Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

laba diena, mergaites.atvykus i angliija susiduriau su baisia problema!plaukai baisiai pradejo riebaluotis!isiplaunu galva, ir kai isdziuva plaukai jie jau buna susiriebine blink.gif nezinau ka daryt..?jei naudociau koki alieju ar dar labiau neriebintusi?nors LT visada budavo gan sausoki plaukai, labiausiai cia riebaluojasi prie saknu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 26, 16:24)

Beje, toje dezuteje, idetas lapelis su ivairiom kaukem. Tai idomus receptas blakstienoms stiprinti parasytas. Reikia varnalesu aliejaus, ricinos aliejaus, alavijo sulciu, vitamino e aliejumi.
gal reikes pameginti, bet niekur nerandu alavijo sulciu.

Mano alaviju sulciu paieskos baigesi sekmingai. Ju nusipirkau "Vynotekoje" , pirkau 1 l stikliniame butelyje, skaidrias ( yra ir su minkstimu ). Kadangi didelis kiekis, tai jas naudoju ne tik galvos odai, taciau ir geriu.
Sudetis : alaviju sultys 99,85 %
konservantai 0,15% (natrio benzoatas ir kalio sorbatas)
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 02, 12:29)
O gal tada ne visas alieju sarasas yra internete... Gal pastebejot ar yra jojobos nerafinuotos? nors internete neraso kad turi... smile.gif

Turbut reiketu per info@aliejus.com uzklausti g.gif
Mane domintu zaliojo aliejaus sudetis : koks bazinis al. ir kokios vaistazoles bei saknys ieina i sudeti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2010 03 02, 13:24)
Mano alaviju sulciu paieskos baigesi sekmingai. Ju nusipirkau "Vynotekoje" , pirkau 1 l stikliniame butelyje, skaidrias ( yra ir su minkstimu ). Kadangi didelis kiekis, tai jas  naudoju ne tik galvos odai, taciau ir geriu.

kokia kaina?
Atsakyti
Ir dar. Kažin iki kelių dirba ta parduotuvė Žukausko galvėje...Gal pastebėjot kuri? Nesu is Vilniaus, bet busiu penktadieni vakare apie 7, kazi ar dar dirbtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 02, 15:31)
Ir dar. Kažin iki kelių dirba ta parduotuvė Žukausko galvėje...Gal pastebėjot kuri? Nesu is Vilniaus, bet busiu penktadieni vakare apie 7, kazi ar dar dirbtų g.gif

Pasiskambint pabandykit wink.gif Būtent Žukausko g. telefono nurodyto nėra, bet yra bendrasis administracijos
Centrinė buveinė:
Turgaus aikštė 16, Klaipėda
Tel./faks.: 8 46 311001
Administracija turėtų žinot, iki kelintos jų parduotuvė dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 02 28, 23:19)
Jei nepaslaptis, kam daudojate zalia alieju? blush2.gif  4u.gif

Man jis isgyde dermatita ir siaip labai gerai plaukams ir galvos odai tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 02, 09:47)
Nea, as vakar irgi pirkau nerafinuota  rolleyes.gif Kvepia labai skaniai tai matyt neisdure  rolleyes.gif Tik va man nelabai patiko, kad kortele dr negalima atsiskaityt  rolleyes.gif

pastebejau, kad daugumoj prieskoniu ar arbatu parduotuviu korele negalima atsiskaityt. Jau buvau tam pasiruosus ir nesiausi grunuju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2010 03 02, 15:24)
Mano alaviju sulciu paieskos baigesi sekmingai. Ju nusipirkau "Vynotekoje" , pirkau 1 l stikliniame butelyje, skaidrias ( yra ir su minkstimu ). Kadangi didelis kiekis, tai jas  naudoju ne tik galvos odai, taciau ir geriu.

as toki naudoju, vaistinese buna, 500ml virs 40 lt kaina. buna ir 1l.
user posted image

kokosu aliejus eina i pabaiga, siandien nusipirkau linu semenu alieju, tiks ir isoriskai, ir i vidu gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 03, 02:37)
as toki naudoju, vaistinese buna, 500ml virs 40 lt kaina. buna ir 1l.
user posted image

kokosu aliejus eina i pabaiga, siandien nusipirkau linu semenu alieju, tiks ir isoriskai, ir i vidu gerti smile.gif

O gal galit nufotografuoti/nurašyti sudėtį? ax.gif Ar jis turi kokį nors eko sertifikatą?

Aš nuo linų sėmenų taip susižiaugčiojau, kad iki šiol silpna prisiminus lotuliukas.gif LAzdynų aliejus gėrimui-mano planjuose. Nesidomėjau dar, kuo jis bus naudingas organizmui, bet mano vargšui skrandžiui sutepti puikiai tiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aliejukų ekspertės,

Na, patarkit neapsisprendėlei mastau.gif Sąžiningai perskaičiau visą temą, bet vis vien sunku iššsirinkti. Mano plaukas normalus, tačiau linkęs pūstis dėl drėgmės stokos. Bandžiau migdolų aliejų, bet suriebalino plauką ir jį apsunkino. Dabar mąstau, kuris labiau drėkina: avokadų ar kokosų aliejus? Čia iš jūsų užrodyto aromanatural.lt nusižiūrėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 03 03, 12:35)
Sveikos, aliejukų ekspertės,

Na, patarkit neapsisprendėlei  mastau.gif Sąžiningai perskaičiau visą temą, bet vis vien sunku iššsirinkti. Mano plaukas normalus, tačiau linkęs pūstis dėl drėgmės stokos. Bandžiau migdolų aliejų, bet suriebalino plauką ir jį apsunkino. Dabar mąstau, kuris labiau drėkina: avokadų ar kokosų aliejus? Čia iš jūsų užrodyto aromanatural.lt nusižiūrėjau  mirksiukas.gif

O man kaip tik labai patiko midgolų aliejus, tokie švelnūs plaukai buvo rolleyes.gif
nenoriu klaidinti, bet lyg avokadų labiau drėkintų, kažkur skaičiau, kad jis toks "riebiausias" aliejus..
Atsakyti
Nieko naujo nepasakysiu, bet.. Siandien naudojau kokosu alieju, tai negaliu atsidziaugt thumbup.gif Plaukai thumbup.gif Issiplove lengvai, o plaukuciai minksti, lengvi, bet taip sunkiai krenta thumbup.gif O dar tas kvapas, ne tik kauke, bet ir aromaterapija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 03, 15:46)
O man kaip tik labai patiko midgolų aliejus, tokie švelnūs plaukai buvo  rolleyes.gif
nenoriu klaidinti, bet lyg avokadų labiau drėkintų, kažkur skaičiau, kad jis toks "riebiausias" aliejus..

Va kad švelnūs, tai nesiginčiju thumbup.gif Tik aš tinginio šmotas esu, tingiu galva kasdien plauti, o jaučiu, kad po migdolų daugiau poros dienu netempsiu blush2.gif
Bėda ta, kad net kirpėja sakė, jog mano plaukas normalus ir jokio papildomo riebalo jam nereikia. Tik drėgmės, nes be jos galiukai veliasi.
Matyt, teks prigriebt ir avokadų, migdolu dabar kojom ir alkūnem eina ax.gif
Atsakyti