Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Merginos, sorry jei kartojusi, bet kur Vilniuje kokosu alieju galiu nupirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetness8 @ 2010 05 02, 00:42)
Merginos, sorry jei kartojusi, bet kur Vilniuje kokosu alieju galiu nupirkti?  blush2.gif

"Sveikuose produktuose" - gera kokybė ir nebrangus smile.gif
www.aromanatural.lt - berods kiek brangiau išeina.
"Holos" - pati nepirkau, bet irgi gyrė smile.gif
Atsakyti
Ar aliejai, pvz., šaltalankių, nedažo plaukų? (kai aliejais įtrinama galvos oda, plaukai).
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 04 30, 10:46)
koks jusu bandytas aliejus labiausiai paglotnino plauka? jis pas mane nerealiai puciasi, nors jau pora metu jokiu formavimo priemoniuk, tik naminem kaukem lepinu ir eko sampunais bei balzamais schmoll.gif

kanapiu
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 02, 08:06)
"Sveikuose produktuose" - gera kokybė ir nebrangus smile.gif
www.aromanatural.lt - berods kiek brangiau išeina.
"Holos" - pati nepirkau, bet irgi gyrė smile.gif

Aciu tau labai wub.gif butinai ieskosiu. o kur centre galeciau rasti sveikiuju produktu parduotuve? blush2.gif

as kai netingiu istepu plaukucius pries miega alyvuogiu aliejumi, tai kazkaip gerai man issiplauna kita ryta, ir jauciasi kad minkstesni plaukuciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetness8 @ 2010 05 02, 23:06)
Aciu tau labai  wub.gif butinai ieskosiu. o kur centre galeciau rasti sveikiuju produktu parduotuve?  blush2.gif

Tai juk nepatingėkit google paieška pasinaudoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetness8 @ 2010 05 02, 23:06)
Aciu tau labai  wub.gif butinai ieskosiu. o kur centre galeciau rasti sveikiuju produktu parduotuve?  blush2.gif

Jie yra Jakšto g. ir Panoramoj. Tikslus adresas bus jų svetainėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 07:54)
Jie yra Jakšto g. ir Panoramoj. Tikslus adresas bus jų svetainėj smile.gif

Didelis Aciu wub.gif perskaiciau daug geru atsiliepimu apie kokosu alieju tad ziuresim, gal ir odai tiks ne tik plaukuciams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetness8 @ 2010 05 03, 16:42)
Didelis Aciu  wub.gif perskaiciau daug geru atsiliepimu apie kokosu alieju tad ziuresim, gal ir odai tiks ne tik plaukuciams  thumbup.gif

Man odai jis labai labai thumbup.gif Aš jį pirmiausiai odai ir naudojau, plaukams vėliau atradau wink.gif
Atsakyti
maximoje mačiau FIT firmos (keista, šiaip jų javainiai būna g.gif ) nerafinuoto linų sėmenų aliejaus, norėjau sužinoti gal yra jį bandžiusių? jei taip, kokie atsiliepimai? ax.gif
tiesa, kaina 250g nedidelė, kažkas apie 8lt, tai net abejoju ar už tokią kainą galima tikėtis geros kokybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 05 03, 20:45)
maximoje mačiau FIT firmos (keista, šiaip jų javainiai būna  g.gif ) nerafinuoto linų sėmenų aliejaus, norėjau sužinoti gal yra jį bandžiusių? jei taip, kokie atsiliepimai?  ax.gif
tiesa, kaina 250g nedidelė, kažkas apie 8lt, tai net abejoju ar už tokią kainą galima tikėtis geros kokybės  g.gif

Taip, esu bandžiusi, jis nėra ekologiškas smile.gif Šiaip tiko ir patiko, bet dabar susiformavo šiokie tokie principai dėl kosmetikos naudojimo, tai nerafinuotą aliejų pirkau pastaruoju metu vieną kartą. Bet jei su finansais taip ir toliau - greit teks grįžt ir prie FIT biggrin.gif
Atsakyti
man idomu kaip paveiksiu savo plaukus jei savaite tepliosiu aliejum kasdien (bent pusvalandziui)

MB dazys man plaukus savaitgali, tai noriu gerai primaitint, kad neisausetu per daug biggrin.gif biski bijau MB patiket savo ilgus plaukus...
Atsakyti