Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(vaitkute @ 2010 02 27, 13:21)

Ir dar ... O tam aromanatural.lt neras aliejus rafinuotas ar ne... tai kaip zinot?  blush2.gif

Aromanatural.lt aliejai tikrai nerafinuoti 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš šią savaite alyvuogiu aliejaus kaukę, bet kokoso man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 27, 15:25)
Aromanatural.lt aliejai tikrai nerafinuoti  4u.gif

Tai visi nerafinuoti? ax.gif
Ir kiek siuntimas kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 27 vasario 2010 - 14:57
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 27, 14:45)
Tai visi nerafinuoti? ax.gif
Ir kiek siuntimas kainuoja?  blush2.gif

tikrai taip 4u.gif

apie siuntima ir kt cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 27 vasario 2010 - 15:00
Gal kas man galės atsakyti į klausima dėl ekolgiškų aliejų? Kads jais prekiauja? Kvapu namai žinau. O gal dar yra kokiu e. parduotuvių (lietuviškų) kur būtų galima jų nusipirkti. Nes peržiūrėjau Aroma nautura, Naujoji barmunė, Aroma baltik tai tik Kvapu namuose rašo kad aliejai ekologiški. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2010 02 27, 15:10)
Gal kas man galės atsakyti į klausima dėl ekolgiškų aliejų? Kads jais prekiauja? Kvapu namai žinau. O gal dar yra kokiu e. parduotuvių (lietuviškų) kur būtų galima jų nusipirkti. Nes peržiūrėjau Aroma nautura, Naujoji barmunė, Aroma baltik tai tik Kvapu namuose rašo kad aliejai ekologiški.  4u.gif

aromanatural ekologiski, nezinau koki ten aroma natura ziurejot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 27 vasario 2010 - 15:16
Buvau naujoj alieju parduotuvej (www.aliejus.com), tai nusipirkau Zalio aliejaus (labai dziaugiuosi, kad ji radau, nes buvo dinges is vaistiniu) ir pirkau nerafinuoto kokosu aliejaus. 155 g. kainavo tik 8 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 27, 15:22)
Aciu labai  4u.gif  notworthy.gif  Dabar zinosiu kur normaliu alieju nusipirkt  yahoo.gif  Bo tai visur kur ziuriu rafinuoti  doh.gif

ateikit i sia tema, jo seimininke Monica, labai faina moteris, pakonsultuos jus, be to ten rasit atsiliepimus apie ivairius aliejus ir ne tik 4u.gif
Atsakyti
o kur kaune rasti kokosu aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 27, 19:29)
ateikit i sia tema, jo seimininke Monica, labai faina moteris, pakonsultuos jus, be to ten rasit atsiliepimus apie ivairius aliejus ir ne tik  4u.gif

O cia ne mano nosiai.cia jau aukstoji matematika doh.gif O gal dar kuri zinot ar nenupliksiu sumaisius ricina su rozmarinu EA? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 27 vasario 2010 - 21:33
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 27, 22:32)
O gal dar kuri zinot ar nenupliksiu sumaisius ricina su rozmarinu EA?  blush2.gif

Aišku ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 27, 22:34)
Aišku ne  biggrin.gif

O bet kazi macys kazka? Nera ten taip kad vienas kita nuslopina? blush2.gif
Atsakyti