na, ricina laaabai tirsta, tai gal ja geriau su kuo nors dar maisyti, pvz su varnalesu arba su skystu kokosu alejum (saugo nuo zilimo) as tai vienos ricinos nelabai galiu naudoti, tikrai ispesu daaaug plauku.
Klausykit, o ka manot apie mano aliejaus naudojimo buda: uztepu plonai naturalaus (jojoba ir t.t )aliejaus ant sausu plauku, o tada juos padengiu silikonu.Tada jie nesulimpa, slidus, purus, pamaitinti, o silikonas juos aptraukia, kad nebutu kaip riebaluoti ir nuo aplinkos neapsaugoti.Ar as taip su savo tokia logika nekankinu plauku? nes cia nesena tokia idea fix ir bijau prisizaisti.Graziai atrodo, bet ar nepavojinga? HELP
Klausykit, o ka manot apie mano aliejaus naudojimo buda: uztepu plonai naturalaus (jojoba ir t.t )aliejaus ant sausu plauku, o tada juos padengiu silikonu.Tada jie nesulimpa, slidus, purus, pamaitinti, o silikonas juos aptraukia, kad nebutu kaip riebaluoti ir nuo aplinkos neapsaugoti.Ar as taip su savo tokia logika nekankinu plauku? nes cia nesena tokia idea fix ir bijau prisizaisti.Graziai atrodo, bet ar nepavojinga? HELP
Buvau naujoj alieju parduotuvej (www.aliejus.com), tai nusipirkau Zalio aliejaus (labai dziaugiuosi, kad ji radau, nes buvo dinges is vaistiniu) ir pirkau nerafinuoto kokosu aliejaus. 155 g. kainavo tik 8 Lt