Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(bamba @ 2010 04 13, 15:26)
girdėjau apie šitą dalyką, kirpėja sakė spec priemonių tam būna. O gal natūraliom priemonėm irgi kaip nors galima?

aha 4u.gif su druskyte smulkia arba cukrumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 13, 14:28)
aha  4u.gif  su druskyte smulkia arba cukrumi  4u.gif

čia prieš plovimą? ant šlapių plaukų ar sausų? ir tiesiog patrint šaknis ar kaip? blush2.gif
Būtų gerai pasidaryt, girdėjau, kad nešveičiant galvos odos, tai visos kaukės,kad ir geriausios, mažai naudos duoda, nes nepatenka ten kur reikia, nes visa galvos oda užkimšta chemikalų ir pan. sluoksniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 04 13, 16:42)
čia prieš plovimą? ant šlapių plaukų ar sausų? ir tiesiog patrint šaknis ar kaip? blush2.gif
Būtų gerai pasidaryt, girdėjau, kad nešveičiant galvos odos, tai visos kaukės,kad ir geriausios, mažai naudos duoda, nes nepatenka ten kur reikia, nes visa galvos oda užkimšta chemikalų ir pan.  sluoksniu unsure.gif

pries plovima, man patogiau truputi suslapinus- tiesiog patogiau sukaliot tuos grudelius 4u.gif taip, patrinat saknis ir isplaunat smile.gif pora minuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 13, 13:51)
Aš paprastai šaknims aliejaus netepu, tik per plaukų ilgį. Šaknims darausi rečiau ir kitokius receptus - su eteriniais aliejais, stiprinančiai plaukus, milteliais. Tada net aliejus nebūtinas, galima su vandenuku ar hidrolatu pamaišyti.

O nenuskalaujamo purškalo nesu darius, nelabai matau poreikį smile.gif Bet toj temoj merginos tikrai darosi - ypač iš rozmarinų hidrolato. Bet turėk omeny, kad plaukai kvapus labai sugeria, tai neaišku, kuo ten paskui kvepėsi...  rolleyes.gif

As tai tik kokosu tepu saknims, nes turiu isitikinima, kad vistiek ir pamaitina kazkiek, o ir nuo pleiskanu padeda. Dar ir papurina is tiesu simboliskai. smile.gif Kokius EA naudoji saknims? As nusiziurejau rozmarinu, bandziau arbatmedi, bet nieko ypatingo jis man nedaro g.gif

Reiks kuria diena prisesti ir labiau pasidometi mirksiukas.gif Man tai noretusi kazko nenuskalaujamo, turiu ir silikono, ir silko nusipirkusi, aliejuku visokiu ir va niekaip neismastau ka sumeistrauti tokio, kad neapriebintu, bet butu plaukuciams pasipurksti-galiukams ypac ir puse sprindzio aukstyn pvz.kaip jau minejau, nemazai baltu taskeliu ant plauku, pasisakoja, paskilineja-tai turetu toks dalykas pataisyti padeti manau ax.gif

QUOTE(Eve-line @ 2010 04 13, 14:42)
tai gal jus padarykit galvos odos sveitima :mastaiu: manau jei jau padauginot alieju, tai butu veiskminga kiek giliau pravalyt oda.... kad taip nesikimstu..

drinks_cheers.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 13, 16:28)
aha  4u.gif  su druskyte smulkia arba cukrumi  4u.gif

irgi drinks_cheers.gif dariau anadien, tik ne su druskyte, o su cukrumi, nes druskos kiek pabijojau, galvos oda buvo neseniai labai sudirginta, net zaizdeles kelios buvo, tai sakau kad neisgriauztu perdaug, geriau cukrumi pamasazuosiu rolleyes.gif bet man kiek nepatogu tokie pylingai, plaukai ilgi, taip malasi viskas tarp ranku lotuliukas.gif bet kagi-reikia ir kenti doh.gif

ir i tema-tepiausi sezamu aliejumi, tai uzskaitau tikrai wub.gif , plaukai tokie lengvi, minksti, svelnuciai, gal net blizga labiau, sunku pasakyti tiksliai del to, nes plaukai ir siaip nera matiniai, blizga, bet manau po sezamu-kiek daugiau bigsmile.gif
kanapiu aliejus buvo visai nieko, bet kazkokio efekto labai jau ir nepastebejau, perdaug primaliavojau, tai sampunu perplovinejau gal 3-4 kartus, o ir siaip net nebuvo laiko kada apsiziureti tu plaukuciu. po sekancio karto bus labiau matyti, geras ar nesuteikiantis efekto isvis rolleyes.gif
kokosu aliejus jau seniau isbandytas, tai patinka mano plaukams ir papurina labiau nei sezamai.
eileje-jojobos al., galbut lazdynu riesutu ir abrikosu kauliuku (bet del siu dvieju net nezinau, gal plaukams jie nelabai g.gif ) jei yra bandziusiu, kokie atsiliepimai?
dar pamirsau isigyti avokadu al., tai butinai ir ji ismeginsiu artimiausiu metu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man jojobos nelabai plaukams buvo g.gif
Kokosu tik karta naudojau, bet lyg labiau patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 13, 23:34)
bet man kiek nepatogu tokie pylingai, plaukai ilgi, taip malasi viskas tarp ranku  lotuliukas.gif 

