Gal kuri zinot kiek pvz kokosu aliejus gali stovet ir nepasenti?Galiojimo datos ant pakuotes turimos pas mane nera... nusitrynusi. Zinoma kvapas keistas kaip tauku kokiu kiaules
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 08, 14:43)
Gal kuri zinot kiek pvz kokosu aliejus gali stovet ir nepasenti?Galiojimo datos ant pakuotes turimos pas mane nera... nusitrynusi. Zinoma kvapas keistas kaip tauku kokiu kiaules
Galioja bent pusantrų metų paprastai, bet laikomas vėsiai ir tamsiai, manau, gali tikrai ilgiau geras išlikti.
Dėl kvapo, tai iš kur konkrečiai Jūsų aliejus? Nes būna jų skirtingų. Pavyzdžiui, Kvapų namų kokosai iš Indijos - tobulai kvepia, o iš Afrikos - turi tokio tauko kvapą... Be to, ar kvapas toks nuo pradžių buvo, ar pasikeitė?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 08, 14:51)
Galioja bent pusantrų metų paprastai, bet laikomas vėsiai ir tamsiai, manau, gali tikrai ilgiau geras išlikti.
Dėl kvapo, tai iš kur konkrečiai Jūsų aliejus? Nes būna jų skirtingų. Pavyzdžiui, Kvapų namų kokosai iš Indijos - tobulai kvepia, o iš Afrikos - turi tokio tauko kvapą... Be to, ar kvapas toks nuo pradžių buvo, ar pasikeitė?
tai , kad nezinau atidave pazystama..sake gal jau ir senas, nes sako ant palanges stovejo ant saules Nezinau a bandyt ka nors daryt ar ne uzrasas likes tik Coconut 100% Oil
Na va, ir aš perskaičiusi šią temą nutariau nusipirkti aliejų plaukams, nes susidirbau bekeisdama šampūnus...Nusipirkau makamadijų aliejų, tai pasakysiu, kad poveikio nebuvo. Dariausi 3 kartus. Tad nusipirkau sėmenų aliejų ir poveikis buvo po pirmo karto. Plaukai tapo švelnūs tokie patiko labai. Laikau arba visą naktį, arba keleta valandų, kaip jau nuo nuotaikos.
pasiskaicius jusu patarimus del naturaliu alieju,nusprendziau pabandyti alyvuogiu plaukuciam labai patiko,zvilgantys paliko ir kirpeja sake,kad galai sausi (pries tai buvau blondine,dabar persidaziau tamsiai),bet priziureti
kai buvau blonde visai nepriziurejau plauku,net kondicionieriaus nenaudojau dabar patrauke ant naturalumo,tai uzsisakiau is kirpejos loreal profesionalios linijos kauke ir sampuna.mazesne blogybe,nei is parduotuviu
kai buvau blonde visai nepriziurejau plauku,net kondicionieriaus nenaudojau dabar patrauke ant naturalumo,tai uzsisakiau is kirpejos loreal profesionalios linijos kauke ir sampuna.mazesne blogybe,nei is parduotuviu
QUOTE(Janke @ 2010 04 09, 09:51)
Na va, ir aš perskaičiusi šią temą nutariau nusipirkti aliejų plaukams, nes susidirbau bekeisdama šampūnus...Nusipirkau makamadijų aliejų, tai pasakysiu, kad poveikio nebuvo. Dariausi 3 kartus. Tad nusipirkau sėmenų aliejų ir poveikis buvo po pirmo karto. Plaukai tapo švelnūs tokie patiko labai. Laikau arba visą naktį, arba keleta valandų, kaip jau nuo nuotaikos.
Semenu, tai linu semenu? As siandien linu semenu nuspirkau ir kokosu ir migdolu
Laimos zurnale yra kuponas sveikiproduktai.lt, tik penkt ir sestad galioja kuponai.
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 09, 22:49)
pasiskaicius jusu patarimus del naturaliu alieju,nusprendziau pabandyti alyvuogiu plaukuciam labai patiko,zvilgantys paliko ir kirpeja sake,kad galai sausi (pries tai buvau blondine,dabar persidaziau tamsiai),bet priziureti
nelabai tikiu,kad labai labai sveika plaukam,bet gal geriau nei parduotuviniai
su laiku pereisiu prie naturaliu sampunu.
kaip kirpeja aiskino,kad pas mane labai isgrauzti plaukai peroksido ir tusti patapo,ju jau nebeatstatysi,bet chemija bent isoriskai patraukliai padaro (cia kirpejos zodziai,teisybe ar ne nezinau)
su laiku pereisiu prie naturaliu sampunu.
kaip kirpeja aiskino,kad pas mane labai isgrauzti plaukai peroksido ir tusti patapo,ju jau nebeatstatysi,bet chemija bent isoriskai patraukliai padaro (cia kirpejos zodziai,teisybe ar ne nezinau)
vakar isbandziau taukmedziu sviesta pasildziau ant garu voneles kad istirptu ir dar ipyliau makadamiju aliejaus dar ilasinau rozmarinu EA tai sendien mano pustis linke banguoti plaukai atrodo
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 09, 23:49)
dabar patrauke ant naturalumo,tai uzsisakiau is kirpejos loreal profesionalios linijos kauke ir sampuna.mazesne blogybe,nei is parduotuviu
Kažkaip keistai nuskambėjo
Ten tikrai nieko natūralaus
Aišku, nieks nesako, kad tai būtinai blogai ir pan., bet vadinkim daiktus jų tikraisiais vardais...
Papildyta:
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 10, 01:02)
Na, nežinau nežinau... Kirpėjų žodžiai irgi ne šventi, be to, jos suinteresuotos parduoti profesionalias priemones
Tikrai galima ir "peroksidinius" plaukus prižiūrėti natūraliai. Mano irgi šviesiai dažyti, kažkada seniau naudojau Tigi, irgi atseit profesionalios priemonės, dabar naudoju tik natūralias, kurios niekuo ne prastesnės tai jau tikrai Geresnės, sakyčiau
QUOTE(lelyte99 @ 2010 04 07, 18:24)
Kaip geriau naudoti aliejus plaukams:ar kuri laika yra geriau naudoti vienos rusies alieju ar daznai kaitaliojant juos?
Aš tai nežinau koks yra skirtumas, bet kiek turiu aliejų, tuos visus ir kaitalioju, vieną kartą vieną, kitą - kitą
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 21:40)
Na, vanduo su aliejum šiaip jau nesusimaišo... Gausis tiesiog aliejaus ir vandens lašiukai. O plaukus apipurškus gali nekoks vaizdas išeiti... Norint jau geriau tarp piršų paimti lašiuką aliejaus ir perbraukti plaukų galiukus
Man irgi atrodo, kad nieko neišeis..
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 08, 14:43)
Gal jau tada mesk lauk, jei toks kvapas
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 13:07)
Gal jau tada mesk lauk, jei toks kvapas
Bet čia ne rodiklis šiaip jau. Afrikietiško iš Kvapų namų visiškai šviežio toks kvapas būna, nes rūšis kita Ir suprask dabar, ar taip turi būti, ar neturi...