Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(tinuska87 @ 2010 05 03, 18:45)
maximoje mačiau FIT firmos (keista, šiaip jų javainiai būna  g.gif ) nerafinuoto linų sėmenų aliejaus, norėjau sužinoti gal yra jį bandžiusių? jei taip, kokie atsiliepimai?  ax.gif
tiesa, kaina 250g nedidelė, kažkas apie 8lt, tai net abejoju ar už tokią kainą galima tikėtis geros kokybės  g.gif

aš irgi naudojau, geras buvo, nerafinuotas, plaukams patiko, bet kad man keistai pasirodė jo galiojimo laikas, ant jo parašyta berods kad 2 savaites nuo atidarymo tik geras būna. Tai pagalvojau, kad gal čia svarbu maistui, plaukams ir ilgiau naudot galima, naudojau gal 1.5 mėn, poto trečdalį išmečiau, pabijojau. Na kai tik 2 kart per savaitę naudojau, tai man nerealu būtų per 2 savaites visą sunaudot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 04, 13:13)
aš irgi naudojau, geras buvo, nerafinuotas, plaukams patiko, bet kad man keistai pasirodė jo galiojimo laikas, ant jo parašyta berods kad 2 savaites nuo atidarymo tik geras būna. Tai pagalvojau, kad gal čia svarbu maistui, plaukams ir ilgiau naudot galima, naudojau gal 1.5 mėn, poto trečdalį išmečiau, pabijojau. Na kai tik 2 kart per savaitę naudojau, tai man nerealu būtų per 2 savaites visą sunaudot blink.gif

Aha, kai pirkau iš ūkininkų, galiojimo laikas nuo atidarymo buvo dvi savaitės smile.gif Tai šito net nežiūrėjau galiojimo, automatiškai tą patį pritaikiau tongue.gif Nusipirkus pasidalinau su mama ir sese, su sese dar veido kaukėms jį naudojom.
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 05 03, 18:45)
maximoje mačiau FIT firmos (keista, šiaip jų javainiai būna  g.gif ) nerafinuoto linų sėmenų aliejaus, norėjau sužinoti gal yra jį bandžiusių? jei taip, kokie atsiliepimai?  ax.gif
tiesa, kaina 250g nedidelė, kažkas apie 8lt, tai net abejoju ar už tokią kainą galima tikėtis geros kokybės  g.gif

As irgi si alieju naudoju, labai man jis patinka: ir plauku kaukems ir i salotas, zodziu - universalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 05 04, 20:22)
As irgi si alieju naudoju, labai man jis patinka: ir plauku kaukems ir i salotas, zodziu - universalus  thumbup.gif

o sunaudojate per dvi savaites? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 05 04, 20:13)
o sunaudojate per dvi savaites? smile.gif

Jeigu kasdien maistui naudoju ir daznai plauku kaukes darausi, tai panasiai tiek laiko ir uztenka jo smile.gif Bet is pradziu, kai nebuvau perskaiciusi, kad ji reikia per 2 savaites sunaudoti, tai jis pas mene buvo biski ilgiau, bet nieko jam neatsitiko, reikia tik ji saldytuve lakyti, kad nesugestu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 05 04, 19:22)
As irgi si alieju naudoju, labai man jis patinka: ir plauku kaukems ir i salotas, zodziu - universalus  thumbup.gif

as taip su kokosu aliejumi darau, sauksta i keptuve, sauksta ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
ar galima abrikosu kauliuku aliju sildyti?
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2010 05 06, 10:39)

kiek zinau, negalima sildyti tik linu semenu al.
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2010 05 06, 09:39)

manau, kad galima ax.gif
man visada buna geresnis efektas kai istepu plaukus aliejuku ir einu i pirti wub.gif po visu proceduru plaukai buna tokie svelnus ir glotnus thumbup.gif

paskutinius 2 metus naudoju Repeinoje maslo, bet zadu vel grizti prie kokosinio aliejuko, pasiilgau to nuostabaus kvapo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 06, 13:14)
paskutinius 2 metus naudoju Repeinoje maslo, bet zadu vel grizti prie kokosinio aliejuko, pasiilgau to nuostabaus kvapo  wub.gif

Man kokosų aliejaus kvapas irgi nerealus smile.gif tuoj baigsiu savo, nors turiu kitų, bet vistiek ir kokosų nusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 06, 13:14)
paskutinius 2 metus naudoju Repeinoje maslo, bet zadu vel grizti prie kokosinio aliejuko, pasiilgau to nuostabaus kvapo  wub.gif

o kaip efektas to repeinoje maslo, cia suprantu varnalesu aliejus g.gif ?
Atsakyti
O kur perkat ta kokosu alieju ? Kokia kaina ir kiekis mirksiukas.gif
Atsakyti