Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

o man siandien po alyvuogiu aliejaus kaukes pradejo elektrintis plaukai, ko anksciau nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Koks EA tiktu itin sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 21, 10:33)
Irgi nakčiai laikai su ea?

Įlašinu kelis lašus į aliejų.
Atsakyti
Buvau palikusi nakciai alyvuogiu aliejaus kauke, na tai issiplovus kazko lb ypatingo nepastebejau verysad.gif Is vis lb suprastejo tiek odos, tiek plauku bukle, kad net nebezinau kaip juos ir begaivinti verysad.gif Turbut kol neatsils - nieko nebus...
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 01 21, 12:55)
Buvau palikusi nakciai alyvuogiu aliejaus kauke, na tai issiplovus kazko lb ypatingo nepastebejau verysad.gif

Gal alyvuogių aliejus nelabai tinka jums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 21, 12:46)
Reikės pabandyti, nes naudodavau tik kaukėms, nesu bandžiusi nakčiai palikti aliejų su ea.

Bet aš tepu ne tik plaukus, bet ir galvos odą. Kitu atveju nežinau, ar tas ea labai mačytų...
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 01 21, 11:55)
Buvau palikusi nakciai alyvuogiu aliejaus kauke, na tai issiplovus kazko lb ypatingo nepastebejau verysad.gif Is vis lb suprastejo tiek odos, tiek plauku bukle, kad net nebezinau kaip juos ir begaivinti verysad.gif Turbut kol neatsils - nieko nebus...

Jei alyvuogių aliejų naudojote tik vieną kartą, tai jokio poveikio nepajusite 4u.gif
Atsakyti
del alyvuogiu aliejaus-anksciau su tamsiaplauke drauge tepemes silta ant plauku.,jai buvo lb liuks, o man paskutinis slamstas, na musu plaukai ir siaip gana skirtingi.tai tikrai, kas netinka vienam nebutinai netiks kitam , ir tvirksciai.as isvis \iuriu,kad mano plaukams mazai kas patinka-linu semenu aliejus nepatiko, migdolu pateplioju tai neblogai.makadamijos riesutu taip pusetinai, bet labiau makiazo valymui sunaudojau.tai va
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 21, 12:57)
Gal alyvuogių aliejus nelabai tinka jums  rolleyes.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 21, 14:42)
Jei alyvuogių aliejų naudojote tik vieną kartą, tai jokio poveikio nepajusite  4u.gif

Na suprantu, kad po kartelio pasitepliojimo, po ilgos pertraukos nieko nedarius, akivaizdaus rezultato tiketis butu naivu rolleyes.gif Na gal kiek lankstesni ir svelnesni plaukai tapo, bet daugiau nieko. Teks ilgesni laika palepinti plaukus, gal tada jie pagrazes. Is vis jau ir dazymo verkiant reikia, ir kirpimo, tai gal del to ir esu tokia jais nepatenkinta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapala @ 2010 01 12, 22:10)
As tepu nerafinuotu kokosu aliejumi ir specialiu alieju misiniu. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  veikia. TIKRAI verta, rekomenduoju

O koks specialusis mišinys, koks poveikis, kur pirkote? ax.gif
Atsakyti
Vakar išeitepliojau kokosų aliejumi, nu kvapas, suvalgyt norisi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 23, 08:47)
Vakar išeitepliojau kokosų aliejumi, nu kvapas, suvalgyt norisi  wub.gif  biggrin.gif

pavydžiu.. biggrin.gif aš tai linų sėmėnų aliejum išsitepliojau vakar, tai užmigt negalėjau nuo to kvapo lotuliukas.gif įkyrus toks ir nelabai malonus doh.gif
Atsakyti