, viskas gerai buvo, neriebino, bet va kita diena ant saus tepiau ir dar matyt padauginau, tai teko persiplauti galva  doh.gif  biggrin.gif  o varnalesu aliejus man toks riebus atrodo g.gif

na man riebalumo nesimato biggrin.gif
tik galvoju ar nieko kad nenuplausiu unsure.gif
Atsakyti
Aš įsivaizduoju, kaip jums nusibodę šiti klausimai, bet labai lėtas nertas, ir perskaityt visas temas būtų pragaras doh.gif
Tai kur Kaune ir už kiek perkat kokosų aliejų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M@žiukė @ 2010 01 31, 01:11)
Aš įsivaizduoju, kaip jums nusibodę šiti klausimai, bet labai lėtas nertas, ir perskaityt visas temas būtų pragaras  doh.gif
Tai kur Kaune ir už kiek perkat kokosų aliejų?  blush2.gif

akropoli yra sveiki produktai, ar kazkas pan, tai apie 15 lt, jeigu neklystu.
Atsakyti
QUOTE(M@žiukė @ 2010 01 31, 01:11)
Aš įsivaizduoju, kaip jums nusibodę šiti klausimai, bet labai lėtas nertas, ir perskaityt visas temas būtų pragaras  doh.gif
Tai kur Kaune ir už kiek perkat kokosų aliejų?  blush2.gif

Sveikuose produktuose (akropolyje) 250ml apie 25lt smile.gif
Atsakyti
Na va, susimakalavau linų sėmenų ir kokosų aliejų, įsilašinau arbatmedžio EA tris lašus, išsitepiau plaukus ir galvos odą nail.gif šįkart per naktį nelaikysiu - dušo kepurėlę kaime palikau doh.gif Bet bent keliom valandom palepinsiu savo plaukučius. Aliejų šildžiau, tai kvapas toks įdomus gavosi biggrin.gif Konditerinis, lyg sviesto tirpinto (aišku iki kol EA įlašinau), tai fainai, nes linų sėmenų aliejus tai man toli gražu nekvepia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 01, 00:57)
Na va, susimakalavau linų sėmenų ir kokosų aliejų, įsilašinau arbatmedžio EA tris lašus, išsitepiau plaukus ir galvos odą  nail.gif šįkart per naktį nelaikysiu - dušo kepurėlę kaime palikau  doh.gif Bet bent keliom valandom palepinsiu savo plaukučius. Aliejų šildžiau, tai kvapas toks įdomus gavosi  biggrin.gif Konditerinis, lyg sviesto tirpinto (aišku iki kol EA įlašinau), tai fainai, nes linų sėmenų aliejus tai man toli gražu nekvepia  schmoll.gif

bijau kad nebutu dezinformacija..bet man atrodo,kad linu semenu aliejaus nereikia sildyt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti