Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 22:31)
Šiaip gal ir gerai meišiukas koks ant galvos, bet man labai ta mintis nesimpatiška  blush2.gif Aš tiesiog susipinu kasą ir pasitiesu rankšluostuką. Nors jei ir nepasitiesiu, nieko ten ta pagalvė neišsitepa  biggrin.gif

na, kadangi as miegu viena tai man dzin kaip atrodau, o kai ne viena miegu tai nesidedu jokiu alieju biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 25, 22:46)
biggrin.gif  aš tai dušo kepuraitę deduosi, bet kartais paryčiais nusiima jau ji man  biggrin.gif

as tai spilkom dar pritvirtinciau tavo duso kepurele. as taip maisa pripinu prie plauku, ir nenusiima. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 26, 00:04)
na, kadangi as miegu viena tai man dzin kaip atrodau, o kai ne viena miegu tai nesidedu jokiu alieju  biggrin.gif

Na, aš tai nuo MB nesislapstau jau taip labai su visom procedūrom, bet pati nesmagiai jausčiausi... blush2.gif
O kaži, ar tas maišiukas/kepurėlė ir pan. padeda veiksmingumo prasme...? g.gif Šiaip turi būti šilta, bet juk ir taip nešalta, tai galvoju, kad labai didelio skirtumo gal nėra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 23:09)
Na, aš tai nuo MB nesislapstau jau taip labai su visom procedūrom, bet pati nesmagiai jausčiausi...  blush2.gif
O kaži, ar tas maišiukas/kepurėlė ir pan. padeda veiksmingumo prasme...?  g.gif Šiaip turi būti šilta, bet juk ir taip nešalta, tai galvoju, kad labai didelio skirtumo gal nėra...  ax.gif

nezinau ar padeda, bet as ji uzsidedu kad neissitepciau "kaldra", nes megstu kartais pasislepti jei salta biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patinka makadamiju riesutu aliejus wub.gif Oda pasidare silkine, nors dar tik savaite naudoju thumbup.gif Tepu ir veida thumbup.gif Plaukams nelabai patiko, gal del to kad laikiau tik pora val. g.gif Plaukai sausi tai jauciu jis man per lengvas. Kokosu tai pasaka plaukam wub.gif
Atsakyti
o kada kazi buna papildymas aromanatural.lt parduotuveje? nes man reikia keletos prekiu ir ju nera siuo metu... kaip zinot,kad aatnaujina...

plaukam esu issirinkusi Sezamu seklu, jojobos aliejus,makadamiju aliejus(ogal makadamiju pakeist kokosu aliejum? ). kaip manot kuris geriausias ,jojobos tai imsiu tikrai, bet del makadamiju ir sezamu sprendziu kuri is siu dvieju dar pasiimt?kaip jum jie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 26 kovo 2010 - 14:55
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 26, 14:54)
o kada kazi buna papildymas aromanatural.lt parduotuveje? nes man reikia keletos prekiu ir ju nera siuo metu... kaip zinot,kad aatnaujina...

plaukam esu issirinkusi Sezamu seklu, jojobos aliejus,makadamiju aliejus(ogal makadamiju pakeist kokosu aliejum? ). kaip manot kuris geriausias ,jojobos tai imsiu tikrai, bet del makadamiju ir sezamu sprendziu kuri is siu dvieju dar pasiimt?kaip jum jie?

parasyk Monicai az 4u.gif

jojobos tai super, jis vadinamas plauku aliejumi thumbup.gif sezamu lengvesnis uz makadamiju, jo pastaruju plaukai tikrai gerai "jauciasi" wub.gif

jooo, Neila aiskiai supykus ant vyr gimines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 26, 17:03)
parasyk Monicai az  4u.gif

jojobos tai super, jis vadinamas plauku aliejumi thumbup.gif  sezamu lengvesnis uz makadamiju, jo pastaruju plaukai tikrai gerai "jauciasi"  wub.gif

jooo, Neila aiskiai supykus ant vyr gimines  biggrin.gif

tai tikriausiai imsiu jojobos ir makadamiju... is vis nesu bandzius is naturaliu alieju jokiu,o plaukai labai noretu buti pamaitinti... tie visi aliejukai geresni kainuoja apie 60lt tai sakau geriau ta suma ant naturaliu alieju padesiu gal bus geresnis rezultatas...o kas ta Monica?

ne visai nesupykus,tik avataras patiko thumbup.gif juoka keliantis... nors gal kai kam ir visai nejuokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 26 kovo 2010 - 16:05
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 26, 17:41)
Man nejuokinga  cool.gif

Monica, tai nickas, ji seiminke aromanatural smile.gif

aisku,aciu tau uz info 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
o sakykit pvz 50ml aliejaus plaukam ar ilgam jo uztenka jei kokius 2 kartus i savaite tept pusilgiam nestoriem plaukam?
Atsakyti
o kaip jums alyvuogiu aliejus?gal esate bande?
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 03 26, 19:36)
o kaip jums alyvuogiu aliejus?gal esate bande?

arba labai patiks arba visiskai nepatiks.man netiko, draugei-pasaka.bandyt reikia
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 26, 17:20)
o sakykit pvz 50ml aliejaus plaukam ar ilgam jo uztenka jei kokius 2 kartus i savaite tept pusilgiam nestoriem plaukam?

Čia žiūrint kiek tepsit wink.gif Jei su saiku (ko jiems visai pakanka), tai ilgam. Bet yra kas mėgsta, kad plauktų tie plaukai aliejuje - tada, manau, per mėnesį baigsis garantuotai biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, vakar naują aliejinę kaukę sugalvojau: šaukštelis kokosų aliejaus, kiek mažiau ricinos aliejaus ir lašiukas ylangų EA. Dedu pliusą, šiandien net MB paklausė, kodėl tavo plaukai taip gražiai atrodo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 26, 19:10)
Čia žiūrint kiek tepsit wink.gif Jei su saiku (ko jiems visai pakanka), tai ilgam. Bet yra kas mėgsta, kad plauktų tie plaukai aliejuje - tada, manau, per mėnesį baigsis garantuotai  biggrin.gif

man 50ml aliejaus uztenka vos 1,5 katams... biggrin.gif
Atsakyti