Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Aurora11 @ 2010 03 03, 21:45)
Va kad švelnūs, tai nesiginčiju  thumbup.gif Tik aš tinginio šmotas esu, tingiu galva kasdien plauti, o jaučiu, kad po migdolų daugiau poros dienu netempsiu  blush2.gif
Bėda ta, kad net kirpėja sakė, jog mano plaukas normalus ir jokio papildomo riebalo jam nereikia. Tik drėgmės, nes be jos galiukai veliasi.
Matyt, teks prigriebt ir avokadų, migdolu dabar kojom ir alkūnem eina  ax.gif

O Tu tik galiukus tepi? Ar ir šaknis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2010 03 02, 14:24)
Turbut reiketu per info@aliejus.com uzklausti  g.gif
Mane domintu zaliojo aliejaus sudetis : koks bazinis al. ir kokios vaistazoles bei saknys ieina i sudeti  blink.gif

Gavau laiškelį iš aliejų parduotuvės, tai atrašė, kad jojobos turi ir dar apie žaliaji atraše
''Zaliojo aliejaus sudetis: jauni saltalankio augliai, lapai ir uogos, ramuneliu ziedai, dilgeliu stiebai, varnalesu saknu ekstraktas augaliniame aliejuje, energetine verte 4495kcal. Kaip tikriausiai skaitete internetiniame puslapyje, zaliasis aliejus yra naudojamas isoriskai, taip pat ir i vidu. Jis atstato plauku augima, zenkliai sumazina slinkima bei pleiskanas, neleidzia plauku galiukams issauseti ir stiprina plaukus''

Pasirodo jį net gerti galima, reiks gal prigriebti bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 03 03, 11:28)
O gal galit nufotografuoti/nurašyti sudėtį?  ax.gif Ar jis turi kokį nors eko sertifikatą?

Aš nuo linų sėmenų taip susižiaugčiojau, kad iki šiol silpna prisiminus  lotuliukas.gif LAzdynų aliejus gėrimui-mano planjuose. Nesidomėjau dar, kuo jis bus naudingas organizmui, bet mano vargšui skrandžiui sutepti puikiai tiks  smile.gif

Čia off topic, bet aš savo skranduką dabar avižų nuoviru tepu, pirmoji mano geriama makalynė kuri visai skani lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurora11 @ 2010 03 03, 22:45)
Va kad švelnūs, tai nesiginčiju  thumbup.gif Tik aš tinginio šmotas esu, tingiu galva kasdien plauti, o jaučiu, kad po migdolų daugiau poros dienu netempsiu  blush2.gif
Bėda ta, kad net kirpėja sakė, jog mano plaukas normalus ir jokio papildomo riebalo jam nereikia. Tik drėgmės, nes be jos galiukai veliasi.
Matyt, teks prigriebt ir avokadų, migdolu dabar kojom ir alkūnem eina  ax.gif

Gal jojobos pabandyk, nes man bent jau tai labai lengvas aliejukas, neapsunkina mano ir taip riebokų šaknų ir galiukams visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2010 03 02, 14:24)
Mano alaviju sulciu paieskos baigesi sekmingai. Ju nusipirkau "Vynotekoje" , pirkau 1 l stikliniame butelyje, skaidrias ( yra ir su minkstimu ). Kadangi didelis kiekis, tai jas  naudoju ne tik galvos odai, taciau ir geriu.
Sudetis : alaviju sultys 99,85 %
              konservantai 0,15% (natrio benzoatas ir kalio sorbatas)

Kainos : 0,5 l - 20,00 Lt
1 l - 35,00 Lt

Atsiprasau, kad veluoju atsakyti ...

Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 03, 23:10)
Gavau laiškelį iš aliejų parduotuvės, tai atrašė, kad jojobos turi ir dar apie žaliaji atraše
''Zaliojo aliejaus sudetis: jauni saltalankio augliai, lapai ir uogos, ramuneliu ziedai, dilgeliu stiebai, varnalesu saknu ekstraktas augaliniame aliejuje, energetine verte 4495kcal. Kaip tikriausiai skaitete internetiniame puslapyje, zaliasis aliejus yra naudojamas isoriskai, taip pat ir i vidu. Jis atstato plauku augima, zenkliai sumazina slinkima bei pleiskanas, neleidzia plauku galiukams issauseti ir stiprina plaukus''

Dekui uz informacija 4u.gif Bet kazin koks ten augalinis aliejus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 03, 23:13)
Nieko naujo nepasakysiu, bet.. Siandien naudojau kokosu alieju, tai negaliu atsidziaugt  thumbup.gif  Plaukai  thumbup.gif  Issiplove lengvai, o plaukuciai minksti, lengvi, bet taip sunkiai krenta thumbup.gif  O dar tas kvapas, ne tik kauke, bet ir aromaterapija  bigsmile.gif

O kur perkate ta kokosu alieju?
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 03, 12:28)
O gal galit nufotografuoti/nurašyti sudėtį?  ax.gif Ar jis turi kokį nors eko sertifikatą?

