Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(lelyte99 @ 2010 04 07, 18:24)
Kaip geriau naudoti aliejus plaukams:ar kuri laika yra geriau naudoti vienos rusies alieju ar daznai kaitaliojant juos?  smile.gif

Aš naudoju pagal tai, kokio poveikio noriu plaukams. Vieną savaitę noriu glotnesnių, kitą savaitę užsimanau kvapnesnės kaukės - pagal tai ir naudoju. Turiu savo favoritą sezamų aliejų, jį dažniausiai ir naudoju.

QUOTE(Julya @ 2010 04 07, 18:27)
Sveikos aš irgi pagaliau noriu išbandyti aliejus  smile.gif  gal patartumėt kuris aliejus turi malonų,gaivų kvapą ? Galvoju purškalą plaukam pasidaryti iš kelių rūšių aliejų  blush2.gif

Iš mano bandytų (avokadų, sezamų, kokosų, linų sėmenų, argano, alyvuogių) vienintelis man skaniai kvepėjo - kokosų.
Atsakyti
o ar jojobos aliejus pas jus skaidrus?pas mane kazkoks lyg drumzletas atrodo, geltonas. palyginus su sezamu aliejum tai vos ne nepermatomas atrodo, sezamu toks skaidrus, blizgantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 07, 20:54)
o ar jojobos aliejus pas jus skaidrus?pas mane kazkoks lyg drumzletas atrodo, geltonas. palyginus su sezamu aliejum tai vos ne nepermatomas atrodo, sezamu toks skaidrus, blizgantis g.gif

Jojobos nerafinuotas aliejus yra gan tamsios ir intensyvios geltonos spalvos, bet permatomas (na, čia kaip suprasti tą skaidrumą). Drumzlių šiaip neturėtų būti tinkamai laikant... g.gif
O su sezamu tai nereikia lyginti, tas tikrai šviesesnis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 07 balandžio 2010 - 20:06
QUOTE(ashtri @ 2010 04 07, 20:30)
Iš mano bandytų (avokadų, sezamų, kokosų, linų sėmenų, argano, alyvuogių) vienintelis man skaniai kvepėjo - kokosų.

o kiti kokio kvapo,specifinio kažkokio ? na alyvuogių žinau kaip kvepia,sunkus man toks kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 04 07, 21:12)
o kiti kokio kvapo,specifinio kažkokio ? na alyvuogių žinau kaip kvepia,sunkus man toks kvapas  g.gif

Visų kvapai specifiniai (kalbu apie nerafinuotus) smile.gif O ar patinka, ar ne - čia jau klausimas. Kita vertus, ne dėl kvapo juos naudojam wink.gif
Argano, sezamo, jojobos - visi turi specifinius kvapus. Neutraliausi - migdolų, abrikosų kauliukų. O linų sėmenų man kaip tik malonus kvapas smile.gif
Tiesa, visada galima įsilašinti eterinio aliejaus lašiuką mėgstamo kvapo, tai permuš bazinio aliejaus kvapą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 04 07, 18:27)
Sveikos aš irgi pagaliau noriu išbandyti aliejus  smile.gif  gal patartumėt kuris aliejus turi malonų,gaivų kvapą ? Galvoju purškalą plaukam pasidaryti iš kelių rūšių aliejų  blush2.gif

makadamijų aliejus kvepia riešutais, malonus kvapas.
Atsakyti
Julya, nera baisus tie kvapai, ar tu labai jau jautri, kad klausi? smile.gif ne kvapuose esme smile.gif
Atsakyti
Dėkuj kas patarėt. Suprantu kad ne dėl kvapo naudojami,bet kaip minėjau noriu tokį purškalą pasidaryti,tai jei purškalo nekoks kvapas bus tai nenorėsiu visą laiką jo jausti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julya: 07 balandžio 2010 - 20:30
QUOTE(Julya @ 2010 04 07, 21:25)
Dėkuj kas patarėt. Suprantu kad ne dėl kvapo naudojami,bet kaip minėjau noriu tokį purškalą pasidaryti,tai jei purškalo nekokss kvapas bus tai nenorėsiu visą laiką jo jausti  schmoll.gif

kaip tu galvoji ji darytis? sumaisyti aliejus, ipilti i buteliuka ir purksti? abejoju ar purks bigsmile.gif galiu patart toki pasidaryt: isigyk rozmarinu ar kitokio (levandu lb tinka) hidrolato, jis kainuoja iki 20 lt, fitokeratinu miltuku, pantenolio, susimaisysi ir turesi plauku vitaminus wub.gif va cia pasidairyk http://www.aromanatural.lt/
Gink die, nepersu, bet uz nedidele kaina, be jokiu sintetiku, priedu (be kuriu parduotuvej nenusipirksti) gali tureti unikaliu dalyku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 21:30)
kaip tu galvoji ji darytis? sumaisyti aliejus, ipilti i buteliuka ir purksti? abejoju ar purks  bigsmile.gif  galiu patart toki pasidaryt: isigyk rozmarinu ar kitokio (levandu lb tinka) hidrolato, jis kainuoja iki 20 lt, fitokeratinu miltuku, pantenolio, susimaisysi ir turesi plauku vitaminus  wub.gif  va cia pasidairyk http://www.aromanatural.lt/
Gink die, nepersu, bet uz nedidele kaina, be jokiu sintetiku, priedu (be kuriu parduotuvej nenusipirksti) gali tureti unikaliu dalyku  4u.gif

galvojau aliejukus sumaišyti ir vandens žinoma kažkiek,kad nebūtų grynai aliejai ax.gif
Bet Tavo mintis tai puiki,taip ir reiks daryti kogero . Ačiū už idėją thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 04 07, 21:33)
galvojau aliejukus sumaišyti ir vandens žinoma kažkiek,kad nebūtų grynai aliejai  ax.gif
Bet Tavo mintis tai puiki,taip ir reiks daryti kogero . Ačiū už idėją  thumbup.gif  4u.gif

Na, vanduo su aliejum šiaip jau nesusimaišo... ax.gif Gausis tiesiog aliejaus ir vandens lašiukai. O plaukus apipurškus gali nekoks vaizdas išeiti... Norint jau geriau tarp piršų paimti lašiuką aliejaus ir perbraukti plaukų galiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 21:05)
Jojobos nerafinuotas aliejus yra gan tamsios ir intensyvios geltonos spalvos, bet permatomas (na, čia kaip suprasti tą skaidrumą). Drumzlių šiaip neturėtų būti tinkamai laikant...  g.gif
O su sezamu tai nereikia lyginti, tas tikrai šviesesnis wink.gif

gal kiek suklaidinau.nera matomu drumzliu bet toks neskaidrus atrodo,kaip "drumzletas" g.gif
Atsakyti