Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 11, 12:05)
Pigiau čia per tą forumietę ar kaip?  rolleyes.gif

Ne, tiesiog ten jos e-parduotuvėlė. Ir joje kainos tikrai labai padorios biggrin.gif Be to, vien dėl jos pasisakymų eko temose, domėjimosi turiu pasitikėjimo dėl prekių kokybės ir pan. smile.gif

OT: aistuliaa, ne pirmoj mane dominančioj temoj tave pastebiu, jau darosi savas tavo nick'as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 11 vasario 2010 - 12:43
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 11, 11:54)
Aš kai netingiu, tai kas vakarą tepu galus smile.gif o jei aptingstu, kas 2-3 dienas  smile.gif

bet tai tu kasdien plauni g.gif g.gif ir kaip tau, poveikis pastebimas g.gif
Atsakyti
Na nusipirkau kokosu aliejaus 4u.gif skaiciau, kad ji pasildyti reiktu ir tuomet naudoti smile.gif o Jus trinate visus plaukus ir saknis? ax.gif ant ka tik islpautu plauku? doh.gif nezinau, papasakokyte kaip Jus ji naudojate? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 11, 15:37)
Na nusipirkau kokosu aliejaus  4u.gif  skaiciau, kad ji pasildyti reiktu ir tuomet naudoti  smile.gif  o Jus trinate visus plaukus ir saknis?  ax.gif  ant ka tik islpautu plauku?  doh.gif  nezinau, papasakokyte kaip Jus ji naudojate?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Rekomenduoju paskaityti temą nuo pirmo psl-rasit visko, kaip ką šildyt, ką tept, kiek laikyt ir kaip naktį miegot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2010 02 11, 14:22)
bet tai tu kasdien plauni  g.gif  g.gif ir kaip tau, poveikis pastebimas  g.gif

Taip, aš kas rytą plaunu smile.gif na nežinau, man atrodo, kad sveikesni plaukai, bet jie matyt dar ir dėl to sveikesni, kad nebešviesinami smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2010 02 11, 16:37)
Na nusipirkau kokosu aliejaus  4u.gif  skaiciau, kad ji pasildyti reiktu ir tuomet naudoti  smile.gif  o Jus trinate visus plaukus ir saknis?  ax.gif  ant ka tik islpautu plauku?  doh.gif  nezinau, papasakokyte kaip Jus ji naudojate?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš tai ant sausų plaukų tepu, rankose ištirpsta ir tepu, nešildau daugiau smile.gif ir tepu galus, na ne pačius jau galiukus, bet kaip būtų per surištą uodegą ilgį tokį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 11, 17:37)

rankose pasildyta kokosu alieju istepu sausus plaukus is vakaro, palieku per nakti, ryte issiplaunu. ir taip 1, 2kartus per savaite. naudoju jau pusmeti, turiu sveikus, blizgancius plaukus ax.gif
platesni panaudojima tikrai atrasi perskaiciusi tema
Atsakyti
Jau kazkur sitoj temoj skaiciau bet nebepamenu, o ieskot vel tingiu, tai turi kvepet kokosu aliejus ar neturi, nes uzsisakiau is ekologisku produktu e-pard, o visai nekvepia. Kazin ar nebus tik jis rafinuotas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 12 vasario 2010 - 20:43
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 12, 21:43)
Jau kazkur sitoj temoj skaiciau bet nebepamenu, o ieskot vel tingiu, tai turi kvepet kokosu aliejus ar neturi,

Na mano tai kvepia..
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 12, 21:43)
Jau kazkur sitoj temoj skaiciau bet nebepamenu, o ieskot vel tingiu, tai turi kvepet kokosu aliejus ar neturi, nes uzsisakiau is ekologisku produktu e-pard, o visai nekvepia. Kazin ar nebus tik jis rafinuotas g.gif

As kai turejau rafinuota irgi visiskai jokio kvapo nebuvo, o dabar turiu nerafinuota, tai tikrai kokosais kvepia, labai skaniai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 12, 22:43)

as skaiciau pamenu, turi kvepeti, maniskis maloniai kvepia ax.gif
Atsakyti
tiesa,turi buti bent vos juntamas kvapas.berods is dziovintu kokosu isgaunamo aliejaus kvapas stipresnis,is svieziu kiek silpnesnis, o va rafinuotas isvis bekvapis,nors konsistencija ta pati
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 13 vasario 2010 - 03:49
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 12, 20:43)

mano ir kvepia 4u.gif

Atsakyti