Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(svieske @ 2010 02 23, 16:08)
merginos patarkit, ar prausiant veida, visada naudojat prausikli, ar uztenka tik su vandenuku po prausimosi nuvalyti?  Naudodavau ta Biodermos prausikli riebiai odai, bet labai pliusu jam daug neduodu, tai galvoju ar verta man ji bepirkti. Siaip daug priemoniu naudoju sios kosmetikos. O gal kas koki kita prausikli parekomenduotu? Kaip jus darot?

as nesiprausiu. nuvalau kreminiu losjonu is TBS ir paskui tik Sebium/Sensibio ar dabar Hydrabio vandenuka.
Papildyta:
beje, merginos, kovo men eurovaistinei 20% visai Biodermos produkcijai smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
koki veido prausikli,ir veido krema rekomenduotumet jautriai,raustanciai,su issipletusiais kapiliarais odai.Laukiu pasiulymu,nes planuoju pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 03 03, 16:52)
Laba diena,
koki veido prausikli,ir veido krema rekomenduotumet jautriai,raustanciai,su issipletusiais kapiliarais odai.Laukiu pasiulymu,nes planuoju pirkt 4u.gif

Kremas kaip tik tokiai odai - tai Bioderma Sensibio AR, kaip tik pati dabar jį naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 03, 19:15)
Kremas kaip tik tokiai odai - tai Bioderma Sensibio AR, kaip tik pati dabar jį naudoju.

ir kaip jums sis kremas,ar senai naudojat,ar yra kokie pokyciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 03 03, 17:30)
ir kaip jums sis kremas,ar senai naudojat,ar yra kokie pokyciai g.gif

Naudoju jį šią žiemą. Nelabai galiu kažką ypatinga pasakyti apie jį - pirkau kaip dieninį kremą prieš einant į lauką. Kad ir kapiliarus pasaugotų, nes turiu tą bėdą. Aš esu juo visai patenkinta. O išgydyti kapiliarų kremu juk ir nepavyks, tiesiog jei išsiplėtę, reikia naudoti specialų kremą, kad neprogresuotų.
Atsakyti
Patarkit,ar verta, jei turiu Sensibio H2O,kuris labai patinka,pirkti dar ir Hydrabio...Ar jis visiskai tas pats kas ir Sensibio poveikiu? g.gif Dabar kaip tik Eurovaistinei akcija,tai labai vilioja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 03 kovo 2010 - 20:10
QUOTE(diamondness @ 2010 03 03, 20:10)
Patarkit,ar verta, jei turiu Sensibio H2O,kuris labai patinka,pirkti dar ir Hydrabio...Ar jis visiskai tas pats kas ir Sensibio poveikiu? g.gif Dabar kaip tik Eurovaistinei akcija,tai labai vilioja ax.gif

Ziurint kokia tavo oda; as turejau Sensibio H2O, tai man jis kazkaip pasausindavo oda, dabar nusipirkau Hydrabio H2O, nes jis sausai jautriai odai, mano oda mirsi i sausuma

Visu seriju H2O vandeneliai atlieka ta pacia funksija, tik visi skirtingiems odos tipams
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 03 03, 20:10)

man beveik tas pats.
va Sebium ir Sensibio skiriasi zenkliai.
Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2010 03 04, 11:58)

Visu seriju H2O vandeneliai atlieka ta pacia funksija, tik visi skirtingiems odos tipams

o as visus 3 turiu. IS pradziu kai buvau spuoguota - patiko Sebium - labai gerai valo, pasilikau ji vasarai.
Sensibio patinka tuo, kad galima ir akis valyt. O hydrabio nusipirkau, kad padrekinciau isausejusia oda
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 03 04, 16:06)
Sensibio patinka tuo, kad galima ir akis valyt. O hydrabio nusipirkau, kad padrekinciau isausejusia oda

Hydrabio H2O dar nebandziau, bet ten irgi parasyta, kad tinka ir akims. Ar jis negerai nuvalo akiu makiaza, tau geriau nuvalo Sensibio H2O ?
Atsakyti
Jau nusipirkau ta Hydrabio H2O,nu ir labai patiko,pasitepus stipresnis drekinimas jauciasi nei su kremu,visiskai jokio serpetojimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 03 05, 19:55)
Jau nusipirkau ta Hydrabio H2O,nu ir labai patiko,pasitepus stipresnis drekinimas jauciasi nei su kremu,visiskai jokio serpetojimo thumbup.gif

Jau vadinasi apsisprendziau, ryt ryte leksiu pirkti ir sakiau dar tuo paciu kremuka tos serijos drekinanti prigriebsiu, bus vasarai bigsmile.gif
O dabar naudoju Sensibo DS+, nes serpetoja oda ir kapiliarai trukineja. Kol kas labai patinka, kad lengvutis, bet truksta drekinimo... Na ziuresiu, ka cia suregsiu ax.gif Kad kartais ir kosmetologes gerai priemoniu neparenka 4u.gif
Atsakyti
Jau isbandziau savaji Hydrabio H2O, labiau patiko nei Sensibio, tikrai jauciasi drekinimas; puikiai nuvalo veido ir akiu makiaza kaip ir Sensibio, tik va, Sensibio man pasausindavo oda-tuom man nelabai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 07 kovo 2010 - 16:28