Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Padariau atradima sau paciai cool.gif lotuliukas.gif sumaisiau linu semenu alieju su jojoba thumbup.gif Pasaka wub.gif Plaukais atsidziaugt negaliu .. blizga, svelnuciai, minkstuciai, kaip nedazyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmari @ 2010 04 17, 16:20)
Sveikos;)
Kurios naudojate kokosu alieju, tai kiek laiko laikote uztepe ant plauku ir ju saknu? Koki poveiki pajutote? ax.gif
Esu skaiciusi, kad norint gauti geriausia rezultata, reiktu laikyti pernakt. Bet viena mano drauge laiko tik pora valandu ir sako, kad laikant per nakti neva kazkaip plaukus nusviesina blink.gif  kazkaip nelabai norisi tiket... g.gif

Kokoso aliejų ant plaukų reikia palaikyti bent pora valandėlių, rekomenduojama šiltai, t.y. apvyniojus galvą rankšluosčiu. Dar šis aliejus vadinamas netepančiu (neriebaluojančiu) pagalvės biggrin.gif (išbandyti to neteko)
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2010 04 20, 13:35)
Kokoso aliejų ant plaukų reikia palaikyti bent pora valandėlių, rekomenduojama šiltai, t.y. apvyniojus galvą rankšluosčiu. Dar šis aliejus vadinamas netepančiu (neriebaluojančiu) pagalvės  biggrin.gif (išbandyti to neteko)

Sveikos 4u.gif

Aha, tikrai kokosų aliejus netepa, praeitą naktį miegojau išsitepusi galvą tiesiai ant rankšluosčio, tai jis be jokios dėmelės smile.gif Pirmą kartą išbandžiau, tai visai patenkinta, tikiuosi kuo toliau tuo geresnis efektas bus smile.gif O dabar atėjau su tokiu klausimu. Kažkaip susiplanavau, kad visus plaukus tepsiu kartą per savaitę, o galiukus šiuo aliejumi kasdien. Toks dažnas tepliojimas negali pakenkti plaukams? blush2.gif Ar kaip tik į naudą smile.gif
Atsakyti
sveikos forumietės ax.gif kreipiuosi į kaunietes, taigi, kur jūs perkate aliejukus? kiek skaitinėjau temoje, tai dauguma įsigyja iš internetinių parduotuvių, bet aš norėčiau vietoj pauostinėt, nes būtų gerai, kad aliejus turėtų malonų kvapą mirksiukas.gif
iki šiol esu naudojus tik alyvuogių ir linų sėmenų aliejuką, bet ypatingo sužavėjimo nepaliko...
pamenu, labai seniai centriniame pašte buvo egzoterijos ar pan. skyrius ir jame prekiavo įv. aliejais (tokiais nedideliais buteliukais) ir buvo visokiausių rūšių...

taigi, tikiuosi, kad kuri nepatingės papasakoti, kur įsigyja blush2.gif ir dar domintų kainos bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau imu suprasti tas, kurios mažai aliejaus ant galvos sutepa smile.gif Matyt plaukas pasisotino, ko ištroškęs buvo, ir dabar taip nesugeria aliejų. Pasidariau 4-5 arbatinius šaukštelius sezamų aliejaus ir 10 lašų rozmarino EA. Tai nesutepiau visko niekaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 21, 23:35)
Na va, pagaliau imu suprasti tas, kurios mažai aliejaus ant galvos sutepa smile.gif Matyt plaukas pasisotino, ko ištroškęs buvo, ir dabar taip nesugeria aliejų. Pasidariau 4-5 arbatinius šaukštelius sezamų aliejaus ir 10 lašų rozmarino EA. Tai nesutepiau visko niekaip  rolleyes.gif

Nu va... biggrin.gif
O tu rozmariną naudoji ir per visą plaukį ilgį, reikšia, ne tik šaknims, ar ne? smile.gif
Atsakyti
o kur perkat aliejus vilnietes ?
bent jau as perku martinoje, bet ten deja nera kokosu aliejaus , ka labai trokstu isbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(SunMoon @ 2010 04 22, 10:26)
o kur perkat aliejus vilnietes ?
bent jau as perku martinoje, bet ten deja nera kokosu aliejaus , ka labai trokstu isbandyt  g.gif

kad martinoje rafinuoti....
tai perkam Kvapu namuose, ekologiskuose produktuose, ir kt. visa tema apie tai
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 22, 09:41)
kad martinoje rafinuoti....
tai perkam Kvapu namuose, ekologiskuose produktuose, ir kt. visa tema apie tai

negali buti kad rafinuoti, parasyta 100 % naturalusm cia tie latviski kur po 100 ml buteliukai blink.gif na niekaip negaliu patiket kad rafinuoti blink.gif o kiek jie kainuoja tuose kvapu namuose ?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 22, 10:03)
Nu va...  biggrin.gif
O tu rozmariną naudoji ir per visą plaukį ilgį, reikšia, ne tik šaknims, ar ne? smile.gif

Aha, per visą ilgį, kažkaip nežaidžiu atskirai šaknims ir galiukams. Nors pas mane tų galiukų nėra - kare kirpimas virš pečių biggrin.gif

QUOTE(SunMoon @ 2010 04 22, 10:50)
negali buti kad rafinuoti, parasyta 100 % naturalusm cia tie latviski kur po 100 ml buteliukai  blink.gif  na niekaip negaliu patiket kad rafinuoti  blink.gif  o kiek jie kainuoja tuose kvapu namuose ?

Natūralus nereiškia nerafinuotas. Prašau, pasiskaitykit temą, visko rasit - kas, kur, kaip ir kodėl. kvapunama.lt atsakys daugiau apie aliejus ir kainas rasit. Internetas daug gali, ne tik apie kvapų namus padėt, bet ir apie rafinuotus/nerafinuotus aliejus bei kt. norimą info.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 22, 10:59)
Aha, per visą ilgį, kažkaip nežaidžiu atskirai šaknims ir galiukams. Nors pas mane tų galiukų nėra - kare kirpimas virš pečių  biggrin.gif

Aišku smile.gif
Aš galvoju į šampūną palašinti pabandyti. O dabar kaip tik garinu rozmarinus su citrina - pasakiškas kvapas kambary... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 22, 14:36)
Aišku smile.gif
Aš galvoju į šampūną palašinti pabandyti. O dabar kaip tik garinu rozmarinus su citrina - pasakiškas kvapas kambary...  wub.gif

Pas mane tai ir šampūne yra smile.gif Jame yra: fitokeratinų vos vos (Monicutė buvo davus pasibandymui), glicerino, greipfrutų EA, rozmarino EA, ylango EA.
Atsakyti