nezinau ar i tema cia pataikiau,bet noreciau paklausti,gal kas bandet Weledos alieju plaukams.koki atsiliepimai?
QUOTE(ashtri @ 2010 04 22, 14:50)
Pas mane tai ir šampūne yra Jame yra: fitokeratinų vos vos (Monicutė buvo davus pasibandymui), glicerino, greipfrutų EA, rozmarino EA, ylango EA.
Kokiu santykiu eteriniu aliejumi reikėtų praturtinti šampūną? Mane domina rozmarinų EA dėl valomųjų, detoksituojančių savybių. Tarkim, šampūno yra 250 ml, - kiek ml (ar lašų) reikia pilti rozmarinų EA (ar kito EA), kad ne tik kvepėtų, bet ir būtų veiksminga?
Ir jei naudojamas dar vienas ar daugiau kitų EA, ar reikia mažinti kiekvieno papildomo EA kiekį šampūne, ar galima pilti jų tiek pat, kiek ir pirmo EA?
kiek skaiciau i delna ipilat sampuno ir ilasinat 5 lasiukus EA.
Man tai rozmarinu EA smirda, tai viena karta pasigailejau kad ipiliau i sampuna EA, nesinorejo kasdien plauti smirdanciu sampunu plauku...
Man tai rozmarinu EA smirda, tai viena karta pasigailejau kad ipiliau i sampuna EA, nesinorejo kasdien plauti smirdanciu sampunu plauku...
QUOTE(Meursault @ 2010 04 29, 09:50)
Kokiu santykiu eteriniu aliejumi reikėtų praturtinti šampūną? Mane domina rozmarinų EA dėl valomųjų, detoksituojančių savybių. Tarkim, šampūno yra 250 ml, - kiek ml (ar lašų) reikia pilti rozmarinų EA (ar kito EA), kad ne tik kvepėtų, bet ir būtų veiksminga?
Ir jei naudojamas dar vienas ar daugiau kitų EA, ar reikia mažinti kiekvieno papildomo EA kiekį šampūne, ar galima pilti jų tiek pat, kiek ir pirmo EA?
Rekomenduojama EA koncentracija yra 3-5 lašai į 10 ml. Tai jei šampūnas 250 ml, atitinkamai reiktų ir apskaičiuoti.
Jei dedama daugiau EA, kiekvieno iš jų kiekį atitinkamai reikia sumažinti, kad gautųsi bendra suma būtent 3-5 lašai į 10 ml bazės.
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 29, 10:03)
kiek skaiciau i delna ipilat sampuno ir ilasinat 5 lasiukus EA.
Aš lašinu tam kartui kokius 3 lašus. Įvairiai - rozmarinų, ylangų, levandų, citrinos.
O šiaip kvapas - labai individualus dalykas, nenuteikinėkit visų Man labai malonūs gerų EA kvapai visų išvardintų.
Be to, po plovimo kvapo nelieka.
koks jusu bandytas aliejus labiausiai paglotnino plauka? jis pas mane nerealiai puciasi, nors jau pora metu jokiu formavimo priemoniuk, tik naminem kaukem lepinu ir eko sampunais bei balzamais
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 04 30, 10:46)
koks jusu bandytas aliejus labiausiai paglotnino plauka? jis pas mane nerealiai puciasi, nors jau pora metu jokiu formavimo priemoniuk, tik naminem kaukem lepinu ir eko sampunais bei balzamais
man tai glotnina Babuskos agafijos. bet kadangi man glotnumo nereikai tai naudoju ji retai.
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 04 30, 10:46)
Mano nepasakyčiau, kad labai pučiasi, bet glotniausių plaukų efektą sezamo aliejus suteikė . Bandymų keliu tik atrasit "savo" priemones
QUOTE(mr nobody @ 2010 05 01, 00:25)
tarkim sakoma kad alywuogiu aliejus yra geras plaukams,bet kaip ji reiketu pasildyt,kazkur ipilt ir pasildyt,ir paskui juo plaukus tept?
as ipilu i plasmasine stikline arba indeli slapimui ir istadau i stikline su karstu vandeniu, ir pasisildo mano aliejus.
QUOTE(Toe @ 2010 05 01, 11:25)
Sakykit, o lengvai aliejus išsiplauna iš plaukų? Kokiais šampūnais?
Daugumai lengvai, nors yra kam nesiseka.
Man nėra jokių problemų išplauti su natūraliais šampūnais - Urtekram, Lavera