Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 22:27)
Kazi kuris aliejus padaro plaukus slidzius, su blizgesiu rolleyes.gif . (mano plaukai sausi).

Bijau kazka ir patarinet, bet va man slidziur ir su blizgesiuku jojoba padare blush2.gif Bet gal cia todel, kad ne taip intensyviai tuos plaukus plaudama tryniau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 11, 20:52)
Siandien jojobos alieju isbandziau  thumbup.gif  negaliu plaukais atsidziaugt.. man geresnis ir uz migdolu ir uz kokosu alieju efektus kartu sudejus  thumbup.gif  bent jau dabar tai plaukuciai slidus tokie .. ir issiplove lengvai  thumbup.gif  tik idomu kaip ryt plaukuciai bus, ar nesusiurkstes  g.gif

Aha, ir man jojobos aliejus thumbup.gif Kokosai buvo gerai, bet jojobos aliejus nepalyginamai rolleyes.gif Nuo kokosu plaukai nebudavo tokie slidus, labiau pasisiause doh.gif , nors ir minksti. O po jojobos al kaukiu -slidus ir svelnuciai (kas neitiketina, nes blonduoju jau beveik 10 metu umn.gif )
Atsakyti
Sveikos mergaitės cool.gif Užsukau ir aš į jūsų temą pažiūrinėt, nes šiandien kaip tik nusipirkau kokosų aliejų. Tai norėjau paklaust, ar jūs perkat paprastą ar ekologišką? g.gif Nes aš pirkau paprastą, 12lt, o pasiūlė ekologiško už 45lt doh.gif kažin ar yra didelis skirtumas tarp ju?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 13, 22:31)
Sveikos mergaitės  cool.gif Užsukau ir aš į jūsų temą pažiūrinėt, nes šiandien kaip tik nusipirkau kokosų aliejų. Tai norėjau paklaust, ar jūs perkat paprastą ar ekologišką? g.gif  Nes aš pirkau paprastą, 12lt, o pasiūlė ekologiško už 45lt  doh.gif kažin ar yra didelis skirtumas tarp ju?

Aš už 45 nepirkčiau, piniginė neleistų doh.gif žiūriu, kad būtų nerafinuotas tik..
Atsakyti
sveikutes, aš irgi nusipirkau kokosų aliejų, tačiau ten nėra parasyta ar jis rafinuotas ar ne g.gif parasyta kad 100% grynas kokosų aliejus... mokėjau beveik 10 lt, pirkau iš vaistinės...
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 14, 12:16)
sveikutes, aš irgi nusipirkau kokosų aliejų, tačiau ten nėra parasyta ar jis rafinuotas ar ne g.gif  parasyta kad 100% grynas kokosų aliejus... mokėjau beveik 10 lt, pirkau iš vaistinės...

Jei nerafinuotas, tai turėtų nuostabiai kvepėti kokosais smile.gif Jei kvapo nėra, bus rafinuotas...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 14, 14:21)
Jei nerafinuotas, tai turėtų nuostabiai kvepėti kokosais smile.gif Jei kvapo nėra, bus rafinuotas...

Maniškis nekvepia unsure.gif reiškias rafinuotas. O koks skirtumas tarp jų, galit gal paaiškint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 14, 14:43)
Maniškis nekvepia  unsure.gif reiškias rafinuotas. O koks skirtumas tarp jų, galit gal paaiškint? g.gif

Rafinuotas netenka savo gerųjų savybių cool.gif
Atsakyti
mano irgi nekvepia doh.gif ot doh.gif tai kur man dabar jį naudot??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 14, 15:05)
mano irgi nekvepia doh.gif  ot doh.gif  tai kur man dabar jį naudot??? verysad.gif

kepimui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 13, 22:31)
Sveikos mergaitės  cool.gif Užsukau ir aš į jūsų temą pažiūrinėt, nes šiandien kaip tik nusipirkau kokosų aliejų. Tai norėjau paklaust, ar jūs perkat paprastą ar ekologišką? g.gif  Nes aš pirkau paprastą, 12lt, o pasiūlė ekologiško už 45lt  doh.gif kažin ar yra didelis skirtumas tarp ju?

Vaje kaip brangu doh.gif . As is cia uzsakineju http://ekopirk.lt/ek...kokosu-aliejus/. Kazkaip pigiau niekur neradau g.gif, tik nervina kad uz siuntima dar 10 lt reikia moket
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 16:28)

Nieko gero kepimui - labai svyla ir susigeria i kepamus produktus, turiu ir as viena rafinuota nusipirkus, tai neisivaizduoju kur kist, o prie jo dar ir kakavos sviestas rafinuotas praeita savaite prisidejo doh.gif
Atsakyti
rafinuota kokosu al. sunaudokit kulnams, serpetojancioms vietoms. kojoms sutepkit
Atsakyti