Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 05, 22:47)
bigsmile.gif O kur jo gaut?

ten pat, kur ir visų aliejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 06, 12:10)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  na va pagaliau radau idealu varianta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  http://www.aliejus.com/aliejai

Tik turėk omeny, kad šitie - ne ekologiški. Ar tai būtinai blogai? Gal ir ne smile.gif Bet renkantis reikia skirti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 06, 12:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu supratau,kad tamsta i visus klausimus atsakymu ieskot visagalej googlej biggrin.gif

O Jūs ką, ne? biggrin.gif Pradinei informacijai sisirinkti ir susigaudyti - pats patogiausias dalykas. O jau žinant, kad prie ko, galima konkrečiai diskutuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 12:13)
Tik turėk omeny, kad šitie - ne ekologiški. Ar tai būtinai blogai? Gal ir ne smile.gif Bet renkantis reikia skirti smile.gif

g.gif Hmz.., o salto spaudimo ar dar velniai zino kokie irgi turi reiksmes?Nu zodziu pasimeciau tarp visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 06, 12:15)
g.gif Hmz.., o salto spaudimo ar dar velniai zino kokie irgi turi reiksmes?Nu zodziu pasimeciau tarp visko doh.gif

Turi reikšmės - ir spaudimo būdas, ar rafinuotas, ar ne, iš kur išgautas, galų gale net kad gamintojas ir jo patikimumas. Skirtumas yra ir tada, ar tie augalai buvo purkšti chemijom, ar užauginti ekologiškai.
Bet čia jau domėtis ir domėtis... Ir apsispręsti, kiek verta mokėti, o kiek ne.
Bet kad nerafinuoti turėtų būti, tai tikrai - jie daugiau naudingų medžiagų išlaikę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 06, 12:12)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu supratau,kad tamsta i visus klausimus atsakymu ieskot visagalej googlej biggrin.gif

Jums irgi patarčiau kartais paieškoti, kai tikrai įmanoma rasti, prieš klausiant kitų smile.gif
Savarankiškumo daugiau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 06, 12:15)

Bent aš dėl ekologiškumo nesuku galvos, svarbiausia, kad būtų nerafinuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 04, 22:01)
Įdomiai, nes šiaip jau pats migdolų aliejus yra skystas smile.gif Gal jis čia su kokiu kietu aliejum mišinyje? smile.gif
Arba gal išgavimo technologija tiesiog kita... Žodžiu, nesu su sviestu tokiu susidūrus smile.gif

Jūs kalbate ne apie migdolų aliejų, o apie migdolmedžio sviestą, kuris nuo aliejaus skiriasi savo konsistencija, t.y. sviestas ir yra gan kietokas sviestas. O migdolų aliejus yra štai toks.
Plaukams dar labai tinka murumuru sviestas, o iš NERAFINUOTŲ aliejų - baobabų, argano, kanapių ir be abejo kokoso aliejus.
Atsakyti
gal yra naudojusiu kanapiu alieju? galvoju nusipirkti, idomios nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 06, 21:46)
gal yra naudojusiu kanapiu alieju? galvoju nusipirkti, idomios nuomones  mirksiukas.gif

esu naudojusi. Labai drekinantis, taciau tuo paciu labiausiai apsunkinantis-suglotninantis aliejus is visu mano bandytu.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 06, 21:58)
esu naudojusi. Labai drekinantis, taciau tuo paciu labiausiai apsunkinantis-suglotninantis aliejus is visu mano bandytu.

o jei drekinantis, tada man jo reikia. butent drekinimo plaukams labai ir noriu (galiukams tiksliau), nes veliasi, pasauseje, trupa, luzineja labai. naudoju pries plovima pagrinde kokosu al., tai visai patinka drinks_cheers.gif rytoj noriu isigyti dar keleta alieju-jojobos, kanapiu, sezamu ir galbut avokadu al. (jei bus nerafinuoto parduotuveje). nebrangus gan, nerafinuoti, kuriuos isvardinau, tai sakau reikia bandyti thumbup.gif
na tegu tos kanapes kiek paglotnina, gal reiktu is vakaro pasitepti labiau link galu plaukucius ir ryte issiplauti, turetu buti gerai irnesakyk.gif
o kaip del plauku spalvos? gal vaidenasi, bet kazkas skamba mintyse, kad jis gali patamsinti plaukus, ar kazkas tokio g.gif niekaip nebeprisimenu. zodziu, kazkas panasaus, kad labiau tinkamas tamsiaplaukems arba sviesiaplaukems.
jei kas irgi girdejot toki pletka, paprotinkit kaip ten is tikruju yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 05, 22:47)
bigsmile.gif O kur jo gaut?

Klaipėdoj pirko ,kažkokioj pilstomų aliejų pardoj biggrin.gif
Atsakyti
Kaip geriau naudoti aliejus plaukams:ar kuri laika yra geriau naudoti vienos rusies alieju ar daznai kaitaliojant juos? smile.gif
Atsakyti
Sveikos aš irgi pagaliau noriu išbandyti aliejus smile.gif gal patartumėt kuris aliejus turi malonų,gaivų kvapą ? Galvoju purškalą plaukam pasidaryti iš kelių rūšių aliejų blush2.gif
Atsakyti