Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

sveikos, nusipirkau nerafinuota kokosu alieju, buvau sianakt isitepus plaukucius... o jau kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
isiplovus galva plaukuciai miksti ir atrodo padrekinti...
Atsakyti
O kaip darote tos, kurios ryte galvos neplauna, o iš vakaro? nusipirkau nerafinuoto kokosų aliejaus, galvojau kokią valandą palaikysiu, o čia žiūriu visos per naktį blink.gif
ir dar klausimas, kaip riebiai jūs tepat? turiu 30ml to aliejaus, tai kiek čia kaukių eis pasidaryti? plaukai iki pusės nugaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 03, 19:24)
O kaip darote tos, kurios ryte galvos neplauna, o iš vakaro? nusipirkau nerafinuoto kokosų aliejaus, galvojau kokią valandą palaikysiu, o čia žiūriu visos per naktį  blink.gif
ir dar klausimas, kaip riebiai jūs tepat? turiu 30ml to aliejaus, tai kiek čia kaukių eis pasidaryti? plaukai iki pusės nugaros  blush2.gif

Jei nei su niekuo nemaisyt ir gerai visus sutept, tai man sueitu per 1 karta.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 03, 20:24)
O kaip darote tos, kurios ryte galvos neplauna, o iš vakaro? nusipirkau nerafinuoto kokosų aliejaus, galvojau kokią valandą palaikysiu, o čia žiūriu visos per naktį  blink.gif
ir dar klausimas, kaip riebiai jūs tepat? turiu 30ml to aliejaus, tai kiek čia kaukių eis pasidaryti? plaukai iki pusės nugaros  blush2.gif

Tai, žinoma, gerai ir valandą ar porą palaikyti, jei nėra galimybės ilgiau smile.gif Tiesiog gal mažiau spėja įsisavinti, bet vis tiek efektas juk yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 03, 20:26)

Šiaip tikrai nebūtina taip gausiai tepti, svarbu, kad per visą plauką pasiskirstytų, vis tiek viso aliejaus nesugers, tai veltui paskui jį nuplausite wink.gif Turiu 30 ml. pasiflorų aliejaus dabar, tai jau dvi kaukes dariau, o nunaudota gal apie 1/5 smile.gif Plaukai irgi ilgi smile.gif
Žodžiu, žiūrėkite individualiai, bet daugiau nereiškia geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 03, 14:13)
Taip, migdolų aliejus tikrai nekvepia migdolais smile.gif Yra šviesiai geltonos spalvos, kvapas toks švelnus ir neryškus smile.gif

Hmm, nebeatsimenu kokia ten spalva budavo, mano tamsintam rudam buteliuke buvo, tai kazkaip neuzsifiksavo gerai mastau.gif bet jei kvapo ir neturetu buti, reiskia buvo geras drinks_cheers.gif nusprendziau tik pasitikrinti hihihi.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 03, 20:26)

lotuliukas.gif galima ir taupiau aisku, man kokosu al. daug ir nereikia labai, gramais nepasakysiu deja, bet faktas, kad net ir prie geriausiu noru nesutepciau vienam kartui tiek biggrin.gif mano plaukai irgi kazkur iki nugaros vidurio, tik plonoki. siaip darau taip-galams riebiau tepu, o prie saknu taip lengvai pabraukau, pamasazuoju ir labai gerai buna. nes jei riebiai prisitepu, su isplovimu problemos, ilgokai reikia trinkti, sampuno nemazai sueina, erzina mane taip doh.gif pirma karta tai pritepiau-net varvejo biggrin.gif bet pasimokiau, kad nereikia tiek. geriau dazniau ir po maziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 03, 21:40)
bet pasimokiau, kad nereikia tiek. geriau dazniau ir po maziau  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Būtent - per didelis kiekis tiesiog kaip perteklius lieka, juk nuo to, kad sutepi daugiau, plaukas daugiau nesugeria, paskui vamzdžiais į nuotekas visas gėris biggrin.gif Reikia užtektinai, bet ne per daug smile.gif
Na, bet jei kažkam patinka, kad varvėtų, tai nieko blogo juk irgi nenutiks smile.gif Tik kad veltui pinigėliai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 03, 20:35)
Turiu 30 ml. pasiflorų aliejaus dabar, tai jau dvi kaukes dariau, o nunaudota gal apie 1/5 smile.gif Plaukai irgi ilgi.

Tai 3ml. vienam kartui. Nu neisivaizduoju kaip ilgiems plaukams tiek gali uztekti, nu nesuvokiu, nors tu ka tongue.gif (cia as ne piktuoju, o tai sedint kitoj pusej ekrano nesuprast galima kartais mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 03, 22:40)
Tai 3ml. vienam kartui. Nu neisivaizduoju kaip ilgiems plaukams tiek gali uztekti, nu nesuvokiu, nors tu ka  tongue.gif  (cia as ne piktuoju, o tai sedint kitoj pusej ekrano nesuprast galima kartais mirksiukas.gif )

6ml biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 03, 21:42)

6ml ant dvieju kaukiu g.gif
Atsakyti
man patare del nereafinuoto kokoso aliejuko naudojimo:
isisplauni galva sampunu , nusausini ranksluostuku ir tepi kol jie dregnoki 4u.gif
ir aliejaus nedaug ir ant dregnu plauku tolygiai pasiskirsto thumbup.gif thumbup.gif
as nusipirkau 120ml buteliuka tai ka pasakysiu, sunaudojau iki 10ml. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 03, 00:21)
o kaip jusu migdolu aliejus atrodo ir ar kvepia?
as anksciau pirkdavau is aliejus.com, tai kazkoks bekvapis budavo, arba labai silpnas kvapas. jokiais migdolais nekvepedavo nuo toli  g.gif  rasydavo tai kad nerafinuotas mastau.gif

aš migdolų aliejų pirkau iš naturata.lt (http://www.naturata.lt/product.php?id_product=30) tiksliau jis vadinasi sviestu.
Jis toks balkšvas, tirštas, net nžn kaip paaiškint smile.gif galima sakyt bekvapis, gal šiek tiek aliejumi kvepia, bet tikrai labai natūraliai. Tik plaukams aš jo dar nebandžiau, vis veidą ir rankas teplioju.
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2010 04 04, 14:50)
aš migdolų aliejų pirkau iš naturata.lt (http://www.naturata.lt/product.php?id_product=30) tiksliau jis vadinasi sviestu.
Jis toks balkšvas, tirštas, net nžn kaip paaiškint smile.gif galima sakyt bekvapis, gal šiek tiek aliejumi kvepia, bet tikrai labai natūraliai. Tik plaukams aš jo dar nebandžiau, vis veidą ir rankas teplioju.

Įdomiai, nes šiaip jau pats migdolų aliejus yra skystas smile.gif Gal jis čia su kokiu kietu aliejum mišinyje? smile.gif
Arba gal išgavimo technologija tiesiog kita... Žodžiu, nesu su sviestu tokiu susidūrus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 04 balandžio 2010 - 21:02