Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Katrix @ 2010 05 13, 11:00)
Mergaites, gal kas naudoja argano alieju? Uzisakiau per tarpininke, bet dar negavau. Vakar VCUPe maciau, parduoda, kur visi naturalus aliejai. Pagal aprasyma tai stebuklas turetu buti  bigsmile.gif Kazin kaip is tikruju  g.gif

labai patiko, as specialiai odai ji siunciausi per tarpininke, 100ml isejo ~106lt jau kelinta naktis naudoju tai esu labi patenkinta, ot geris wub.gif baigsiu, dar pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 18, 17:36)
labai patiko, as specialiai odai ji siunciausi per tarpininke, 100ml isejo ~106lt jau kelinta naktis naudoju tai esu labi patenkinta, ot geris wub.gif  baigsiu, dar pirksiu biggrin.gif

Šiaip ir LT yra labai geros kokybės ekologiško argano aliejaus smile.gif Ir kaina mažesnė. Čia brangokai kažkaip išėjo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 18 gegužės 2010 - 16:38
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 18, 17:36)
labai patiko, as specialiai odai ji siunciausi per tarpininke, 100ml isejo ~106lt jau kelinta naktis naudoju tai esu labi patenkinta, ot geris wub.gif  baigsiu, dar pirksiu biggrin.gif

As pirkau 120 ml, gavosi 68 lt, cia jau su siuntimais visais. Va sita emiau aliejus. Tik nelabai supratau, ar cia grynas, ar ne? Paskaicius atsiliepimus, tai geris thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 05 19, 09:53)
As pirkau 120 ml, gavosi 68 lt, cia jau su siuntimais visais. Va sita emiau aliejus. Tik nelabai supratau, ar cia grynas, ar ne? Paskaicius atsiliepimus, tai geris  thumbup.gif  biggrin.gif

Tikrai ne grynas wink.gif Juk net rašo "with argan oil". Gaila, kad internete pilnos sudėties nepateikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 19 gegužės 2010 - 08:57
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 19, 09:56)
Tikrai ne grynas wink.gif Juk net rašo "with argan oil". Gaila, kad internete pilnos sudėties nepateikia...

Na ir man taip atrodo, tai veido jau netepliosiu biggrin.gif Bet sugunde mane tie atsiliepimai, reklamos auka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galit, kas turit nerafinuoto avokadų aliejaus parašyt kokios jis spalvos pas jus?
skaičiau, kad natūralus būna žalias, tirštas, o jei geltonas tai jau rafinuotas... aš turiu geltono, naudoju jį tik kepimui, bet sumasčiau ir plaukams avokadų aliejų bandyt, tik jei šitas rafinuotas, tai plaukams kitą nupirčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 19, 16:32)
gal galit, kas turit nerafinuoto avokadų aliejaus parašyt kokios jis spalvos pas jus?
skaičiau, kad natūralus būna žalias, tirštas, o jei geltonas tai jau rafinuotas... aš turiu geltono, naudoju jį tik kepimui, bet sumasčiau ir plaukams avokadų aliejų bandyt, tik jei šitas rafinuotas, tai plaukams kitą nupirčiau unsure.gif

Pirkit kitą - mano žalios spalvos (nerafinuotas) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės aliejininkės,norėjau paklausti, o jūs kai jau plaunat galvą po šitų aliejų,dar naudojat balzamą ar kaukę?

Ir dar norėjau ne į temą paklausti kuom skiriasi kondicionierius ir balzamas,ar čia vienas ir tas pats? blush2.gif Kažkaip nerandu čia skaitinėdama jokios temos,kad apie tai kalbėtų.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 05 19, 23:24)
Sveikutės aliejininkės,norėjau paklausti, o jūs kai jau plaunat  galvą po šitų  aliejų,dar naudojat balzamą ar kaukę?

Naudoju dažniausiai, nebent laiko labai neturiu smile.gif
Atsakyti
Bet ar patys plaukai reikalauja? Nes pavyzdžiui tik šampūnu išplovus plaukus tai labai siaubingi,tai tepu visada arba balzamą arba kaukę,o kai aliejum įdomu ar jau savaime jie glotnūs tampa?
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 05 19, 23:33)
Bet ar patys plaukai reikalauja? Nes pavyzdžiui tik šampūnu išplovus plaukus tai labai siaubingi,tai tepu visada arba balzamą arba kaukę,o kai aliejum įdomu ar jau savaime jie glotnūs tampa?

Man nuo tinkamo plaukams šampūno plaukai niekad nebūna labai siaubingi biggrin.gif tai net nežinau
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 05 19, 23:33)

Tada tikrai įtarimas, kad šampūnas netinkamas... g.gif
O kondicionierius - ne tas pats, kas aliejinė kaukė, jie atlieka skirtingas funkcijas. Todėl naudoju ir viena, ir kita smile.gif
Atsakyti