Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 15, 16:57)
Tiek 7, tiek 10 Lt už 100 ml. jojobos tikrai labai nedidelė kaina. Jei ekologiško ieškotumėt, tai brangiau būtų wink.gif
Tuo labiau, kad tų 100 ml labai ilgam užteks wink.gif

Man tai kazkaip nelabai ilgam uzteko - gal menesiui, na bet as ir kaukes su juo po 2-3 sykius i savaite ant plauku dejau ir kuna po duso tepiau ir dar kaip bazini alieju masazui naudojau tongue.gif

Ziuriu ta alieju parduotuvele cia per mus nebespeja alieju atsargu pasipildyt lotuliukas.gif .
Atsakyti
Gal patarsit kur jojobos ir avokadu alieju nerafinuota kaune pigiausiai nusipirkti? smile.gif noriu pakeisti kokosu alieju.
Atsakyti
Rytine Kava, o gal zinai kur ta parduotuve prie egles turgaus randasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 03 15, 16:27)
o keip jums sitas aliejukas?kiek girdejau visoms jis superinis, nusistveriau du buteliukus is godumo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
http://www.allegro.p...erum_50_ml.html

Tai tikrai nėra natūralus aliejus - bet aš jį esu naudojus. smile.gif Nepasakyčiau kad superinis, tuo labiau kad nėra iš pigiausių. doh.gif Tikėjausi geresnio efekto.. Nors kiek atsimenu neskilinėjo galiukai kai jį naudojau smile.gif ir kvepia labai skaniai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinutia @ 2010 03 15, 17:04)
Gal patarsit kur jojobos ir avokadu alieju nerafinuota kaune pigiausiai nusipirkti?  smile.gif  noriu pakeisti kokosu alieju.

Aš pirkau Vilniaus gatvėj, parduotuvė vadinasi Arbata,Prieskoniai,Aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 03 15, 18:12)
Rytine Kava, o gal zinai kur ta parduotuve prie egles turgaus randasi?  ax.gif

Aš bijau suklaidinti, bet adresas (Taikos pr. 80) tai tos naujos halės yra, tai galbūt antrame aukšte ax.gif arba kur mažos parduotuvėlės Delfino pastate
Atsakyti
QUOTE(Indriute8 @ 2010 03 15, 18:51)
Aš bijau suklaidinti, bet adresas (Taikos pr. 80) tai tos naujos halės yra, tai galbūt antrame aukšte  ax.gif  arba kur mažos parduotuvėlės Delfino pastate

aciukas, ryt vaziuoju ten netoli, tai ir paieskosiutuopaciu tos aliejaus parduotuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 15, 16:01)
Man tai kazkaip nelabai ilgam uzteko - gal menesiui, na bet as ir kaukes su juo po 2-3 sykius i savaite ant plauku dejau ir kuna po duso tepiau ir dar kaip bazini alieju masazui naudojau tongue.gif

blink.gif noreciau as taip taupiai alieju naudot. nes as savo plaukams 250ml aliejaus sunaudoju per menesi, tepant 3k. per savaite...

as tai jau net nzn koki alieju pirkti... kadangi man neiseina taupiai naudot tai man reikia pigiau ir daugiau...

linu semenu jau atsibodes, alyvuogiu irgi, kokosu tai sunkoka butu teptr ant mano plauku.. gal makadamiju... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 15, 21:34)
blink.gif noreciau as taip taupiai alieju naudot. nes as savo plaukams 250ml aliejaus sunaudoju per menesi, tepant 3k. per savaite...

Vien ant plaukų..? blink.gif Oho biggrin.gif
Maniškiai ilgi, aliejines kaukes darau kartą per savaitę (labai permaitinti plaukus irgi negerai... ax.gif ), bet man 100 ml uzteko 2 menesiams ir dar 2-3 uzteks biggrin.gif Nors dar ir kitur kur imaisau, i kokius prausiklius, kaukes veidui darydama smile.gif
Tiesa, plaukams aš dar dažnai su kitu aliejum pamaišau, pavyzdžiui, ricinų smile.gif
O dėl to pasakymo, kad reikia pigaus, nes daug naudoju... Geriau jau geresnio ir kiek mažiau naudot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 15, 20:53)
Vien ant plaukų..?  blink.gif Oho  biggrin.gif
Maniškiai ilgi, aliejines kaukes darau kartą per savaitę (labai permaitinti plaukus irgi negerai... ax.gif ), bet man 100 ml uzteko 2 menesiams ir dar 2-3 uzteks  biggrin.gif Nors dar ir kitur kur imaisau, i kokius prausiklius, kaukes veidui darydama smile.gif
Tiesa, plaukams aš dar dažnai su kitu aliejum pamaišau, pavyzdžiui, ricinų smile.gif
O dėl to pasakymo, kad reikia pigaus, nes daug naudoju... Geriau jau geresnio ir kiek mažiau naudot wink.gif

na,as tai megstui taip kad plaukai butu aliejuoti o ne vos vos. vos ne varva aliejus nuo mano plauku, nes jei per mazai uztepu tai atrodo kad per mazai biggrin.gif ir puse plauku negauna aliejaus, tai jau tikrai nepagailiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 15, 20:53)
Vien ant plaukų..?  blink.gif Oho  biggrin.gif
Maniškiai ilgi, aliejines kaukes darau kartą per savaitę (labai permaitinti plaukus irgi negerai... ax.gif ), bet man 100 ml uzteko 2 menesiams ir dar 2-3 uzteks  biggrin.gif Nors dar ir kitur kur imaisau, i kokius prausiklius, kaukes veidui darydama smile.gif

TekilaSunrise, o tu gal drėgnus plaukus tepi? Kokio ilgio taviškės kasos?

O čia tai nenuginčijama drinks_cheers.gif Dabar arganu kitą kartą palepinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Žinot ką aš padariau su tuo rafinuotu ir niekam tikusiu kokosų aliejum? biggrin.gif ogi subėriau į indelį vonios druską negyvosios jūros, ir užpyliau ją tuo aliejum. tai eidama maudytis į vonią įdėjau tris šaukštus to mišinio - ir vuolia, efektas kaip to tirpstančio burbulo, tik jaučiu natūraliau - nei sintetinių kvapų, nei spalvų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 15, 22:05)
TekilaSunrise, o tu gal drėgnus plaukus tepi? Kokio ilgio taviškės kasos?

Ne, sausus. Nebent kiek padrėkinu, kad lengviau teptųsi. Ir einu miegot į kasą susipynusi aliejuotą biggrin.gif O plaukai mano šiuo metu kažkur iki pusės nugaros, gal kiek aukščiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 15, 22:13)
Žinot ką aš padariau su tuo rafinuotu ir niekam tikusiu kokosų aliejum?

thumbup.gif
Atsakyti