Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

merginos, turincios jojobos al.: help.gif
kas maniskiam negerai?? pirkau is alieus.com, nerafinuota. jau is pat pradziu atkreipiau demesi, kad kazkoks idomus, bet kadangi anksciau neesu turejus-sakau gal taip ir turi buti. toks neskaidrus, kaip drumzletas vos ne pasirode. na ir vakar aliejus idejau i saldytuva-dabar atidarau saldytuva, jojobos aliejus SUSALES ir bonkute apsitraukusi tuo tokiu kaipo ruku (nuo salcio kaip buna), kiti aliejai (kanapiu, lazd. riesutu ir sezamu al.) tvarkoje-skysti, grazus. kas su tuo jojoba darosi??? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 13:07)
Gal jau tada mesk lauk, jei toks kvapas  rolleyes.gif

Apie du metus sko geriausiai naudoti kokosu alieju. naturalioje busenoje jis sustingsta, naturalioje turiu omenyje jei jame nera jokiu pasaliniu sintetiniu ingredientu. Gal kas bandet si alieju plaukams http://www.essenza.l...liejus-166.html ??

Sudetyje tik kokoso aliejus ir 5 zoleliu ekstraktai.
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 09, 23:49)
pasiskaicius jusu patarimus del naturaliu alieju,nusprendziau pabandyti alyvuogiu ax.gif plaukuciam labai patiko,zvilgantys paliko ir kirpeja sake,kad galai sausi (pries tai buvau blondine,dabar persidaziau tamsiai),bet priziureti blush2.gif
kai buvau blonde visai nepriziurejau plauku,net kondicionieriaus nenaudojau doh.gif dabar patrauke ant naturalumo,tai uzsisakiau is kirpejos loreal profesionalios linijos kauke ir sampuna.mazesne blogybe,nei is parduotuviu biggrin.gif

totali nesąmonė doh.gif. O kad įsitikintum paimk ir palygint šių šampūnų sudėtis.

QUOTE(Etama @ 2010 04 10, 13:31)
merginos, turincios jojobos al.: help.gif
kas maniskiam negerai?? pirkau is alieus.com, nerafinuota. jau is pat pradziu atkreipiau demesi, kad kazkoks idomus, bet kadangi anksciau neesu turejus-sakau gal taip ir turi buti. toks neskaidrus, kaip drumzletas vos ne pasirode. na ir vakar aliejus idejau i saldytuva-dabar atidarau saldytuva, jojobos aliejus SUSALES ir bonkute apsitraukusi tuo tokiu kaipo ruku (nuo salcio kaip buna), kiti aliejai (kanapiu, lazd. riesutu ir sezamu al.)  tvarkoje-skysti, grazus. kas su tuo jojoba darosi???  doh.gif  unsure.gif

Prie vėsesnės temperatūros jojobos aliejus tirštėja ir netgi tampa vašku - tai yra normalu, nes toks jau yra šis aliejus. Bet kuriuo atveju šaldytuve aliejai nelaikomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 10 balandžio 2010 - 18:41
QUOTE(MAMarija @ 2010 04 10, 19:40)
Prie vėsesnės temperatūros jojobos aliejus tirštėja ir netgi tampa vašku - tai yra normalu, nes toks jau yra šis aliejus. Bet kuriuo atveju šaldytuve aliejai nelaikomi.

Tikrai taip.
O dėl laikymo, nelaikomi nei šaldytuve, nei ant palangės prieš saulę wink.gif Geriausia vėsiai ir tamsiai. Pas mane jie kambaryje, kuriame vėsiausia ir sustatyti į dėžutę smile.gif
Atsakyti
Parsiveziau is Bangladeso naturalaus kokoso aliejaus
user posted image
labai patinka, tik ten man sake, kad kokosu alieju geriausia ant plauku laikyti ilgai, palikti nakciai apsirisus skaryte pvz. kaip jus darot, kiek laiko laikote? g.gif
Atsakyti
Na va, o as galvojau protingesne pabusiu sudejusi i saldytuva doh.gif Iki tol laikiau viska tik vesiai ir tamsiai-dezuteje.
Reiskia jojobos al. nera kazkoks sugedes ar pan., man jis itartinas pasirode tik nusipirkus, konsistencija tokia idomi, o kai pamaciau po nakties saldytuve isvis apstulbau.
Traukiu tada lauk visus is saldytuvo ir nebemandresiu, laikysiu kur laikiusi biggrin.gif Dekui uz paprotinima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 04 10, 21:23)
Parsiveziau is Bangladeso naturalaus kokoso aliejaus
user posted image
labai patinka, tik ten man sake, kad kokosu alieju geriausia ant plauku laikyti ilgai, palikti nakciai apsirisus skaryte pvz. kaip jus darot, kiek laiko laikote? g.gif

Pusė temos matyt apie tai, kiek laikome biggrin.gif Kas kiek turi laiko, tiek ir laiko, aš laikau visą naktį wink.gif
Atsakyti
Įdomu ar galiu iškart po dažymo teptis nakčiai aliejų? Ar nenuima spalvos kažkiek, kai tą patį vakarą nudažyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 22:49)
Įdomu ar galiu iškart po dažymo teptis nakčiai aliejų? Ar nenuima spalvos kažkiek, kai tą patį vakarą nudažyti?  rolleyes.gif

Nuima spalvą, reikėtų bent savaitę ar net dvi susilaikyti nuo aliejų.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 11, 04:08)
Nuima spalvą, reikėtų bent savaitę ar net dvi susilaikyti nuo aliejų.

Oba blink.gif Kaip gerai, kad perskaiciau ... o zadejau po dazymo dar intensyviau plaukus su aliejais gaivint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 12, 11:40)
Oba  blink.gif  Kaip gerai, kad perskaiciau ... o zadejau po dazymo dar intensyviau plaukus su aliejais gaivint  doh.gif

jus ne po dazymo plaukus gaivinkit, o pries dazyma. taip maziau pakenksit plaukams (na, bent jau maziau issauses dazymo metu). ir paskui tik po kokiu 2-3 savaiciu. nes tikrai nuo alieju spalva nusiplauna.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 04 12, 11:45)
jus ne po dazymo plaukus gaivinkit, o pries dazyma. taip maziau pakenksit plaukams (na, bent jau maziau issauses dazymo metu). ir paskui tik po kokiu 2-3 savaiciu. nes tikrai nuo alieju spalva nusiplauna.

Aš tai nuolat aliejais teplioju, bet va nusidažiau, galvoju reikės ir toliau dėtis kaukes, bet kadangi perskaičiau, kad blukina spalvą, tai palauksiu kelias savaites ir tada grįšiu prie aliejų ax.gif
Atsakyti