Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(vaitkute @ 2010 02 27, 22:37)
O bet kazi macys kazka? Nera ten taip kad vienas kita nuslopina?  blush2.gif

Nu nemanau, kad kažkas blogo bus biggrin.gif gero aišku irgi nieko nebus po vieno karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 27, 23:27)
Nu nemanau, kad kažkas blogo bus biggrin.gif gero aišku irgi nieko nebus po vieno karto biggrin.gif

Ai tai as realiste, po vieno karto nieko ir nesitikiu irnesakyk.gif Bet vos depiliacijos nepasidariau ta ricina tepdama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 28 vasario 2010 - 08:24
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 28, 08:23)
Ai tai as realiste, po vieno karto nieko ir nesitikiu  irnesakyk.gif Bet vos depiliacijos nepasidariau ta ricina tepdama  doh.gif

na, ricina laaabai tirsta, tai gal ja geriau su kuo nors dar maisyti, pvz su varnalesu arba su skystu kokosu alejum (saugo nuo zilimo) g.gif as tai vienos ricinos nelabai galiu naudoti, tikrai ispesu daaaug plauku.
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 28, 09:23)
Ai tai as realiste, po vieno karto nieko ir nesitikiu  irnesakyk.gif Bet vos depiliacijos nepasidariau ta ricina tepdama  doh.gif

Aha, sunkiai jis tepasi, vien dėl to nelabai mėgiamas mano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 28, 12:11)
Aha, sunkiai jis tepasi, vien dėl to nelabai mėgiamas mano  doh.gif

O kazi negalima jos sildyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 28, 11:22)
O kazi negalima jos sildyt?  ax.gif

ricinos? galima.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 02 28, 12:26)
ricinos? galima.

Bet tai tepasi tada lengviau ar taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 28, 13:18)
Bet tai tepasi tada lengviau ar taip pat  ax.gif

pamaisykit su kitu aliejum ir kuo puikiausiai tepsis wink.gif
Atsakyti
Klausykit, o ka manot apie mano aliejaus naudojimo buda: uztepu plonai naturalaus (jojoba ir t.t )aliejaus ant sausu plauku, o tada juos padengiu silikonu.Tada jie nesulimpa, slidus, purus, pamaitinti, o silikonas juos aptraukia, kad nebutu kaip riebaluoti ir nuo aplinkos neapsaugoti.Ar as taip su savo tokia logika nekankinu plauku? nes cia nesena tokia idea fix ir bijau prisizaisti.Graziai atrodo, bet ar nepavojinga? HELP
Atsakyti
QUOTE(Lapala @ 2010 02 28, 20:29)
Klausykit, o ka manot apie mano aliejaus naudojimo buda: uztepu plonai naturalaus (jojoba ir t.t )aliejaus ant sausu plauku, o tada juos padengiu silikonu.Tada jie nesulimpa, slidus, purus, pamaitinti, o silikonas juos aptraukia, kad nebutu kaip riebaluoti ir nuo aplinkos neapsaugoti.Ar as taip su savo tokia logika nekankinu plauku? nes cia nesena tokia idea fix ir bijau prisizaisti.Graziai atrodo, bet ar nepavojinga? HELP

O iš kur to silikono gaunat?
Atsakyti
nusipirkau kosmadoj.Taip ir vadinasi : SKYSTAS SILIKONAS.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 02 27, 14:26)
Buvau naujoj alieju parduotuvej (www.aliejus.com), tai nusipirkau Zalio aliejaus (labai dziaugiuosi, kad ji radau, nes buvo dinges is vaistiniu) ir pirkau nerafinuoto kokosu aliejaus. 155 g. kainavo tik 8 Lt  thumbup.gif

Jei nepaslaptis, kam daudojate zalia alieju? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti