Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Aurora11 @ 2010 03 15, 11:04)
Aliejai.com neradau jojobų aliejaus  verysad.gif
Bet žiū, ką dar googlėj radau: http://www.bio-kosme.../aliejai-12/lt/
Kainos laaabai padorios  thumbup.gif Gal kuri bandėt?

Aliejus.com internetiniam puslapyje ne visi aliejai surasyti,kokius jie parduotuveje turi, nes kai buvau daugiau nei pries savaite zukausko gatvej, tai turejo jojobos aliejaus, bet tada man nereikejo doh.gif Tai siandien teks lekt i ta parduotuve ieskoti to aliejaus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aliejų žinovės 4u.gif
Perskaičiau senesnes temas apie natūralias plaukų kaukes bei plaukų aliejus, bet neradau, o galbūt ir nepastebėjau, koks aliejukas labiausiai tiktu garbanotiems plaukams blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 03 15, 12:42)
Aliejus.com internetiniam puslapyje ne visi aliejai surasyti,kokius jie parduotuveje turi, nes kai buvau daugiau nei pries savaite zukausko gatvej, tai turejo jojobos aliejaus, bet tada man nereikejo  doh.gif  Tai siandien teks lekt i ta parduotuve ieskoti to aliejaus.  4u.gif

Aha, as irgi pastebejau, kad ne visi surasyti blush2.gif Bent jau seniau buvo rase, kad kokosu aliejus tik rafinuotas yra, bet nuvaziavus del viso pikto paklausiau, tai sako : "Turim" bigsmile.gif Dar paklausiau ar TIKRAI TIKRAI nerafinuotas biggrin.gif Ir gal pries savaite pati pirkau jojoba mirksiukas.gif Niu nebent visos ispirko labai greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 03 15, 12:04)

Turi jie jojobu - laiska rasiau jiems ir klausiau. Berods 10 lt. (tik nepamenu 100 ml. ar 100 g.) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 15 kovo 2010 - 12:33
QUOTE(Indriute8 @ 2010 03 15, 12:59)
Sveikos, aliejų žinovės  4u.gif
Perskaičiau senesnes temas apie natūralias plaukų kaukes bei plaukų aliejus, bet neradau, o galbūt ir nepastebėjau, koks aliejukas labiausiai tiktu garbanotiems plaukams blush2.gif  wub.gif

nezianu ar musu europietiskiems plaukams tiktu , bet tikslaii zinau kad afrikos juodaodes moterys naudoja suplakta taukmedzio sviesta su eteriniais aliejais garbanom gaivinti ir maitinti. o marokietes moterys alyvu alieju, argano ir t.t.
Atsakyti
Na kad jau išpeikėt rafinuotą kokosų aliejų, tai sunaudosiu kūnui, o šiande nubėgau ir nusipirkau jojobos thumbup.gif labai nebrangiai - netoli 7 litų už 100ml. Tai gražinsiuos. Dar darbe kosmetologės išgyrė jį. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurora11 @ 2010 03 15, 12:04)

Kad nelabai jau padori kaina, bent jau jojobos, aš mokėjau už 100ml apie 7lt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 03 15, 14:43)
nezianu ar musu europietiskiems plaukams tiktu , bet tikslaii zinau kad afrikos  juodaodes moterys naudoja suplakta taukmedzio sviesta su eteriniais aliejais garbanom gaivinti ir maitinti. o marokietes moterys alyvu alieju, argano ir t.t.

Kaip įdomu bigsmile.gif Ačiū labai 4u.gif
Reikės išbandyti
O ką EA duoda plaukui? Maitina ar drėkina? Ar tik šeip jie? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif

as preita savaitele paskaitinejau sia tema, tai sestadieni lekiau i ta aliejus.com parduotuve, tai kai atejau akys taip apraibo, kad nebezinojau ko man reikia lotuliukas.gif tai nusipirkau tik zalia alieju ir jau pasidariau sarasiuka, kad nuzygiavus vel nepasimesciau tarp gausos ax.gif
maciau tikrai yra jojobos aliejus, kokoso buvo tik rafinuotas, tai sake savaites gale gal jau gaus vel ir nerafinuoto bigsmile.gif
Atsakyti
o keip jums sitas aliejukas?kiek girdejau visoms jis superinis, nusistveriau du buteliukus is godumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.allegro.p...erum_50_ml.html
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 03 15, 15:25)
sveikutes  mirksiukas.gif

as preita savaitele paskaitinejau sia tema, tai sestadieni lekiau i ta aliejus.com parduotuve, tai kai atejau akys taip apraibo, kad nebezinojau ko man reikia  lotuliukas.gif  tai nusipirkau tik zalia alieju ir jau pasidariau sarasiuka, kad nuzygiavus vel nepasimesciau tarp gausos  ax.gif
maciau tikrai yra jojobos aliejus, kokoso buvo tik rafinuotas, tai sake savaites gale gal jau gaus vel ir nerafinuoto  bigsmile.gif

Kurioj buvai parduotuvej? As skabinau, kur prie teismo, tai sake penktadieni atves (tipo kaip praeita sav.), tai ziuriu dar neturejo g.gif ..
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 03 15, 15:27)
o keip jums sitas aliejukas?kiek girdejau visoms jis superinis, nusistveriau du buteliukus is godumo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
http://www.allegro.p...erum_50_ml.html

Kad čia nelabai panašu į natūralius aliejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 15, 15:16)
Kad nelabai jau padori kaina, bent jau jojobos, aš mokėjau už 100ml apie 7lt... smile.gif

Tiek 7, tiek 10 Lt už 100 ml. jojobos tikrai labai nedidelė kaina. Jei ekologiško ieškotumėt, tai brangiau būtų wink.gif
Tuo labiau, kad tų 100 ml labai ilgam užteks wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Indriute8 @ 2010 03 15, 15:33)
O ką EA duoda plaukui? Maitina ar drėkina? Ar tik šeip jie?  blush2.gif

Kiekvienas EA skirtingai turi įvairius poveikius ir naudojami gali būti labai įvairiems dalykams. Reikia domėtis ir skaityti smile.gif Pavyzdžiui, greitiną augimą, stabdo slinkimą, stiprina plauką ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 15 kovo 2010 - 15:58