Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(etamo21 @ 2010 02 13, 04:47)
tiesa,turi buti bent vos juntamas kvapas.berods is dziovintu kokosu isgaunamo aliejaus kvapas stipresnis,is svieziu kiek silpnesnis, o va rafinuotas isvis bekvapis,nors konsistencija ta pati

Vadinasi mano ir džiovintų, nes kvapas tikrai juntamas nesilpnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 13, 09:30)
Ot prasoviau, teks ant kuno sutepti  doh.gif

aisku sunaudok.gali pasilikti pvz.kulnams,alkunems tepti,jei issausejusi,suskirdusi oda.arba mamai/tetei padovanok,as taip ir padariau,tevukas kulnus apsigyde biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kaip reikia naudoti ricinos alieju plaukams? ir kiek laiko laikyti? smile.gif niekaip neberandu tos temos kur buvo kalbeta apie tai doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toxic007 @ 2010 02 14, 13:40)
Gal kas zinot kaip reikia naudoti ricinos alieju plaukams? ir kiek laiko laikyti? smile.gif niekaip neberandu tos temos kur buvo kalbeta apie tai  doh.gif  smile.gif

Aš vienu metu naudojau, tai tepdavau nakčiai arba prieš plovimą smile.gif na kaip ir bet kokį aliejų smile.gif arba į kaukes dėti..
ricinos aliejus
Atsakyti
Perskaičiau dabar, kad aliejų būtų geriau tepti ant sausų plaukų, nes neva vanduo atstumia aliejų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 14, 19:08)
Perskaičiau dabar, kad aliejų būtų geriau tepti ant sausų plaukų, nes neva vanduo atstumia aliejų g.gif

Aš ir tepu ant sausų - galvą plaunu kasdien, tai iš vakaro tepliojuosi, ryte plaunu.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 14, 21:25)
Aš ir tepu ant sausų - galvą plaunu kasdien, tai iš vakaro tepliojuosi, ryte plaunu.

Aš irgi dažniausiai šitaip, nors iki šiol neaišku, ant sausų, ar ant šlapių geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 14, 20:32)
Aš irgi dažniausiai šitaip, nors iki šiol neaišku, ant sausų, ar ant šlapių geriau  biggrin.gif

Va va, reiks ir man pasidomėt. Nes ant kūno ir ant veido rekomenduoja tepti kai sudrėkinta oda. Matomai nevienodai plaukam ir odai naudot reikia g.gif
Atsakyti
Aš perskaičiau čia (komentaruose) - http://www.facebook.com/home.php?#!/ph...id=277269166098
Atsakyti
Na miegojau as su kokosu kauke ax.gif isplovus galva tikrai plaukai buvo netokie sausi kaip paprastai bigsmile.gif tiesa isdziuvus galvai dar galiukus pasitepiau wub.gif labai malonus kvapas, wub.gif tik, nepatiko tas, kad seip isvaikstau 3d neplovus galvos o dabar teko vaikscioti tik dvi doh.gif g.gif susiriebalavo, gal del to, kad visa galva issitryniau ir gausiai lotuliukas.gif smile.gif dar siandien eisiu paziureti koki aliujuka nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Sulaukiau savo nerafinuoto kokosų aliejaus, tikrai kad labai kvepia wub.gif , o ta rafinuotą kur per klaidą užsisakiau, galvoju gal maisto gaminimui sunaudosiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 18 vasario 2010 - 09:56
norejau pasiteirauti o alieju reiia tepti ant sausu ar slapiu plauku?kazkuria nakti isteliau ant slapiu plauku alyvogiu aliejum,palaikiau per nakti kita diena issiplovus galvo nejo sukuot paukai tokie siurkstus buvo doh.gif
Atsakyti