Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(remygaaa @ 2010 03 26, 20:26)
nes tai bandysiu, kaip tik turiu 4u.gif rytoj gal bandysiu biggrin.gif

priminsiu, kad aliejus turi buti nerafinuotas.
o su alyv. aliejum pabandyk silta masaza-na pasildyk alieju ir juo istepk plaukus per visa ilgi, manau iskart suprasi, ar tinka tau jis ar ne, (t.p. isplovus galva biggrin.gif) . man visiskai nepatiko, o va draugei (kartu daremes tada), tai liuks buvo. alyvuogiu aliejus apskritai dazniausiai minimas turbut plauku prieziuroj-kam tinka, tai tikrai labai giria. ir nera brangus mirksiukas.gif beje, tinka ir kuna patepti drinks_cheers.gif
bet as jo nenaudoju, nuo to karto laaaabai nepatiko (kaip ir linu semenu al. doh.gif , kuri dauguma labai giria), visiskas nesusipratimas mano plaukams buvo. o kokosai patinka thumbup.gif tai va, puikiausias pavyzdys, kad kiekvienai reikia atsirinkt savas priemones, bet aisku kad susiauretu paieskos ratas, reikia pasiziuret, kas tinka daugumai. as tokiu principu ir atsirinkineju priemones drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 26, 19:29)
blink.gif  doh.gif
Nu, neįsivaizduoju aš, kaaaam tiek  lotuliukas.gif

nA as isv tu kurios megsta kad visi visi plaukuciai iki vieno butu aliejuoti, kad nei vienas plaukutis neliktu nuskriaustas. o be to mano plaukuciai sausoki tai labai gerai sugeria alieju... na, ir mano plaukai ilgi, iki beveik juosmens. del top aliejaus negailiu, o ir rezultatai tikrai dziuginantys...
Atsakyti
Kaip naudojate tą aliejų. Sutepat ir paskiau išplaunat ar laikot per naktį?
Atsakyti
su alyvuogiu aliejumi kauke is avon kazkada neseniai turejau tai labai patiko mano ilgiems plaukams jis, tai gal ir jis tiks bigsmile.gif o veido kaukem darytis jis netinka blush2.gif ? linu tai mano plaukams gal ir nelabai, bet va veidui tai nieko, oda tokia lygi, tokia svari rolleyes.gif siandien man parveze jojobos aliejuka tai sake jo i sampuna ar i kaukes imaisyt o gryno nenaudoti, kainavo 100ml 34lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 03 26, 21:35)
siandien man parveze jojobos aliejuka tai sake jo i sampuna ar i kaukes imaisyt o gryno nenaudoti, kainavo 100ml 34lt 4u.gif

Pirmą kartą girdžiu tokią nesąmonę, kad jojobos aliejaus negalima naudoti gryno g.gif . Pati esu jį anksčiau naudojusi plaukams, bet nepasakyčiau, kad kažką ypatingo padarė su plaukais. Man idealiausias kokosų aliejus, tik kad nepigiai gaunasi šis malonumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 26, 00:09)
O kaži, ar tas maišiukas/kepurėlė ir pan. padeda veiksmingumo prasme...?  g.gif Šiaip turi būti šilta, bet juk ir taip nešalta, tai galvoju, kad labai didelio skirtumo gal nėra...  ax.gif

Veiksmingumo manau ne, bet tiesiog patalai nesipurvina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šąńźšóņźą @ 2010 03 26, 21:16)
Kaip naudojate tą aliejų. Sutepat ir paskiau išplaunat ar laikot per naktį?

Kas kiek laiko turi, tiek ir laiko wink.gif
aš tai dažniausiai nakčiai tepu
Papildyta:
siandien man parveze jojobos aliejuka tai sake jo i sampuna ar i kaukes imaisyt o gryno nenaudoti, kainavo 100ml 34lt 4u.gif

Kas čia per naujiena? rolleyes.gif
Atsakyti
Labai gera kauke sausiems,dazytiems plaukams yra alyvuogiu aliejaus.Istepi plaukus,palaikai 2-3val ir isplauni sampunu.Plaukai tampa klusnus,zvilgantys.
Atsakyti

Tikrai galima naudoti gryną tiek plaukams, tiek odai. Kažkas dezinformavo wink.gif Tiesa, maistui jis netinkamas, čia tai taip (nes dauguma tinkami ir maistui - kokosų, migdolų, sezamų ir t.t)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 27 kovo 2010 - 17:30
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 27, 12:06)
Labai gera kauke sausiems,dazytiems plaukams yra alyvuogiu aliejaus.Istepi plaukus,palaikai 2-3val ir isplauni sampunu.Plaukai tampa klusnus,zvilgantys.

Aliejus lengvai išsiplauna? Reikės pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_34 @ 2010 03 28, 13:37)
Aliejus lengvai išsiplauna? Reikės pabandyti

na, bet geriau plauti plaukus sampunu be kondicionieriaus. tada zymiai geriau issiplauna.
Atsakyti
Laba, sakykit riebiems plaukams ar tinka koks nors aliejus ? tiksliau riebioms saknims ? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2010 03 28, 16:03)
Laba, sakykit riebiems plaukams ar tinka koks nors aliejus ? tiksliau riebioms saknims ? aciu smile.gif

Konkrečiai nesidomėjau, bet iš esmės aliejai nėra toks riebalinantis produktas, kaip gali pasirodyti smile.gif Pavyzdžiui, kokosų aliejus rekomenduojamas galvos odai net kaip tik sureguliuoti riebumo balansui.
Su galvos riebalavimusi yra kartais taip: kuo stipresnėm priemonėm veikiama galvos oda (kad ir sausinančiom), tuo labiau oda "ginasi" ir išskiria daugiau riebalo. Tuo tarpu pamaitinus galvos odą, ji kaip tik gali susinormalizuoti.
Taigi aliejus tikrai galima bandyti smile.gif O kuris konkrečiai tiks labiausiai, čia jau individualu.
Atsakyti