Merginos, sorry jei kartojusi, bet kur Vilniuje kokosu alieju galiu nupirkti?
QUOTE(sweetness8 @ 2010 05 02, 00:42)
Merginos, sorry jei kartojusi, bet kur Vilniuje kokosu alieju galiu nupirkti?
"Sveikuose produktuose" - gera kokybė ir nebrangus
www.aromanatural.lt - berods kiek brangiau išeina.
"Holos" - pati nepirkau, bet irgi gyrė
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 04 30, 10:46)
koks jusu bandytas aliejus labiausiai paglotnino plauka? jis pas mane nerealiai puciasi, nors jau pora metu jokiu formavimo priemoniuk, tik naminem kaukem lepinu ir eko sampunais bei balzamais
kanapiu
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 02, 08:06)
"Sveikuose produktuose" - gera kokybė ir nebrangus
Aciu tau labai butinai ieskosiu. o kur centre galeciau rasti sveikiuju produktu parduotuve?
as kai netingiu istepu plaukucius pries miega alyvuogiu aliejumi, tai kazkaip gerai man issiplauna kita ryta, ir jauciasi kad minkstesni plaukuciai
QUOTE(sweetness8 @ 2010 05 02, 23:06)
Aciu tau labai butinai ieskosiu. o kur centre galeciau rasti sveikiuju produktu parduotuve?
Jie yra Jakšto g. ir Panoramoj. Tikslus adresas bus jų svetainėj
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 07:54)
Jie yra Jakšto g. ir Panoramoj. Tikslus adresas bus jų svetainėj
Didelis Aciu perskaiciau daug geru atsiliepimu apie kokosu alieju tad ziuresim, gal ir odai tiks ne tik plaukuciams
QUOTE(sweetness8 @ 2010 05 03, 16:42)
Didelis Aciu perskaiciau daug geru atsiliepimu apie kokosu alieju tad ziuresim, gal ir odai tiks ne tik plaukuciams
Man odai jis labai labai Aš jį pirmiausiai odai ir naudojau, plaukams vėliau atradau
maximoje mačiau FIT firmos (keista, šiaip jų javainiai būna ) nerafinuoto linų sėmenų aliejaus, norėjau sužinoti gal yra jį bandžiusių? jei taip, kokie atsiliepimai?
tiesa, kaina 250g nedidelė, kažkas apie 8lt, tai net abejoju ar už tokią kainą galima tikėtis geros kokybės
tiesa, kaina 250g nedidelė, kažkas apie 8lt, tai net abejoju ar už tokią kainą galima tikėtis geros kokybės
QUOTE(tinuska87 @ 2010 05 03, 20:45)
maximoje mačiau FIT firmos (keista, šiaip jų javainiai būna ) nerafinuoto linų sėmenų aliejaus, norėjau sužinoti gal yra jį bandžiusių? jei taip, kokie atsiliepimai?
Taip, esu bandžiusi, jis nėra ekologiškas Šiaip tiko ir patiko, bet dabar susiformavo šiokie tokie principai dėl kosmetikos naudojimo, tai nerafinuotą aliejų pirkau pastaruoju metu vieną kartą. Bet jei su finansais taip ir toliau - greit teks grįžt ir prie FIT