QUOTE(Dario @ 2010 12 06, 13:39)
Nu bet jus idomus, gal idomi, greiciau?
Ar jus bent suvokiat koki absurda snekat. katiline tam paciam namui galima su visa iranga pastatyt uz 4000Lt, bet tam paciam galima netilpti i 40 000Lt. Viskas priklauso nuo poreikio.
Ar jus bent suvokiat koki absurda snekat. katiline tam paciam namui galima su visa iranga pastatyt uz 4000Lt, bet tam paciam galima netilpti i 40 000Lt. Viskas priklauso nuo poreikio.
Normalus ekspertas iš karto pasiūlys ir turės paruošęs optimalų variantą. Bet tik tingiai ir asmenys, bet pozicijos rinkoje (realiai bedančiai) neturi sukūrę vieno ar kelių jų manymu optimalių variantų. Žinoma, tam reikia būti ne tik eilinių grūnščiuku, o dar ir inžnierių.
Esmė ta, kad kuomet firma apie savo rpduktą pateikia visą info, aš iš karto galiu spręsti rinktis ar ne. Tarkim mano nužiūrėtos katilinės privalumai:
1) KK, bet pakankamai automatizuota;
2) tolygus šilumos padavimas;
3) galimybė pasijunti saulę;
4) gamina šiltą vandenį buitiniam poreikiu.
5) firma turi paruošus schemą, kaip reikia montuoti visą įrangą ir kur kokius atstumus palikti.
Trūkumai:
1) reikalingas nemažas plotas - apie 9 kv.
2) didelė kaina;
3) jei niekada nesidėsi saulės kolektorių, išmesį dalį pinigų į balą.
Paliukai, pasiūlyk rimtą produktą, kuris turėtų poziciją. Aš išvardinsiu savo pageidavimus, o ne kamino ir kitus diametrus:
1) kuo mažesnė priežiūra;
2) vandens ruošimas ne tik šildymui, bet ir buičiai;
3) galimybė pajungti saulės kolektorius;
4) tolygus šilumos atidavimas;
5) kuras - biokuras.