Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 26, 13:22)
nu kad visai netirstas varnalesu aliejus,sakyciau skystas net  smile.gif

Tokį patį naudoju.. Tik ne taip išsireiškiau, ne tirštas jis, bet toks labai riebus, man jis sunkiau išsiplauna nei kiti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 01 26, 19:32)
Is delona.lt
Cia maistiniai tie aliejai. Issirinkau nerafinuotus ir uzsisakiau. Tikiuosi tiks  ax.gif

Bet čia mažai labai tų aliejų nerafinuotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 01 26, 19:26)
o kiek laiko laikai tokia kauke? kaip sakai, jei naudociau alyvuogiu alieju?

2 valandas. Tiks ir alyvuogiu, nes pati kartais ir su juo pakaitalioju.
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2010 01 26, 18:05)
As tai pasildziau, bet man jis pats geriausias is visu bandytu wink.gif

o kiek laikot issitepus plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 26, 15:24)
As tikrai ne toki naudoju. deja internete niekur nerandu foto.
Manasis su pipete viduje ir jis, kaip sako aistulia, tikrai gana tirstokas.
Sita, kur jus rodote nuotrauka irgi turejau, tai jis labai lengvai issiplaudavo. O ta, kur dabar pirkau, tai deja is vis neissiplauna.
Beje, toje dezuteje, idetas lapelis su ivairiom kaukem. Tai idomus receptas blakstienoms stiprinti parasytas. Reikia varnalesu aliejaus, ricinos aliejaus, alavijo sulciu, vitamino e aliejumi.
gal reikes pameginti, bet niekur nerandu alavijo sulciu.

gal Elfa firmos? aš turiu Elfos, su pipete ir su lapeliu tuo su kaukėm, bet bijau jį naudot. Sudėtyje mineral oil yra, prisikaičiau kaip blogai tai plaukų šaknims, tai stovi nenaudojamas doh.gif
galvoju reikia tą kitą, kur buvo foto įdėta nusipirkt..
Atsakyti
Sveiki. Kur perkate varnalesu alieju. Ar vaistinese jo dar galima isigyti? Esu ne vilniete.
Atsakyti
QUOTE(mil @ 2010 01 27, 18:36)
Sveiki. Kur perkate varnalesu alieju. Ar vaistinese jo dar galima isigyti? Esu ne vilniete.

aš litfarmos vaistinėje pirkau
Atsakyti
QUOTE(mil @ 2010 01 27, 18:36)

as tai pirkau kosmetikos isparduotuvej, Vilniuj, kur Dainavos gatvej yra smile.gif tad, manau, kad ir kosmetikos parduotuvese gali toki dalyka atrasti

Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2010 01 27, 12:25)
o kiek laikot issitepus plaukus?

Per nakti smile.gif Ir kartais pamaisau..pvz alyvuogiu su ricinos, simsodiju su ricinos ir pan wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 27, 21:12)
aš litfarmos vaistinėje pirkau

Aciu uz atsakyma, ieskosiu. Mergaitei labai issausejusi ties plaukuciais oda, gydydoja patare ji isigyti, tikiuosi pades g.gif
Atsakyti
Merinos gal yra naudojusiu Emami AMLA PLUS plauku alieju?
Kokie butu atsiliepimai? bigsmile.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graShkyte: 28 sausio 2010 - 16:31
Labas vakarelis smile.gif norejau paklausti, jei sumaisysiu kokosu alieju su varnaliesu? nesprogsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukx @ 2010 01 28, 20:06)
Labas vakarelis smile.gif norejau paklausti, jei sumaisysiu kokosu alieju su varnaliesu? nesprogsiu  lotuliukas.gif

sprogsi lotuliukas.gif
Atsakyti