Ingredients: 100% Natural Oraganic Aloe Vera Juice, Preservatives; Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Ascorbic Acid. (Suitable for Vegetarians)
Aloe Pura - the first European Aloe Vera producer to be awarded the full IASC Seal of Certification, a symbol recognised world wide as a guarantee of Aloe Vera quality and purity.
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 04, 00:10)

Pasirodo jį net gerti galima, reiks gal prigriebti  bigsmile.gif

tiek kcal visam butely? koks jo turis?
Atsakyti

Papildyta:
Gal jojobos pabandyk, nes man bent jau tai labai lengvas aliejukas, neapsunkina mano ir taip riebokų šaknų ir  galiukams visai nieko smile.gif

bigsmile.gif Na gi gerą mintį davėt 4u.gif Kažkaip praleidau pro akis tą jojobų aliejų. Man būtent ir reikia, kad galiukai nesišiauštų ir nesiveltų, nors ištept tai visą plauką mėgstu. O nenuriebins šaknų, jei nakčiai per visą plauką patepčiau? Šaknų paprastai neliečiu, perbraukiu tik, kad susiglostytų ir pynutę nakčiai galėčiau susipinti.
Atsakyti
QUOTE(NatalijaV @ 2010 03 03, 23:40)
O kur perkate ta kokosu alieju?

As pirkau toj aliejaus parduotuvej siaures miestely ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 03, 12:28)

Aš nuo linų sėmenų taip susižiaugčiojau, kad iki šiol silpna prisiminus  lotuliukas.gif LAzdynų aliejus gėrimui-mano planjuose. Nesidomėjau dar, kuo jis bus naudingas organizmui, bet mano vargšui skrandžiui sutepti puikiai tiks  smile.gif

o man jokio pasibjaurejimo linu semenu al.nesukele, siaip labai sveika sauksta ant tuscio skrandzio isgert,ir plaukus itrint! smile.gif
Atsakyti

Pasirodo jį net gerti galima, reiks gal prigriebti  bigsmile.gif

uztat as ir neatsidziaugiu, kad vel ji radau prekyboje bigsmile.gif

Dar sis tad apie si alieju
NAUDA
Skatina odos medžiagų apykaitą, gydo seborėją, naikina pleiskanas, subalansuoja odos būklę, t.y. šalina per didelį galvos odos bei plaukų sausumą arba riebumą. Ne veltui šis aliejus vadinamas „grožio vitaminu“.

VARTOJIMAS
Skirtas išoriniam ir vidiniam naudojimui.Išoriškai naudojamas naikinant pleiskanas įtrinant plaukų šaknis. Po pusvalandžio plaukai išplaunami. Norint mažinti plaukų slinkimą ir paskatinti jų augimą, plaukų šaknys įtrinamos aliejumi, galva apvyniojama minkštu rankšluosčiu ir laikoma apie 3 val., tada plaukai išplaunami. Rekomenduojama vieną mėnesį procedūrą kartoti 2 kartus per savaitę. Vėliau procedūrą užtenka atlikti kartą per savaitę, o plaukų šaknis įtrinti aliejumi pusvalandis iki plovimo. Gydant silpnus, lūžinėjančius, besišakojančiais galiukais plaukus rekomenduojama kartą per savaitę atlikti tokią procedūrą: išplauti plaukus tik šiltu vandeniu, išdžiovinti silpnu plaukų džiovintuvu, pašildytą galvos odą ir plaukus per visą ilgį įtrinti žaliuoju aliejumi. Apvynioti galvą rankšluosčiu ir laikyti apie 4 val. Po to išplauti plaukus šampūnu.
Norint sustiprinti aliejaus išorinį naudojimą, galima kartą per dieną jo išgerti po vieną arbatinį šaukštelį prieš miegą.

Papildyta:
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 04, 05:58)
tiek kcal visam butely? koks jo turis?

aliejaus buteliuke nera daug, kazkur bus apie 120-150 ml g.gif o kcal greiciausiai rasomos 100g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 04 kovo 2010 - 13:24
Mergaitės kur galima Kaune įsigyti Žaliojo aliejaus? Iš vis kur aliejus perkate Kaune?
Atsakyti
QUOTE(zivile21 @ 2010 03 02, 13:26)
laba diena, mergaites.atvykus i angliija susiduriau su baisia problema!plaukai baisiai pradejo riebaluotis!isiplaunu galva, ir kai isdziuva plaukai jie jau buna susiriebine blink.gif nezinau ka daryt..?jei naudociau koki alieju ar dar labiau neriebintusi?nors LT visada budavo gan sausoki plaukai, labiausiai cia riebaluojasi prie saknu... sad.gif

Buvau skaičiusi,kad užsienio žvaigždės praktikuoja "šoką plaukams"-t.y. linkusių riebaluotis plaukų neplauna bent savaitę,kad sumažinti jų riebalavimąsi mirksiukas.gif

QUOTE(vaitkute @ 2010 03 03, 22:13)
Nieko naujo nepasakysiu, bet.. Siandien naudojau kokosu alieju, tai negaliu atsidziaugt  thumbup.gif  Plaukai  thumbup.gif  Issiplove lengvai, o plaukuciai minksti, lengvi, bet taip sunkiai krenta thumbup.gif  O dar tas kvapas, ne tik kauke, bet ir aromaterapija  bigsmile.gif

Man kokosas irgi thumbup.gif wub.gif Plaukai slidūs, tvirtesni, žvilgantys

Jei domintų stručio emu aliejus (stiprina plaukus, mažina slinkimą ir t.t., taip pat tinka veidui, kūnui), rašykite į až. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 03 04, 11:07)
bigsmile.gif Na gi gerą mintį davėt  4u.gif Kažkaip praleidau pro akis tą jojobų aliejų. Man būtent ir reikia, kad galiukai nesišiauštų ir nesiveltų, nors ištept tai visą plauką mėgstu. O nenuriebins šaknų, jei nakčiai per visą plauką patepčiau? Šaknų paprastai neliečiu, perbraukiu tik, kad susiglostytų ir pynutę nakčiai galėčiau susipinti.

Nepabandysi - nesuzinosi mirksiukas.gif . Man tai neriebina jojoba saknu, bet jau kanapiu seklu doh.gif Per du galvos plovimus tik issiplauna
Atsakyti