QUOTE(NeringaJu @ 2010 10 27, 17:57)
Sveiki,
gal galite truputi padeti, kas naudojates Atmos DC22s katilu.
Katilas kurenamas tik malkomis. su seima nusprendeme gyventi name, iki siol atvaziuodavome tik savaitgaliai, tai jokiu klausimu nekildavo. mano tetis vis gasdindavo, kad katilas yra baisus dalykas ir pats lakstydavo pasiziureti kas 15 min.
Dabar valdas peremem mes su MB. mane labiausiai domina kiek laiko katilas kurenasi pas jus. taip pat kokius prietaisus naudojates kai dingsta elektra, kad katilas neperkaistu?
Mnau tam reikalui yra tas mygtukas po desine puse, kuris uzsuktas su tokiu plastikiniu dangteliu. Bet del visa ko pasidomekite...
Papildyta:
QUOTE(Paliukas @ 2010 10 28, 07:06)
Vandens geriau nenaudoti tokio tipo katiluose, geriau jau koki kibira su smeliu turekite po ranka.
Papildyta:
O siaip klausimas - kiek laiko mazdaug gali taip veikti?
Turiu omenyje ventiliatorius+siurbliukas?
Na siurbliukas kokius 20W turbut naudoja o ventiliatorius 50-100W?
Na tie taupus siurbliukai tai 25-60 maksimaliai gali naudoti ~48W, o pvz. atmos ventiliatorius irgi tiek pat
Papildyta:
QUOTE(mibas @ 2010 10 28, 09:33)
Pasidomėjau ir aš. Siurblys dirbs (kais, garsas pasikeis), bet neilgais režimais t.y. jei ten valandą, kelias tai GAL ir nieko neatsitiks. Bet tas žodelis GAL nelabai patikimai skamba, žinant tai jog naujas siurblys kainuoja 400Lt. Bet jei gręsia katilo išlėkimas į orą, tai jau geriau rizikuot siurbliu nei pačiu katilu.
Na UPS'a naudojant tai tikrai niekas nekausk ir nesvils. jis tam ir yra pritaikytas, kad kazkoki laika palaikytu sorve ir ja islygintu.
O kazkas samadelno - tai rizika pacio "meistro"