Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Gal zinote, kur galima butu isigyti aliejuku Kaune? mirksiukas.gif Ir ar apsimoka pirkti alieju is Maximos, ta prasme, ar kokybe skyriasi? Planuoju pirkti makadamiju alieju ir vis neapsisprendziu kur pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 04 04, 22:20)
Gal zinote, kur galima butu isigyti aliejuku  Kaune? mirksiukas.gif Ir ar apsimoka pirkti alieju is Maximos, ta prasme, ar kokybe skyriasi? Planuoju pirkti makadamiju alieju ir vis neapsisprendziu kur pirkt  g.gif

O Maximoje irgi yra? nerafinuoti?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 04, 20:22)
O Maximoje irgi yra? nerafinuoti?

Aga, yra ten keliu rusiu: alyvuogiu, makadamiju, sezamo ir moliugo seklu, linu semenu... Bet nzn kaip del kokybes... g.gif
Atsakyti
mergaites, kokie aliejukai labiausiai tiktu ploniems plaukuciams kuriu saknys link riebesniu o pats plaukas sausesnis, luzineja... aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 05, 11:47)
mergaites, kokie aliejukai labiausiai tiktu ploniems plaukuciams kuriu saknys link riebesniu o pats plaukas sausesnis, luzineja... aciu 4u.gif

Na plaukai lyg panašūs į mano, naudoju kokosų, migdolų, varnalėšų, abrikosų kauliukų smile.gif
Šiaip reikia bandyti, vienas labiau vienai aliejus tiks, kitas kitai..
Mano plaukam labiausiai man atrodo tinka migdolų..
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 05, 10:47)

Mano tokie, turiu jojobos, nu bet kad netinka visai. Galvoju kazka kita isigyti. Taip pat oda sausa be galo, tai jojobos netinka. O sausa reikia maitinti ar drekinti, niekaip nebesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(HaRLoT @ 2010 04 04, 22:47)
Aga, yra ten keliu rusiu: alyvuogiu, makadamiju, sezamo ir moliugo seklu, linu semenu... Bet nzn kaip del kokybes... g.gif

Turiu Aniros sezamų (jei Maximoj Anira prekiauja). Kokybe esu patenkinta labai, tiesiog tai nėra ekologiškas sertifikuotas gaminys. Iš kitų vietų ( Kvapų namai, AromaNatural) mokate brangiau, nes jie dar ir sertifikuoti kaip ekologiški būna.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 05, 13:43)
Turiu Aniros sezamų (jei Maximoj Anira prekiauja). Kokybe esu patenkinta labai, tiesiog tai nėra ekologiškas sertifikuotas gaminys. Iš kitų vietų ( Kvapų namai, AromaNatural) mokate brangiau, nes jie dar ir sertifikuoti kaip ekologiški būna.

Butent Aniros as ir maciau smile.gif Na, manau, pradziai reikes ir man nuo maximos alieju pradet, o veliau jau ka nors rimciau isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 25, 08:49)
Ar toki kas bandet?
virgin organic Coconut Oil

http://www.akomaskin...0_ml___5_litres

aš šiandien tokį užsisakiau, kaina nebloga, žiūrėsiu gavus kaip kokybė, rašo kad nerafinuotas natūralus thumbup.gif . Tik kad čia pirmas mano kokosų aliejus, tai galėsiu nebent su kitų rūšių aliejum palygint unsure.gif
Atsakyti
Mano giminaitė naudoja migdolų aliejų ,sakė labai atsigauna plaukai vos po kelių kartų panaudojimų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 05 balandžio 2010 - 20:24
QUOTE(Jurgutėlė @ 2010 04 05, 21:23)
Mano giminaitė naudoja migdolų aliejų ,sakė labai atsigauna plaukai vos po kelių kartų panaudojimų  bigsmile.gif

bigsmile.gif O kur jo gaut?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 05, 22:47)
bigsmile.gif O kur jo gaut?

Pilna vietų, kur jo galima gauti... Į google parašius paiešką, išmes daugybę variantų smile.gif
Atsakyti