Nusipirkau nerafinuoto kokosų aliejaus, bet jis tokio kieto pavidalo. Sakykit, o jį reikia pašildyti, kad suminkštėtų ar taip paprasčiausiai atsignybti gabaliuką ir tepliotis plaukus? Jis turbūt nuo rankų šilumos turėtų suminkštėti ar ne?
QUOTE(laumupė @ 2010 03 29, 14:23)
Nusipirkau nerafinuoto kokosų aliejaus, bet jis tokio kieto pavidalo. Sakykit, o jį reikia pašildyti, kad suminkštėtų ar taip paprasčiausiai atsignybti gabaliuką ir tepliotis plaukus? Jis turbūt nuo rankų šilumos turėtų suminkštėti ar ne?
Šiltydi galima (tik neperšildyti!), bet visai nebūtina. Aš niekada nešildau Juk jei namie bent 18 laipsnių, tai jis nors ir kietokas, bet teplus pakankamai. O nuo pirštų dar sušyla
Aš net kakavos sviesto nešildau, nors tas visai kietas - kūnui naudoju, gabaliuku "pavažinėdama", kol ištirpsta
QUOTE(krugile @ 2010 03 28, 16:03)
Laba, sakykit riebiems plaukams ar tinka koks nors aliejus ? tiksliau riebioms saknims ? aciu
Mano šaknys riebios, per dieną susiriebaluoja, naudoju visus aliejus, kokius sugalvoju Tiesa, dažniausiai tepu galus
Gerai arbatmedzio aliejus isausejusiem,pleiskanotiem plaukam
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 29, 20:11)
Gerai arbatmedzio aliejus isausejusiem,pleiskanotiem plaukam
Na, kiek aš esu skaičiusi, tai arbatmedis (čia kalbame apie eterinį aliejų, ne bazinį, paprastą) su sausumu nelabai ką bendro turi... Nebent turint omeny sausą galvos odą, o ne pačius plaukus
O štai nuo pleiskanų tai tikrai yra rekomenduojamas Tfu tfu tfu, jų neteko turėti, bet girdėjau, kad labai daug kam padėjo išspręsti šią porblemą.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 20:26)
Na, kiek aš esu skaičiusi, tai arbatmedis (čia kalbame apie eterinį aliejų, ne bazinį, paprastą) su sausumu nelabai ką bendro turi... Nebent turint omeny sausą galvos odą, o ne pačius plaukus
O štai nuo pleiskanų tai tikrai yra rekomenduojamas Tfu tfu tfu, jų neteko turėti, bet girdėjau, kad labai daug kam padėjo išspręsti šią porblemą.
Na taip,sausai odai.
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 30, 08:42)
mergaites susimaisiau,kokie aliejai geriausi yra rafinuoti ar nerafinuoti?
ir dar Linu semenu aliejus tinka plaukam,gerai yra?
ir dar Linu semenu aliejus tinka plaukam,gerai yra?
Nerafinuoti
Šiaip man tinka - o ar Tau tiks, turi išbandyt. Aš dar veidui linų sėmenų aliejų naudoju, tinka prieš spuogus, ir plaukučiai faini po jo būna Tik linų sėmenų aliejus yra vienintelis, kurio negalima šildyti. Ir aš jį laikau per visą naktį.
Vakar palepinau plaukus nerafinuotu makadamijų aliejumi iš specializuotos aliejų parduotuvytės. Tai skirtumas akivaizdus ir ne į naudą to makadamijaus aliejaus, kurį pirkdavau iš Maximos tokiame tamsiame pailgame buteliukyje ir kuris taip skaniai riešutukais kvepėdavo. O šitas, kurį vakar naudojau, taip skaniai nekvepia. Gal anas parduotuvinis maistinis koks nors ne tik rafinuotas, bet dar ir parfumuotas?
Sveikutės
šiandien aš (vėl) nusiaubiau aliejaus parduotuvę ėjau mamai kažko dovanų, bet ir sau šio bei to kažkaip netyčia vis netyčia
pagaliau nusipirkau abrikosų kauliukų aliejuko, lazdyno riešutų ir migdolų.. tokių dar neturėjau tai pusę dienos sėdėjau ir svarsčiau, kurį čia išbandyti dilemą išsprendžiau atsidariusi pauostyti ir nugalėjo lazdynų riešutai tai sėdžiu išsiterliojusi šituo plaukus, nors pirkau tai kaip ir veidukui tik na jau tooooooooooks skanus kvaaaaaaapas, kad kiti likę palauks savo eilės
gal Jūs bandėte kurį nors iš šitų aliejų? mačiau, kažkuri mergina bandė abrikosų kauliukų aliejų? kaip patiko?
šaunus dalykas tie aliejukai ir taip smagu save palepinti
šiandien aš (vėl) nusiaubiau aliejaus parduotuvę ėjau mamai kažko dovanų, bet ir sau šio bei to kažkaip netyčia vis netyčia
pagaliau nusipirkau abrikosų kauliukų aliejuko, lazdyno riešutų ir migdolų.. tokių dar neturėjau tai pusę dienos sėdėjau ir svarsčiau, kurį čia išbandyti dilemą išsprendžiau atsidariusi pauostyti ir nugalėjo lazdynų riešutai tai sėdžiu išsiterliojusi šituo plaukus, nors pirkau tai kaip ir veidukui tik na jau tooooooooooks skanus kvaaaaaaapas, kad kiti likę palauks savo eilės
gal Jūs bandėte kurį nors iš šitų aliejų? mačiau, kažkuri mergina bandė abrikosų kauliukų aliejų? kaip patiko?
šaunus dalykas tie aliejukai ir taip smagu save palepinti
QUOTE(mimii @ 2010 04 01, 21:40)
Sveikutės
pagaliau nusipirkau abrikosų kauliukų aliejuko, lazdyno riešutų ir migdolų.. tokių dar neturėjau
pagaliau nusipirkau abrikosų kauliukų aliejuko, lazdyno riešutų ir migdolų.. tokių dar neturėjau
Abrikosų kauliukus (kadangi jie vieni pigesnių) naudoju įvairiems mišiniams, ištraukoms daryti, t.y. kur yra kita pagrindinė "veiklioji" medžiaga Ir dar akių makiažą valyti. Migdolais veidą tepiau
Plaukams šių nesu bandžiusi, bet, manau, irgi gerai Nors šiaip jie labiausiai odai rekomenduojami, elastingumą didina
TekilaSunrise
ačiū pasiskaitinėjau ir aš, kad odai jie geriau, tai šiandien jau abrikosais odą lepinau, bet tai jau kita tema, plaukelius bandysiu dar migdolų aliejumi tepti - girdėjau blizgesio suteikia o lazdynų riešutų aliejų labai sunkiai iš plaukų išplauti sekėsi na bet kažkaip čia aš pati per daug jo buvau pritepusi iš tos laimės, kad labai skaniai kvepia
ačiū pasiskaitinėjau ir aš, kad odai jie geriau, tai šiandien jau abrikosais odą lepinau, bet tai jau kita tema, plaukelius bandysiu dar migdolų aliejumi tepti - girdėjau blizgesio suteikia o lazdynų riešutų aliejų labai sunkiai iš plaukų išplauti sekėsi na bet kažkaip čia aš pati per daug jo buvau pritepusi iš tos laimės, kad labai skaniai kvepia