Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(qgne @ 2010 02 18, 11:19)
norejau pasiteirauti o alieju reiia tepti ant sausu ar slapiu plauku?kazkuria nakti isteliau ant slapiu plauku alyvogiu aliejum,palaikiau per nakti kita diena issiplovus galvo nejo sukuot paukai tokie siurkstus buvo doh.gif

As tepu ant sausu smile.gif

O gal perdaug pritepet aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 02 18, 11:19)
norejau pasiteirauti o alieju reiia tepti ant sausu ar slapiu plauku?kazkuria nakti isteliau ant slapiu plauku alyvogiu aliejum,palaikiau per nakti kita diena issiplovus galvo nejo sukuot paukai tokie siurkstus buvo doh.gif

ant sausu plauku.

Papildyta:
Pirkau varnalesu alieju, tai jis toks skystokas, nors merginos buvo kalbeje, kad tirstas turetu but g.gif pirkau as ji europos pozeminej perejoj. Gal visai tiks unsure.gif
Atsakyti
Naudojo jojobos alieju,istikruju esu patenkinta,ziuresiu kaip toliau,bet plaukai tokie svelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 18, 22:54)
Naudojo jojobos alieju,istikruju esu patenkinta,ziuresiu kaip toliau,bet plaukai tokie svelnus smile.gif

as irgi naudoju jojobos man patinka
Atsakyti
O kaip jus tepat plaukus aliejumi? Ta prasme visa plauka ar tik saknis? As kazkaip tepdavau visa plauka isskyrus saknis, galvojau, kad neriebaluotu, bet jei tarkim parasyta, kad aliejus skationa augima, tai logiska butu tepti tik saknis...ar cia jau reikia i konkretu ziureti?
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2010 02 21, 22:04)
O kaip jus tepat plaukus aliejumi? Ta prasme visa plauka ar tik saknis? As kazkaip tepdavau visa plauka isskyrus saknis, galvojau, kad neriebaluotu, bet jei tarkim parasyta, kad aliejus skationa augima, tai logiska butu tepti tik saknis...ar cia jau reikia i konkretu ziureti?

Na jei norit augimui paskatinti, tai sakyčiau reikia šaknis tepti.. Aš dažniausiai tepu kažkur pusės plaukų ilgį, galus..
Atsakyti
Nusipirkau ir aš Halės turgui nerafinuoto kokoso. Tai dabar tepu kur netingiu: ant rankų, sausa veido vietas, plaukų galus... Ar bus teigiamo poveikio - palauksim ir pamatysim, bet dabar kvepiu visa kaip rafaelo:)
Atsakyti

Į temą: avokadų aliejus buvo labai išgirtas, bet man jis mieliau paakiams tepasi nei ant plaukų ax.gif Todėl galvai pasilieku pigesnį, bet ne prastesnį linų sėmenų aliejų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 gegužės 2010 - 17:00
kokosu aliejus wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakoja: 24 vasario 2010 - 22:41
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 02 24, 22:36)
Sveikutes 4u.gif  Kaip jus pasildote kokosu alieju? Ar tepate ant dregnu ar sausu plauku?  Pries tai naudojau kokosu alieju, tai tik delnuose patryniau ji ir sausus istepiau lyg ir nieko, visai patiko wub.gif  Bet visur raso kad geresnis efektas kai aliejus siltas bigsmile.gif tai gal tiesiog imesti gabala i puoda ir pasildyti?? g.gif

4u.gif
as kaip kada: arba taip kaip jus, pasildau delnuose, arba induke pasildau, tada man kazkaip geriau tepasi kai visai skystas skystas... mirksiukas.gif
Atsakyti
O jei parasyta kad aliejus saloto spaudimi tai cia rafinuotas ar nerafinuotas ? blush2.gif

Ir dar ... O tam aromanatural.lt neras aliejus rafinuotas ar ne... tai kaip zinot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 27 vasario 2010 - 13:27
QUOTE(Salomeja @ 2010 02 24, 14:12)
Nusipirkau ir aš Halės turgui nerafinuoto kokoso. Tai dabar tepu kur netingiu: ant rankų, sausa veido vietas, plaukų galus... Ar bus teigiamo poveikio - palauksim ir pamatysim, bet dabar kvepiu visa kaip rafaelo:)

Man kvapas irgi patinka, kūną pasitepu, bet kad labai jau gerai drėkintų odą, nepastebėjau wink.gif
Beje, kiek mokėjote?
Atsakyti