Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

sena tema
user posted image
Atsakyti
O kokosų aliejų šildyti reikia kažkaip? Ryt pasiimu savo užsakytą, norėsiu iškart nakčiai išbandyti biggrin.gif
O šiaip kiekvieną vakarą tepu galus aliejumi nakčiai, kas antrą vakarą skirtingus, tai labai plaukams patinka, žymiai geriau atrodo galai, nes šiaip sausėja jie pas mane..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 20, 11:41)
O kokosų aliejų šildyti reikia kažkaip? Ryt pasiimu savo užsakytą, norėsiu iškart nakčiai išbandyti biggrin.gif
O šiaip kiekvieną vakarą tepu galus aliejumi nakčiai, kas antrą vakarą skirtingus, tai labai plaukams patinka, žymiai geriau atrodo galai, nes šiaip sausėja jie pas mane..

siaip jis susyla prie normalios kuno t, t.y. rankose. bet as siek tiek pasildau karstame vandeny.. bet is esmes gali nesildyti 4u.gif
saunuole kad tepliojies! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 20, 13:29)

saunuole kad tepliojies! thumbup.gif

4u.gif ai kad nesunku, kažkaip laiko neužima, o kadangi kas rytą galvą plaunu, tai jokių problemų iš vakaro susiteplioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 20, 18:53)
4u.gif  ai kad nesunku, kažkaip laiko neužima, o kadangi kas rytą galvą plaunu, tai jokių problemų iš vakaro susiteplioti smile.gif

del to matyt ir sauseja plaukai del dazno plovimo unsure.gif

as siuo metu darau pertrauka su aliejais,plaukai "persisotine" pastebejau biski... biggrin.gif
Atsakyti
As vis kartas nuo karto pasidarau alyvuogiu aliejaus arba ricinos aliejaus kauke. Pasildau ir istepu minimaliai valandai, o kartais ir per nakti laikau. Bet pastaruoju metu labai pamirsau plaukucius ir tas pradejo akivaizdziai matytis: issausejo, galiukai ziuriu pradeda skilineti, o kirpau gal pries 1.5 men verysad.gif Reikes vel pasirupinti... Bet ir oda sausesne, tad net nezinau gal cia del salcio? unsure.gif
Atsakyti
Bet atrodo, tikrai nedaug bunu lauke - is masinos i masina ir viskas + kapisonas jei ilgiau tenka paeiti... Nejaugi taip gali paveikti... Kaip jus kovojate su salciu? Dar pastebejau kad ir elektrintis pradejo, kazkur skaiciau, kad tai lyg ir pozymis, kad plaukai sausi - na man siuo atveju tinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 01 20, 21:46)
Bet atrodo, tikrai nedaug bunu lauke - is masinos i masina ir viskas + kapisonas jei ilgiau tenka paeiti... Nejaugi taip gali paveikti... Kaip jus kovojate su salciu? Dar pastebejau kad ir elektrintis pradejo, kazkur skaiciau, kad tai lyg ir pozymis, kad plaukai sausi - na man siuo atveju tinka  unsure.gif

Mano irgi elektrinasi, nors vasarą tokiu problemų nebūna.. Manau, kad nuo šalčio, šildymo, sausas oras ir pan.. Nors kai kas vakarą darausi aliejaus kaukes, tada plaukai nesielektrina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 sausio 2010 - 20:50
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 20, 21:50)
Mano irgi elektrinasi, nors vasarą tokiu problemų nebūna.. Manau, kad nuo šalčio, šildymo, sausas oras ir pan.. Nors kai kas vakarą darausi aliejaus kaukes, tada plaukai nesielektrina..

Na ir pasiryzimas bigsmile.gif As turbut patingeciau blush2.gif Na bet si vakara pasistengsiu, tik galvoju kaip cia patalynes neistepus, gal koki ranksluosti ant pagalves uzdejus g.gif nes su visokiais maiseliais, skarelem miegot man tragedija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 01 20, 23:15)
Na ir pasiryzimas bigsmile.gif  As turbut patingeciau blush2.gif Na bet si vakara pasistengsiu, tik galvoju kaip cia patalynes neistepus, gal koki ranksluosti ant pagalves uzdejus g.gif  nes su visokiais maiseliais, skarelem miegot man tragedija doh.gif

Aš tai su dušo kepuraite miegu smile.gif
Atsakyti
Išsitepiau su įvairių aliejų mišiniu + rozmarino eteriniu aliejum. Žiūrėsim, kas gausis. ax.gif
Papildyta:
O man nesielektrina plaukai. g.gif Nors vaikštau su sintetine kepure.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 21, 01:26)
Išsitepiau su įvairių aliejų mišiniu + rozmarino eteriniu aliejum. Žiūrėsim, kas gausis.  ax.gif

Irgi nakčiai laikai su ea?
Atsakyti