Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(mimii @ 2010 04 02, 11:46)
o lazdynų riešutų aliejų labai sunkiai iš plaukų išplauti sekėsi  lotuliukas.gif  na bet kažkaip čia aš pati per daug jo buvau pritepusi iš tos laimės, kad labai skaniai kvepia  lotuliukas.gif

Gal čia ir pats aliejus kaltas - nebandžiau, nežinau... Bet jis lygtai gana lengvas, tai neturėtų taip būti g.gif
Bet šiaip ne visi šampūnai aliejus gerai išplauna, tai čia nuo šampūno daug priklauso smile.gif
Atsakyti
o mano lazdynu riesutu aliejus man kazkokio kepinto riebaluose batono kvapo blink.gif
Atsakyti
4u.gif As turiu klausimeli... Kurios esat uzsisakinejusios is aromanatural gal galit atsakyti kaip ten su tais pinigeliais daryt jei pasirinkau atsiimti pas ja... pervesti i saskaita ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 02, 18:23)
4u.gif  As turiu klausimeli... Kurios esat uzsisakinejusios is aromanatural gal galit atsakyti kaip ten su tais pinigeliais daryt jei pasirinkau atsiimti pas ja... pervesti i saskaita ar kaip?  blush2.gif

tai jei siusti reikes tai aisku pervesti, bet geriau monicos paklauskit i az, ji tiksliai zinos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 02, 18:28)
tai jei siusti reikes tai aisku pervesti, bet geriau monicos paklauskit i az, ji tiksliai zinos  biggrin.gif  4u.gif

Tai jei siustis tai savaime suprantama, kad pervest biggrin.gif bet va jei pas ja atsiimt, tai kaip tada biggrin.gif ... o as nezinau jos nicko, kad paklaust blush2.gif
Jau dasuto, kad jos nickas monica doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 02 balandžio 2010 - 17:42
Sveikos smile.gif Kur galima rasti migdolų aliejaus,bei kokia jo kaina? smile.gif Ar padeda skilinėjantiems plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 04 02, 17:53)
Sveikos smile.gif  Kur galima rasti migdolų aliejaus,bei kokia jo kaina? smile.gif  Ar padeda skilinėjantiems plaukams? g.gif

Cia galite pasiskatyti alieju aprasymus ir rasti kas jums tiks:
http://www.aromanatu....html?limit=all
Atsakyti
o kaip jusu migdolu aliejus atrodo ir ar kvepia?
as anksciau pirkdavau is aliejus.com, tai kazkoks bekvapis budavo, arba labai silpnas kvapas. jokiais migdolais nekvepedavo nuo toli g.gif rasydavo tai kad nerafinuotas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 04 02, 18:53)
Sveikos smile.gif  Kur galima rasti migdolų aliejaus,bei kokia jo kaina? smile.gif  Ar padeda skilinėjantiems plaukams? g.gif

Man po migdolu aliejaus kaukes labai graziai plaukuciai atrodo, man atrodo geriausiai man jis tinka kazkaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 03, 00:21)
o kaip jusu migdolu aliejus atrodo ir ar kvepia?
as anksciau pirkdavau is aliejus.com, tai kazkoks bekvapis budavo, arba labai silpnas kvapas. jokiais migdolais nekvepedavo nuo toli  g.gif  rasydavo tai kad nerafinuotas mastau.gif

Mano irgi toks pat, vos vos silpna kvapa tik turi wink.gif
Atsakyti
Aistulia, o kaip del plauku augimo tas aliejus?smile.gif Pastebejai, kad greiciau augtu?;D
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 04 03, 12:03)
Aistulia, o kaip del plauku augimo tas aliejus?smile.gif Pastebejai, kad greiciau augtu?;D

As tepu per visa ilgi plaukus, saknims labai retai, tai del augimo nieko negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 03, 11:48)
Mano irgi toks pat, vos vos silpna kvapa tik turi wink.gif

Taip, migdolų aliejus tikrai nekvepia migdolais smile.gif Yra šviesiai geltonos spalvos, kvapas toks švelnus ir neryškus smile.gif
Atsakyti