QUOTE(Taikute @ 2010 02 25, 11:36)
Ka manote apie katila VIGAS 25S (gamintojas VIMAR)? Ar esate girdeje kokiu blogu atsiliepimu?
Remigis rase:
"Už pigiai gerai nebūna Jei jau pirkt pečių, kad tik nebūtų brangus, tai tada, mano galva, reikia pirkt špyžių. Na, o jei nori gero pečiaus tada jau prasideda kainos ir galvos skausmas kokį pasiimt. Aš pvz nepirksiu niekada Vigas, Stropuva, Kalvis, Atrama. Man tinkami Atmos, Viadrus, Dakon, Simie...
Gal nuskambės ir juokingai, bet neimsiu Vigas vien dėl nepatenkintų klientų skaičiaus. Kai įdėklus i kaminus darau, tai su labai daug žmonių tenka bendraut. Iš mano sutiktų žmonių tik 1 pasakė, kad Vigas geras pečius. Jis netgi pasakė, kad pats geriausias . Valymas, dydis, ištraukiamo vent nebuvimas, jautrumas elekrtos dingimams- irgi įtakoja mano blogą nuomonę apie šį pečių.
Kiek žmonių tiek nuomonių... Dėstau savo poziciją, o ar ji tesinga, ar ne, tai ne man sprest. Man pakanka nepatenkintų žmonių atsiliepimų ir tokių žodžių- " nebūčiau tiek pinigų sumokėjęs tai aš ji nx ištėkščiau per duris".
Dėl Atmoso tai asmeniškai dar neteko sutikt žmogaus kuris būtų nusivylęs pirkiniu. Negiriu jo, nepeikiu, nesiūlau pirkt... Man iš tikro px kas ką kurena ir ką ruošiasi pirk."
JOnisProg rase:
"...kokia ten elektronika tam vigase. Laikrodis sudetingesnis. Teko pora jau remontuot, nes sudegino klijentai del neteisingos apkrovu pajungimo ideologijos (neteisingos mano nuomone, nes komutuoja ne faze o nuli). Ir gamintojas uz plokste praso 800lt berods. O fukcionalumas ne ka didesnis uz paprasta spiritini termometra + mechanine siublio varle. Bet, zinoma, paziurejus atrodo solidziau uz atmosa be nieko
Ir rusio stiklams kenkia vigasas
Ventiliatorius pas ji ant iputimo, neuzgesusi bendradarbis sugalvojo pakurstyt, tai po dureliu praverimo teko rusio langus stiklint. Gerai- pats uz dureliu buvo, tai antakiai nenusvilo, kai sprogo fakelas katilo isorej. O atmosa darinek kiek nori ir dar dumo mazai ismeta
"