Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Nusipirkau nerafinuoto kokosų aliejaus, bet jis tokio kieto pavidalo. Sakykit, o jį reikia pašildyti, kad suminkštėtų ar taip paprasčiausiai atsignybti gabaliuką ir tepliotis plaukus? Jis turbūt nuo rankų šilumos turėtų suminkštėti ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 29 kovo 2010 - 13:24
QUOTE(laumupė @ 2010 03 29, 14:23)
Nusipirkau nerafinuoto kokosų aliejaus, bet jis tokio kieto pavidalo. Sakykit, o jį reikia pašildyti, kad suminkštėtų ar taip paprasčiausiai atsignybti gabaliuką ir tepliotis plaukus? Jis turbūt nuo rankų šilumos turėtų suminkštėti ar ne?  g.gif

Šiltydi galima (tik neperšildyti!), bet visai nebūtina. Aš niekada nešildau smile.gif Juk jei namie bent 18 laipsnių, tai jis nors ir kietokas, bet teplus pakankamai. O nuo pirštų dar sušyla smile.gif
Aš net kakavos sviesto nešildau, nors tas visai kietas - kūnui naudoju, gabaliuku "pavažinėdama", kol ištirpsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2010 03 28, 16:03)
Laba, sakykit riebiems plaukams ar tinka koks nors aliejus ? tiksliau riebioms saknims ? aciu smile.gif

Mano šaknys riebios, per dieną susiriebaluoja, naudoju visus aliejus, kokius sugalvoju biggrin.gif Tiesa, dažniausiai tepu galus
Atsakyti
Gerai arbatmedzio aliejus isausejusiem,pleiskanotiem plaukam
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 29, 20:11)
Gerai arbatmedzio aliejus isausejusiem,pleiskanotiem plaukam

Na, kiek aš esu skaičiusi, tai arbatmedis (čia kalbame apie eterinį aliejų, ne bazinį, paprastą) su sausumu nelabai ką bendro turi... g.gif Nebent turint omeny sausą galvos odą, o ne pačius plaukus smile.gif

O štai nuo pleiskanų tai tikrai yra rekomenduojamas drinks_cheers.gif Tfu tfu tfu, jų neteko turėti, bet girdėjau, kad labai daug kam padėjo išspręsti šią porblemą.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 20:26)
Na, kiek aš esu skaičiusi, tai arbatmedis (čia kalbame apie eterinį aliejų, ne bazinį, paprastą) su sausumu nelabai ką bendro turi...  g.gif  Nebent turint omeny sausą galvos odą, o ne pačius plaukus smile.gif

O štai nuo pleiskanų tai tikrai yra rekomenduojamas  drinks_cheers.gif Tfu tfu tfu, jų neteko turėti, bet girdėjau, kad labai daug kam padėjo išspręsti šią porblemą.

Na taip,sausai odai.
Atsakyti
mergaites susimaisiau,kokie aliejai geriausi yra rafinuoti ar nerafinuoti? g.gif blush2.gif ax.gif
ir dar Linu semenu aliejus tinka plaukam,gerai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 30 kovo 2010 - 07:45
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 30, 08:42)
mergaites susimaisiau,kokie aliejai geriausi yra rafinuoti ar nerafinuoti? g.gif  blush2.gif  ax.gif
ir dar Linu semenu aliejus tinka plaukam,gerai yra?

Nerafinuoti wink.gif

Šiaip man tinka - o ar Tau tiks, turi išbandyt. Aš dar veidui linų sėmenų aliejų naudoju, tinka prieš spuogus, ir plaukučiai faini po jo būna smile.gif Tik linų sėmenų aliejus yra vienintelis, kurio negalima šildyti. Ir aš jį laikau per visą naktį.
Atsakyti
Vakar palepinau plaukus nerafinuotu makadamijų aliejumi iš specializuotos aliejų parduotuvytės. Tai skirtumas akivaizdus ir ne į naudą to makadamijaus aliejaus, kurį pirkdavau iš Maximos tokiame tamsiame pailgame buteliukyje ir kuris taip skaniai riešutukais kvepėdavo. O šitas, kurį vakar naudojau, taip skaniai nekvepia. Gal anas parduotuvinis maistinis koks nors ne tik rafinuotas, bet dar ir parfumuotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 30 kovo 2010 - 08:23
Sveikutės 4u.gif
šiandien aš (vėl) nusiaubiau aliejaus parduotuvę ax.gif ėjau mamai kažko dovanų, bet ir sau šio bei to kažkaip netyčia vis netyčia blush2.gif
pagaliau nusipirkau abrikosų kauliukų aliejuko, lazdyno riešutų ir migdolų.. tokių dar neturėjau smile.gif tai pusę dienos sėdėjau ir svarsčiau, kurį čia išbandyti rolleyes.gif dilemą išsprendžiau atsidariusi pauostyti ir nugalėjo lazdynų riešutai wub.gif tai sėdžiu išsiterliojusi šituo plaukus, nors pirkau tai kaip ir veidukui tik biggrin.gif na jau tooooooooooks skanus kvaaaaaaapas, kad kiti likę palauks savo eilės wub.gif wub.gif
gal Jūs bandėte kurį nors iš šitų aliejų? mačiau, kažkuri mergina bandė abrikosų kauliukų aliejų? kaip patiko?
šaunus dalykas tie aliejukai smile.gif ir taip smagu save palepinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2010 04 01, 21:40)
Sveikutės  4u.gif
šiandien aš (vėl) nusiaubiau aliejaus parduotuvę  ax.gif  ėjau mamai kažko dovanų, bet ir sau šio bei to kažkaip netyčia vis netyčia  blush2.gif
pagaliau nusipirkau abrikosų kauliukų aliejuko, lazdyno riešutų ir migdolų.. tokių dar neturėjau smile.gif

Abrikosų kauliukus (kadangi jie vieni pigesnių) naudoju įvairiems mišiniams, ištraukoms daryti, t.y. kur yra kita pagrindinė "veiklioji" medžiaga smile.gif Ir dar akių makiažą valyti. Migdolais veidą tepiau smile.gif
Plaukams šių nesu bandžiusi, bet, manau, irgi gerai smile.gif Nors šiaip jie labiausiai odai rekomenduojami, elastingumą didina smile.gif
Atsakyti
TekilaSunrise
ačiū 4u.gif pasiskaitinėjau ir aš, kad odai jie geriau, tai šiandien jau abrikosais odą lepinau, bet tai jau kita tema, plaukelius bandysiu dar migdolų aliejumi tepti - girdėjau blizgesio suteikia 4u.gif o lazdynų riešutų aliejų labai sunkiai iš plaukų išplauti sekėsi lotuliukas.gif na bet kažkaip čia aš pati per daug jo buvau pritepusi iš tos laimės, kad labai skaniai kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti