QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 13, 13:51)
Aš paprastai šaknims aliejaus netepu, tik per plaukų ilgį. Šaknims darausi rečiau ir kitokius receptus - su eteriniais aliejais, stiprinančiai plaukus, milteliais. Tada net aliejus nebūtinas, galima su vandenuku ar hidrolatu pamaišyti.
O nenuskalaujamo purškalo nesu darius, nelabai matau poreikį
Bet toj temoj merginos tikrai darosi - ypač iš rozmarinų hidrolato. Bet turėk omeny, kad plaukai kvapus labai sugeria, tai neaišku, kuo ten paskui kvepėsi...
As tai tik kokosu tepu saknims, nes turiu isitikinima, kad vistiek ir pamaitina kazkiek, o ir nuo pleiskanu padeda. Dar ir papurina is tiesu simboliskai.
Kokius EA naudoji saknims? As nusiziurejau rozmarinu, bandziau arbatmedi, bet nieko ypatingo jis man nedaro
Reiks kuria diena prisesti ir labiau pasidometi
Man tai noretusi kazko nenuskalaujamo, turiu ir silikono, ir silko nusipirkusi, aliejuku visokiu ir va niekaip neismastau ka sumeistrauti tokio, kad neapriebintu, bet butu plaukuciams pasipurksti-galiukams ypac ir puse sprindzio aukstyn pvz.kaip jau minejau, nemazai baltu taskeliu ant plauku, pasisakoja, paskilineja-tai turetu toks dalykas pataisyti padeti manau
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 13, 14:42)
tai gal jus padarykit galvos odos sveitima :mastaiu: manau jei jau padauginot alieju, tai butu veiskminga kiek giliau pravalyt oda.... kad taip nesikimstu..
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 13, 16:28)
aha
su druskyte smulkia arba cukrumi
irgi
dariau anadien, tik ne su druskyte, o su cukrumi, nes druskos kiek pabijojau, galvos oda buvo neseniai labai sudirginta, net zaizdeles kelios buvo, tai sakau kad neisgriauztu perdaug, geriau cukrumi pamasazuosiu
bet man kiek nepatogu tokie pylingai, plaukai ilgi, taip malasi viskas tarp ranku
bet kagi-reikia ir kenti
ir i tema-tepiausi
sezamu aliejumi, tai uzskaitau tikrai
, plaukai tokie lengvi, minksti, svelnuciai, gal net blizga labiau, sunku pasakyti tiksliai del to, nes plaukai ir siaip nera matiniai, blizga, bet manau po sezamu-kiek daugiau
kanapiu aliejus buvo visai nieko, bet kazkokio efekto labai jau ir nepastebejau, perdaug primaliavojau, tai sampunu perplovinejau gal 3-4 kartus, o ir siaip net nebuvo laiko kada apsiziureti tu plaukuciu. po sekancio karto bus labiau matyti, geras ar nesuteikiantis efekto isvis
kokosu aliejus jau seniau isbandytas, tai patinka mano plaukams ir papurina labiau nei sezamai.
eileje-
jojobos al., galbut lazdynu riesutu ir abrikosu kauliuku (bet del siu dvieju net nezinau, gal plaukams jie nelabai
) jei yra bandziusiu, kokie atsiliepimai?
dar pamirsau isigyti avokadu al., tai butinai ir ji ismeginsiu artimiausiu metu