Aha, aš čia irgi kažkada bandžiau, tai toks jausmas, kad aš to cukraus per ilgus plaukus iki šaknų neprinešu. Tik jau užberiu, atrodo, pradedu masažuoti, vėl kažkur ne pačią odą... biggrin.gif
Papildyta:
Kokius EA naudoji saknims? As nusiziurejau rozmarinu, bandziau arbatmedi, bet nieko ypatingo jis man nedaro g.gif  [/color]

Šiaip pasiskaičius, labai daug kurie EA tinka plaukų stiprinimui biggrin.gif Aš įlašinu ylangų arba pačiulės. Šiaip, manau, reikia žiūrėti, kad ir kvapas patikų. O rozmarinų šiuo metu neturiu, bet kaip tik pirksiu smile.gif
Papildyta:
eileje-jojobos al., galbut lazdynu riesutu ir abrikosu kauliuku (bet del siu dvieju net nezinau, gal plaukams jie nelabai  g.gif ) jei yra bandziusiu, kokie atsiliepimai?

Sezamai man irgi labai neblogas variantas drinks_cheers.gif Jojobą kažkada naudojau, tai irgi gerai buvo, bet kažkaip nekartojau - gal tiesiog kitus norėjosi išbandyti smile.gif O abrikosių kauliukų toks vienas lengviausių, neutraliausių, tai aš jį daugiausiai naudoju kokioms ištraukoms daryti ar įmaišymui kokių EA.
O visgi kokosai man irgi labai labai wub.gif Kažkada čia labiausiai patikęs eksperimentas buvo kokosai, truputį ricinos ir ylangų EA thumbup.gif
Atsakyti
Etama, arbatmedzio aliejus labiau naudojamas nuo pleiskanu ir riebalavimosi smile.gif
as naudoju kopl kas tik rozmarinu - stiprina saknis. Dar kartais citrinu EA (tipo del spindesio), ir karta ar du naudojau Ylang-Ylang...
Atsakyti

eileje-jojobos al., galbut lazdynu riesutu ir abrikosu kauliuku (bet del siu dvieju net nezinau, gal plaukams jie nelabai  g.gif ) jei yra bandziusiu, kokie atsiliepimai?

Bandziau as abrikosu kauliuku, tai man plaukus issausino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 14, 10:03)
Bandziau as abrikosu kauliuku, tai man plaukus issausino  schmoll.gif

O mano plaukams abrikosų kaukiulų patiko wink.gif eilinį kartą pasirodo, kad reikia visus aliejus pačiai bandyti, kas tinka vienai, netinka kitai..
Atsakyti
Sveikos,man tai geriausias kokosu aliejus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos;)
Kurios naudojate kokosu alieju, tai kiek laiko laikote uztepe ant plauku ir ju saknu? Koki poveiki pajutote? ax.gif
Esu skaiciusi, kad norint gauti geriausia rezultata, reiktu laikyti pernakt. Bet viena mano drauge laiko tik pora valandu ir sako, kad laikant per nakti neva kazkaip plaukus nusviesina blink.gif kazkaip nelabai norisi tiket... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosmari: 17 balandžio 2010 - 15:21
QUOTE(rosmari @ 2010 04 17, 16:20)
Sveikos;)
Kurios naudojate kokosu alieju, tai kiek laiko laikote uztepe ant plauku ir ju saknu? Koki poveiki pajutote? ax.gif
Esu skaiciusi, kad norint gauti geriausia rezultata, reiktu laikyti pernakt. Bet viena mano drauge laiko tik pora valandu ir sako, kad laikant per nakti neva kazkaip plaukus nusviesina blink.gif  kazkaip nelabai norisi tiket... g.gif

Cia visa tema ape laikyma bei apie kokosu alieju rolleyes.gif
gali buti, mano sviesiems plaukams po kokosu kaukes atsiranda lengvas sidabrinis atspalvis. lyg ir sakoma, kad aliejus pablukina plaukus, todel rekomenduojama aktyviau tepliotis pries plauku dazyma, ne po. pasiskaityk tema, tikrai rasi daug pasisakymu tave dominanciais kl.
as laikau per nakti, plaukai puresni, svelnus buna.
Atsakyti