Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 03 04, 15:24)
Mergaitės kur galima Kaune įsigyti Žaliojo aliejaus? Iš vis kur aliejus perkate Kaune?

as anksciau pirkau vaistinese, pabandykit paieskot, gal rasit g.gif beje, jis yra latviu gamybos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 05, 00:24)
Nepabandysi - nesuzinosi  mirksiukas.gif . Man tai neriebina jojoba saknu, bet jau kanapiu seklu  doh.gif  Per du galvos plovimus tik issiplauna

o man normaliai kanapiu issiplauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meggi @ 2010 03 04, 15:00)
o man jokio pasibjaurejimo linu semenu al.nesukele, siaip labai sveika sauksta ant tuscio skrandzio isgert,ir plaukus itrint! smile.gif

drinks_cheers.gif ir odai tepti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 03 04, 15:26)
Papildyta:
aliejaus buteliuke nera daug, kazkur bus apie 120-150 ml  g.gif  o kcal greiciausiai rasomos 100g.

negali buti tiek kcal 100g schmoll.gif greiciausiai 4495 kJ 100g
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 05, 18:46)
negali buti tiek kcal 100g schmoll.gif  greiciausiai 4495 kJ 100g

pasiemiau zalio aliejaus dezute, tai kiekis 100 ml ir 44.95 kcal wink.gif tiesiog kableio nepadejo biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif
ir aš kaip katinas ilgai tryniausi aplink naująją aliejų parduotuvę Žukausko g. smile.gif šiandien pagaliau "prasisukau" biggrin.gif tai parsinešiau kokosų aliejaus, jojobos ir avokadų... bet dabar žiūriu, kad pirmieji du nerafinuoti, o avokadų rafinuotas doh.gif tai turbūt kvailai padariau pirkusi ? ar rafinuotas avokadų irgi tinka naudoti kosmetikai, ar tiesiu taikymu jau į virtuvę padėti? kaip manote ?

o čia beje kažkas klausė apie darbo laiką - tai ta parduotuvėlė dirba iki 20 val. darbo dienomis 4u.gif
šiaip įspūdis geras ir kainos liuks, žiūrėsiu kai panaudosiu kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimii @ 2010 03 05, 21:36)
sveikutės  smile.gif
ir aš kaip katinas ilgai tryniausi aplink naująją aliejų parduotuvę Žukausko g. smile.gif šiandien pagaliau "prasisukau" biggrin.gif tai parsinešiau kokosų aliejaus, jojobos ir avokadų... bet dabar žiūriu, kad pirmieji du nerafinuoti, o avokadų rafinuotas  doh.gif  tai turbūt kvailai padariau pirkusi ? ar rafinuotas avokadų irgi tinka naudoti kosmetikai, ar tiesiu taikymu jau į virtuvę padėti? kaip manote ?

o čia beje kažkas klausė apie darbo laiką - tai ta parduotuvėlė dirba iki 20 val. darbo dienomis  4u.gif
šiaip įspūdis geras ir kainos liuks, žiūrėsiu kai panaudosiu kaip ten kas smile.gif

Kosmetikai tik nerafinuoti nes rafinuojant prarandamos naudingos medziagos, dar kiek girdejau, tai rafinuoti tik padengia oda plevele, bet nepamaitina unsure.gif

Ot, velnias, buvau vakar Vln, bet galvojau kad iki kokiu penkiu dirba, tai jau nebevaziavau doh.gif
Atsakyti
Mergičkos, klausykit, gal kuri matėt jojobų aliejuko Panoramoj ar Europos Biosaloj? Aromanatural.lt žiūrėjau, šiuo metu neturi verysad.gif O iki Žukausko gatvės tai man vos ne per visą miestą trenktis verysad.gif

Beje, gal kuri naudojot braziliškų riešutų aliejų? Užmačiau jų puslapy, dievuliuk, ir to prisireikė doh.gif Čia kaip liga jau pasidarė, tie aliejukai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 03 06, 17:54)
Mergičkos, klausykit, gal kuri matėt jojobų aliejuko Panoramoj ar Europos Biosaloj? Aromanatural.lt žiūrėjau, šiuo metu neturi  verysad.gif  O iki Žukausko gatvės tai man vos ne per visą miestą trenktis  verysad.gif

Beje, gal kuri naudojot braziliškų riešutų aliejų? Užmačiau jų puslapy, dievuliuk, ir to prisireikė  doh.gif Čia kaip liga jau pasidarė, tie aliejukai  rolleyes.gif  rolleyes.gif

O nėra panoramoj toj ekologiskoj parduotuvėlėj, kur ant praėjimo yra? Mačiau kad tų aliejų yra, bet neatkreipiau dėmesio kokie, tik atkreipiau dėmesį kad baisiai brangus doh.gif
Dar halės turguj yra ta pati parduotuvė, kur Žukausko g.

Jo, aliejai ir man liga pasidarė, jau dabar prisiverčiau rašytis sąrašą, kurių būtinai reikia, sau liepusi apsiriboti šešiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 06, 20:18)
O nėra panoramoj toj ekologiskoj parduotuvėlėj, kur ant praėjimo yra? Mačiau kad tų aliejų yra, bet neatkreipiau dėmesio kokie, tik atkreipiau dėmesį kad baisiai brangus  doh.gif
Dar halės turguj yra ta pati parduotuvė, kur Žukausko g.

O kurioj tiksliai vietje yra ta aliejuku parduotuve hales turguje?? As ir sita liga sergu, bet man cia butu arciausiai 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites 4u.gif

siandien nakciai bandysiu plaukus tept alyvuogiu aliejumi smile.gif tik man neramu, kad is ryto negalesiu to aliejaus isplaut, o as rytais amzinai ir taip vos speju viska, begom lakstau biggrin.gif

ar tikrai normaliai su sampunu issiplana? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karina* @ 2010 03 07, 18:24)
ar tikrai normaliai su sampunu issiplana?  ax.gif

na dėl visa ko persiplauk kelis kartus su šampūnu smile.gif ir tikrai išsiplaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2010 03 07, 14:59)
O kurioj tiksliai vietje yra ta aliejuku parduotuve hales turguje?? As ir sita liga sergu, bet man cia butu arciausiai  4u.gif

96 paviljonas, o tiksliai tai nenupasakosiu, labai sunkiai man su orientacija aplinkoje sekasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
nežinau ar kas užmatėt, bet "Iki" parduotuvėje prie prekių saunai yra sudėta nemažai eterinių aliejų rašo kad natūralūs ir kainos man pasirodė nedidelės. Pirkau arbatmedžių aliejų 10 ml už 16 litų.
Šitos firmos http://www.eco-meta..../lt-iso-8859-13
Atsakyti