Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Deissy @ 2010 03 16, 20:55)
gali ir i plamasinius, bet jo i tokius tamsius 100 ml stiklinius buteliukus ir dar uzklijuoja libdukus su pavadinimais  smile.gif

Ne ne, tai į stiklinius geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 16, 20:09)
Ne ne, tai į stiklinius geriau  smile.gif

jei pinigu turi, tai galima ir i visai tokius sustrus buteliukus piltis ten ax.gif
bet ir tie man labai saunus, lyg 1.4 lt viens buteliukas, bet pasibaigus, vel tapati atsinesi ir pasipildai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 03 16, 16:07)

beje ar tepdamos alieju, tepat ir saknis ar tik plaukus ar tik labaiu galus? ar tepant reik/butina pasildyti?  ax.gif  g.gif

Aš tai taip per ilgį visus plaukus, šaknų pačių neliečiu, bet per ilgį jau tepu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 16, 20:45)
Tai ten galima savo neštis..? Liux  thumbup.gif

aga galima, as dar uzklausiau - sakau tai kita kart su pasibaigusiu buteliuku pasipildyti galiu ateit, sake - zinoma lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 16, 21:06)
Aš tai taip per ilgį visus plaukus, šaknų pačių neliečiu, bet per ilgį jau tepu  cool.gif

na as taip ir padarysiu, isbandysiu si vakara jojobos per visa nakti, o ryte dar zalio aliejaus porai val saknis susitepsiu ax.gif
Atsakyti
o man idomu del "aliejus" parduotuves.gal nedraugiska pardaveja, tingejo kalbetis, gal kas.bet daugmaz pokalbis: kiek kainuoja 100ml. jojobos al.? sako 100gr.-9.50lt. sakau tai kiek 100ml. o ne gramu? nu tai koks skirtumas sako vistiek mes juos sveriam mastau.gif tai ar as cia nesusipratele, ar ji bande kazka gudriau pasakyti, bet gavosi nesamone.
nelabai man norisi tiketi, kad 1gr. aliejaus=1ml. biggrin.gif , kaip gali "vistiek sverti", jei kainos surasytos ml.? raso ml., bet skaiciuoja gr., ar kaip biggrin.gif doh.gif
nepatinku as tetoms, vis priesiskai nusiteike, nebendrauja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 16 kovo 2010 - 22:18
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 16, 22:15)
Domina ir mane tas žalias aliejus, bet reikia turimus pabaigti  doh.gif  cool.gif

ne ispigiuju jis, 100 ml beveik 35 lt ax.gif
bet sake kad tikrai geras, ji dar reik ir gert ant nakties, bet tas skonis tai ne is malonaiusiu ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 16, 23:14)
o man idomu del "aliejus" parduotuves.gal nedraugiska pardaveja, tingejo kalbetis, gal kas.bet daugmaz pokalbis: kiek kainuoja 100ml. jojobos al.? sako 100gr.-9.50lt. sakau tai kiek 100ml. o ne gramu? nu tai koks skirtumas sako vistiek mes juos sveriam  mastau.gif  tai ar as cia nesusipratele, ar ji bande kazka gudriau pasakyti, bet gavosi nesamone.
nelabai man norisi tiketi, kad 1gr. aliejaus=1ml.  biggrin.gif , kaip gali "vistiek sverti", jei kainos surasytos ml.? raso ml., bet skaiciuoja gr., ar kaip  biggrin.gif  doh.gif
nepatinku as tetoms, vis priesiskai nusiteike, nebendrauja  lotuliukas.gif

Vandens 1 ml. būtų lygus 1 gr. (ten kažkur 0,99) smile.gif O aliejai už vandenį lengvesni, vadinasi, tas pats jų tūris turėtų sverti mažiau. Tai 100 gr. turėtų būti daugiau nei 100 ml. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 16, 19:52)
O į ką aliejai.com aliejus supila? Į stiklinius buteliukus?

Savo galim nestis, o stiklinis 1.50lt.

Jei geriat alieju, geriausia uzpilti ant duonos, susigeria ir suvalgom ax.gif
Atsakyti
Aš vakar Kokosų nerafinuoto aliejuko nusipirkau Aliejaus parduotuvėje, kuri yra Vaikų pasaulio pastate, prie kepyklos bigsmile.gif Bet nepastebėjau ar jo dar yra, nes ir man pasitaikė nemandagi pardavėja doh.gif
Šiandien pirmą kartą su kokosų aliejumi išsitepliojau, tikiuosi ryte ka nors gero pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
o sakykit o visi AROMABALT aliejai rafinuoti?
aliejai Aromabalt

siand ziurejau Arganu alieju, ant pakuotes parasyta kad naturalus, o viduj lapuke kad salto spaudimo su rafinavimu (taip tiesiogaii is rusu klb isverciau)... unsure.gif taip norejau isigyti arganu alieju..
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 16, 23:09)
o sakykit o visi AROMABALT aliejai rafinuoti?
aliejai Aromabalt

siand ziurejau Arganu alieju, ant pakuotes parasyta kad naturalus, o viduj lapuke kad salto spaudimo su rafinavimu (taip tiesiogaii is rusu klb isverciau)...  unsure.gif taip norejau isigyti arganu alieju..

o kodel ji taip nori isbandyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 03 16, 23:31)
o kodel ji taip nori isbandyti?  ax.gif

buvo parasyta labai gerai plaukams ir nagams... ir odai superinis, turi daug vit E, apsaugo nuo rauksleliu, saugo nuo saules spinduliu, radikalu... labai jo noriu...
Atsakyti