Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 17:17)
Manau, galit drąsiai užsisakyti - tikrai AN savininkė atsakinga ir pataria, ir  padeda smile.gif
Dėl odos - kiekvienam skirtingai viskas. Šiaip aliejai veidui tikrai plačiai naudojami, aš pati vakarais aliejais tepu. Bet dėl konkrečių Jūsų problemų, gal čia mergaitės daugiau patart galėtų:
AN tema - http://www.supermama...;#entry35987535
Natūralios kosmetikos bendra tema - http://www.supermama...;#entry35988655

aciu tau uz nuorodas.. 4u.gif

dar norejau mergaiciu paklausti kai naudojate naturalius aliejus plaukam,ar bededate plauku galiukam kur buna aliejukai? as bautojau bio traitement su linu semenimis labai patiko,zadu isigyti alieju naturaliu,cia prisiskaiciau pas jus temoje thumbup.gif tai susimasciau ar bereikia to aliejuko is bio ?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 25, 17:38)
dar norejau mergaiciu paklausti kai naudojate naturalius aliejus plaukam,ar bededate plauku galiukam kur buna aliejukai? as bautojau bio traitement su linu semenimis labai patiko,zadu isigyti alieju naturaliu,cia prisiskaiciau pas jus temoje  thumbup.gif  tai susimasciau ar bereikia to aliejuko is bio ?

Kai pradėjau naudoti natūralią plaukų kosmetiką ir aliejus, tai nebenaudoju jokių ten "ale aliejukų". Nes jie padeda tik tam kartui, o paskui plaukas tik kenčia... Tikrai nepasigendu smile.gif
Atsakyti
na va, nusipirkau ir as nerafinuoto linu semenu aliejaus, prisiskaiciau kad jis puikiai tinka plaukams ir veidui atkemsa poras , nuo rauksliu ir t.t. tai jau eisiu tuoj isbandyti plaukams rolleyes.gif biggrin.gif
veliau parasysiu kaip efektas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos norejau pasiteirauti kas galetu padeti mano plaukams...
as juos dazau kas 2men ruda spalva...jie man tokie nezvilgantys ir sausi...
jau savaite naudoju JOJOBA sampuna ir ALOE VERA kondicionieriu isilasinu kelis lasiukus laukiniu arbatmedziu eterinio aliejaus ..nes pleiskanu yra ir galva budavo niezyulys imdavo... tai plaukai siektiek paminkstejo bet vistiek tokie sausi atrodo..
kas man galetu patarti kad mano plaukuciai butu glotnus svelnus ir blizgetu.
DEKUI isanksto
Atsakyti
as isbandziau plaukuciam alyvuogiu alieju, nu negaliu atsidziaugt svelniais plauku galais, taip gerai sugere plaukas, matomai labai issauseje buvo ax.gif bandysiu dabar kitus naturalius aliejus, manau tuoj ismesiu visus purskiklius ir pan., neduoda tokio gero rezultato.
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 03 25, 18:56)
Sveikos norejau pasiteirauti kas galetu padeti mano plaukams...
as juos dazau kas 2men ruda spalva...jie man tokie nezvilgantys ir sausi...
jau savaite naudoju JOJOBA sampuna ir ALOE VERA kondicionieriu isilasinu kelis lasiukus laukiniu arbatmedziu eterinio aliejaus ..nes pleiskanu yra ir galva budavo niezyulys imdavo... tai plaukai siektiek paminkstejo bet vistiek tokie sausi atrodo..
kas man galetu patarti kad mano plaukuciai butu glotnus svelnus ir blizgetu.
DEKUI isanksto

na, net nezinau ka patart. nebent galiu patart is savo patirties. mano plaukai ilgi, dazau tamsiai ruda spalva irgi kas du menesius.
pirmas dvi savaites nieko plaukams nedarau, o paskui imuosi intyensyvaus alieju kurso.
Kokias 3-4 savaites asmeniskai as tepu alieju 3kartus per sav. uztepu taip normaliai, bet kad nevarvetu. Pirmenybe teikiu semenu aliejui. mano plaukams geriausias rezultatas. bet bandziau ir alyvuogiu (tik suteikia blizgesio, bet neminkstina), ir makadamiju - per silpnas man, ir jojobos, migdolu - per silpni... Tai pabandzius kelis labiausiai semenu aliejus tinka.

as manau aliemu reikia atsirinkti pagal save.
rezultatas matosi tik po intensyvaus kurso (po vieno karto nesimatys tikrai, o gal net ir po trecio karto). daznumas irgi lemia sekminga rezultata. bigsmile.gif
nepabijokit palaikyti alieju pernakt (pagalve as apkloju senais ranksluosciais, uzdedu siuklsiu maiseli ant galvos.)

Mano plaukai atsigauna po 3 savaiciu. Blizgesiu nesiskundziu, ilgiu irgi (nustojo trupeti plaukai). Galima del blizgesio dar i alieju imaisyti keleta lasiuku citrinu EA.

4u.gif
Atsakyti
o kur perkate ta semenu aliejuka?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 25, 21:38)
uzdedu siuklsiu maiseli ant galvos

Čia aš ne iš blogosios pusės, nu bet taip ir įsivaizdavau vaizdelį... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 21:26)
Čia aš ne iš blogosios pusės, nu bet taip ir įsivaizdavau vaizdelį...  lotuliukas.gif

siuksliu maisas geriau, nes jis maziau ciaza nakti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 03 25, 21:17)
o kur perkate ta semenu aliejuka?

Mano iš Biotekos, Klaipėdos g., Vilniuj, esu dar turėjus iš Maximos "Fit", bet jis nėra ekologiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 25, 22:46)
siuksliu maisas geriau, nes jis maziau ciaza nakti  biggrin.gif

Šiaip gal ir gerai meišiukas koks ant galvos, bet man labai ta mintis nesimpatiška blush2.gif Aš tiesiog susipinu kasą ir pasitiesu rankšluostuką. Nors jei ir nepasitiesiu, nieko ten ta pagalvė neišsitepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 25, 22:46)
siuksliu maisas geriau, nes jis maziau ciaza nakti  biggrin.gif

biggrin.gif aš tai dušo kepuraitę deduosi, bet kartais paryčiais nusiima jau ji man biggrin.gif
Atsakyti