Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Carla @ 2010 03 08, 09:51)
nežinau ar kas užmatėt, bet "Iki" parduotuvėje prie prekių saunai yra sudėta nemažai eterinių aliejų rašo kad natūralūs ir kainos man pasirodė nedidelės. Pirkau arbatmedžių aliejų 10 ml už 16 litų.
Šitos firmos http://www.eco-meta..../lt-iso-8859-13

Aš irgi pirkau ''Mėtos'' Neroli ir Rozmarino EA
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2010 03 08, 09:51)
nežinau ar kas užmatėt, bet "Iki" parduotuvėje prie prekių saunai yra sudėta nemažai eterinių aliejų rašo kad natūralūs ir kainos man pasirodė nedidelės. Pirkau arbatmedžių aliejų 10 ml už 16 litų.
Šitos firmos http://www.eco-meta..../lt-iso-8859-13

As taip pat pirkau Metos arbatmedzio EA, tik Maximoje ir mokejau apie 7 Lt, nors visi kiti Metos EA kainavo 13-17 Lt. Man pasirode itartinai maza kaina. Is tiesu kazkas su juo ne taip. Tai naudoju tik garinimui.
Pasiziurejau ant dezutes koks serijos Nr., taciau ten tuscia vieta..
Atsakyti
na nieko - rafinuotą avokadų aliejuką virtuvėj be problemų sunaudosiu 4u.gif

išbandžiau plaukams kokosų aliejuką. tai po pirmo sykio man keistokai keistokai buvo... na plaukučiai blizgėjo, bet blizga ir taip, o kad švelnūs tai nežinau... palaikiau per naktį ant drėgnų plaukų užtepusi. bet nespjaunu, nes panaši pradžia buvo ir kai pradėjau plaukus tepti alyvuogių aliejumi - kol plaukai priprato, tai teko kantrybės įdėti, bet nepasidaviau ir dabar negaliu atsidžiaugti wub.gif
ir šiaip pastebėjau, kad kai tik kažką naujo plaukams pradedu naudoti (šampūną, kondicionierių ir pan.) tai pradžioje jiems reikia priprasti smile.gif po pirmo sykio stebuklo bent jau man nebūna smile.gif
dabar jau knieti nusipirkti migdolų aliejaus wub.gif
Papildyta:
[QUOTE]*Karina*

daug neteptike to aliejaus ant plaukelių ir tiek - kai drėgni plaukai išdžius, aliejus kažkiek susigers, o kas nesusigers man dar nusivalo ir į pagalvę smile.gif o ryte jei labai jaudinatės tikrai dėl viso pikto perplaukite bent porą sykių galvą šampunų - man paprastai tiek pakanka ir išsiplauna 4u.gif o šiaip - galite skalaudama į vandenį citrinos porą lašiukų įlašinti - tai labai palengvina išplovimą, o ir galiukams puikus vaistas nuo silinėjimo smile.gif bet čia jeigu ryte turite laiko 4u.gif
Atsakyti
Uzvedete ir mane su aliejukais!
Girdejau is vietines (uk) moters, kad labai padeda alyvuogiu aliejus. Afrikoje moterys laiko per visa diena, pries plovima. ir veliau, kiek man pasakojo, normaliai issiplauna galva.

As antra savaite kaip tepu alyvuogiu alieju, pora kartu i savaite. Po kol kas nuostabaus poveikio nejauciu. Gal kiek prisideda keista savijauta del naujo kirpimo (kirpeja pasalino nesveikus, ilgus, 'be rysio' plaukus).

Uzsisakiau per Ebay nerafinuoto migdolu ir zelmenu aliejaus (atskiros bonkeles). Tikiuos, pades man atgaivinti plaukus.
Taip pat skaiciau, kad padeda eteriniai aliejai. Uztenka 12 lasiuku ilasinti i 100ml paprasto sampuno. Slenkantiems ir ploniems plaukams padeda arbatmedzio eterinis aliejus. Galite placiau pasiskaityti internete

Sekmes! Seksiu jusu tema
Atsakyti
QUOTE(funnygirl @ 2010 03 09, 00:51)
Uzvedete ir mane su aliejukais!
Slenkantiems ir ploniems plaukams padeda arbatmedzio eterinis aliejus. Galite placiau pasiskaityti internete

