Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

siandien pirksiu varnalesu alieju, turiu rozmarinu eter. aliejaus, maisysiu, bandysiu i saknis trinti
kazkada turejau Dr. Hauschka Neem hair oil, trindavau i saknis, jis toks labai tirstas, neissiplaudavo plaukai doh.gif
varnalesu aliejus labai tirstas?
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 26, 12:22)
Varnalešų aliejų perku europos požeminėje perėjoje. Nuo plauku slinkimo, aišku, 100 proc. nepadeda, nes naudoju ne kaip rašo informaciniame lapelyje. Bet pagerėjimas aišku yra. Informaciniame lapelyje rašo, kad esant stipriam plaukų slinkimui naudoti kiekvieną dieną. Tačiau grynas aliejus man labai neišsiplauna, tada gaučiau riebaluota vaikščioti visą savaitę. tai aš geriau maišau su ta kiaušiniu, medum ir cinamonu, tai puikiai išsiplauna. O ir cinamonas puikiai išsiplauna.

beje, pirma karta siryt sedziu su panasia kauke, tik naudojau kokosu alieju, cinamonas kvepia skaniai, bet plaukus tepti nelabai malonu, galvos odai visai nieko tie grudeliai, pilingas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 26, 11:40)

varnalesu aliejus labai tirstas?

Na toks tirštokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 26, 11:01)
Pirkau nerafinuota kokosų aliejų  smile.gif
Papildyta:
Aš turiu iš vaistinės nusipirkusi.. Bet visus plaukus tingiu tepliotis, galus nakčiai tepu

Aiskutis.
O as cia pries kelias dienas miegojau su alyvuogiu kauke nakciai ir ryte issiplovus galva lb nusivyliau, o pasirodo rezultatas pasirode po dvieju dienu dar karta issiplovus galva unsure.gif Gal blogai isploviau ar ka nezinau, plaukai svelnesni dabar, slidesni truputi, lyg ir blizgesio atsirado, nors trinkimui naudojau viska kaip iprasta unsure.gif Elektrinimosi nesumazino, bet patys plaukai lyg ir pagrazejo truputi. Tad dabar pasirysiu ilgiau pasiterlioti su tuo aliejumi wub.gif
Ir dar labai issausejo ranku oda, tad vakar sumaisiau ranku kremo ir kelis lasus alyvuogiu al.- pasaka zinokit wub.gif Gal sakau ir veidui, ne tik rankoms tiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 26, 11:50)
Na toks tirštokas  smile.gif

nu kad visai netirstas varnalesu aliejus,sakyciau skystas net smile.gif neaisku koki perkat..as is sios serijos naudoju user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 26 sausio 2010 - 12:23
Kaip naudojat jojobos alieju? Reikia ji sildyti?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 01 26, 14:22)
nu kad visai netirstas varnalesu aliejus,sakyciau skystas net  smile.gif neaisku koki perkat..as is sios serijos naudoju user posted image

As tikrai ne toki naudoju. deja internete niekur nerandu foto.
Manasis su pipete viduje ir jis, kaip sako aistulia, tikrai gana tirstokas.
Sita, kur jus rodote nuotrauka irgi turejau, tai jis labai lengvai issiplaudavo. O ta, kur dabar pirkau, tai deja is vis neissiplauna.
Beje, toje dezuteje, idetas lapelis su ivairiom kaukem. Tai idomus receptas blakstienoms stiprinti parasytas. Reikia varnalesu aliejaus, ricinos aliejaus, alavijo sulciu, vitamino e aliejumi.
gal reikes pameginti, bet niekur nerandu alavijo sulciu.
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 01 26, 15:54)
Kaip naudojat jojobos alieju? Reikia ji sildyti?

As tai pasildziau, bet man jis pats geriausias is visu bandytu wink.gif
Atsakyti
"Migdolų aliejus stiprina net ilgą laiką dažomus plaukus ir atkuria jų struktūrą. Jis skatina plaukų augimą, suteikia jiems blizgesio ir lankstumo."

Esu tai skaičiusi ir kažkur kitur. Buvau sugalvojusi pirkti, bet pardavėja pasakė, kad migdolų aliejus kaip tik ne skatina plaukų augimą, o jį stabdo. Šį aliejų naudoja po depiliacijos. Kai pasakiau, kad plaukams, tai pasijuokem, kad gali is vis be jų likti biggrin.gif Taip, kad neaišku kur ta tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 25, 15:45)
Kol kas naudoju varnalesu alieju. Jis man aktualus nuo plauku slinkimo. Ji maisau su kiausinio tryniu, medumi ir cinamonu. Tokia kauke dedu karta per savaite. Tai plaukuose net sagtukai nesilaiko, labai slidus ir blizgus plaukai.

o kiek laiko laikai tokia kauke? kaip sakai, jei naudociau alyvuogiu alieju?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 26, 01:55)
O iš kur užsisakėt?

Is delona.lt
Cia maistiniai tie aliejai. Issirinkau nerafinuotus ir uzsisakiau. Tikiuosi tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 26, 17:24)
As tikrai ne toki naudoju. deja internete niekur nerandu foto.
Manasis su pipete viduje ir jis, kaip sako aistulia, tikrai gana tirstokas.
Sita, kur jus rodote nuotrauka irgi turejau, tai jis labai lengvai issiplaudavo. O ta, kur dabar pirkau, tai deja is vis neissiplauna.
Beje, toje dezuteje, idetas lapelis su ivairiom kaukem. Tai idomus receptas blakstienoms stiprinti parasytas. Reikia varnalesu aliejaus, ricinos aliejaus, alavijo sulciu, vitamino e aliejumi.
gal reikes pameginti, bet niekur nerandu alavijo sulciu.

alavijo sulciu tikrai rastum vaistinese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2010 01 26, 18:05)
As tai pasildziau, bet man jis pats geriausias is visu bandytu wink.gif

O kaip ji naudojate?
Atsakyti