Sekmes! Seksiu jusu tema

Slenkantiems plaukams tikrai yra daugiau tinkamesnių EA už arbatmedį smile.gif pvz. rozmarinai tai čia nr.1 Arbatmedis labiau gal nuo riebalavimosi būtų smile.gif

O Mėtos ea tai ir labai nepasitikėčiau, naudoti galima, bet vertėtų kokybiškesnių pasidairyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 08 kovo 2010 - 23:56
gal kas žino, kur galima nusipirkti cinamono aliejų? 4u.gif
ačiū
Atsakyti
QUOTE(funnygirl @ 2010 03 08, 23:51)

Taip pat skaiciau, kad padeda eteriniai aliejai. Uztenka 12 lasiuku ilasinti i 100ml paprasto sampuno.

O as skaiciau, kad neverta, nes sampunas ant plauku buna trumpai, jau geriau deti eterini alieju i kaukes, kondicionierius, kuriuos ilgiau laikome ax.gif
As su aliejais kaukes darau dabar.

Turiu alyvuogiu alieju ir siandien noriu dar pirkti arba migdolu arba kokosu. Kazi kuris geriau, jei plaukai daug metu sviesinti, suploneje, pavarge g.gif

As alieju parduotuvej (aliejus.lt atrodo) mokejau 26 litus uz litra aliejaus alyvuogiu, o kvapunamai.lt alyvuogiu aliejus tiek pat kainuoja uz 100g. g.gif , na gal jis ten ir geresnis, nu bet 10 kartu, kad kaina skirtus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 10, 11:04)
gal kas žino, kur galima nusipirkti cinamono aliejų?  4u.gif
ačiū

Eterini ar paprasta? As eterini is aromanatural.lt uzsisakiau.

O gal kuri uzsakinejot is siu puslapiu aliejus, nes labai ivairiu yra, bet kazi kaip kokybe, nes neperbrangiausi jie cia http://www.ecohit.lt...?id_category=82 ir http://www.safora.lt/aliejai/ ?

Siandien gavau savo moliugu seklu alieju, tai toks keistas - tamsus ir tirstas ir kvapelis nelabai malonus, bet sueis lotuliukas.gif . O su kakavos sviestu ir vel prasoviau, kaip su kokosais kazkada - nekvepia visai, itariu kad vel rafinuota nugriebiau doh.gif . Vat taip buna kai taupai ''skuas moka du sykius'' doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 10 kovo 2010 - 13:22
Siandien jojobos alieju isbandziau thumbup.gif negaliu plaukais atsidziaugt.. man geresnis ir uz migdolu ir uz kokosu alieju efektus kartu sudejus thumbup.gif bent jau dabar tai plaukuciai slidus tokie .. ir issiplove lengvai thumbup.gif tik idomu kaip ryt plaukuciai bus, ar nesusiurkstes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 11 kovo 2010 - 20:52
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 11, 21:52)
Siandien jojobos alieju isbandziau  thumbup.gif  negaliu plaukais atsidziaugt.. man geresnis ir uz migdolu ir uz kokosu alieju efektus kartu sudejus  thumbup.gif  bent jau dabar tai plaukuciai slidus tokie .. ir issiplove lengvai  thumbup.gif  tik idomu kaip ryt plaukuciai bus, ar nesusiurkstes  g.gif

Na nežinau kodėl turėtų sušiurkštėti g.gif
Jojobos aliejus mano planuose, kai pribaigsiu turimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 11, 22:46)
Na nežinau kodėl turėtų sušiurkštėti  g.gif
Jojobos aliejus mano planuose, kai pribaigsiu turimus  ax.gif

Susiurkstet turetudel to, kad man po visu susiurkstedavo ... ta diena, kai issiplaunu pasakiski plaukai, o ant kitos dienos siurkstus tokie blush2.gif ... Bet po jojobos nea... svelnus, kaip ir buvo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kazi kuris aliejus padaro plaukus slidzius, su blizgesiu rolleyes.gif . (mano plaukai sausi).
Atsakyti