Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Vitulka @ 2010 09 14, 17:01)
vakar išbandžiau Biodermos serumą. Kaip diena nuo nakties skirias nuo Rasos serumo brandžiai odai.
Visų pirma Biodermos tirštesnis, labai maloniai tepas ir jausmas po jo daug geresnis nei po Biok. Po Biok lyg trauktų odą, po Biodermos oda švelni, galim tept ir krempudrą, to trūko iš Biok, nes oda ir likdavo kaip sausa. Ryte oda labiau padrėkinta, jokio sausumo ar tempimo, glotni.
Išbandžius Biodermos man Rasos nebesinori  ax.gif

Rasos serumas man irgi netiko. Pirmieji įspūdžiai buvo lyg ir neblogi. Panaudojus jį apie 5 dienas, pajutau, kad odai labai trūksta drėgmės, net tempia ją doh.gif
Užtai nepabandžiusi bijausi dabar pirkti bet kokio serumo.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 14, 16:00)
noreciau atsiliepimu apie paakiu kremuka g.gif

user posted image

jau pora menesiu naudoju si paakiu kremuka, labai patinka, nes toks lengvas, greit isigeria, gerai drekina smile.gif jokiu nemaloniu pojuciu, nes man dauguma paakiu kremu grauzia oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 14, 18:50)
Tai va parašiau tą laišką Bioderma atstovybei sekmadienio vakare. Kol kas tylu, jokios reakcijos g.gif
Ot supyksiu, ir pereisiu tuomet prie Anna Lotan  cool.gif

Aš tuoj irgi supyksiu ant Biodermos. Jau 3 savaitė eina, kaip aš negaunu mėginukų (o gyvenu Vilniuje, tai nemanau, kad didelė problema yra atsiųsti kažką į Vilnių). Maža to, į mano prašymą sureagavo jie tik po 2 ar 3 laiško. Jaučiu vėl rašysiu jiems...
Kaip nervina schmoll.gif
Atsakyti
Bet juk jie neprivalo siųsti kiekvienam mėginukų doh.gif Yra skirta vaistinėm tam tikras kiekis, aišku čia jau vaistininkių reikalas ar jos juos dalina ar ne . o be to , yra kosmetologių dirbančių su šiomis priemonėmis , galima ir pas jas pabandyti ar paprašyti po procedūros, kad duotų mėginukų tolimesniam gerų priemonių naudojimo pabandymui 4u.gif

O šiaip ,tai nežinau ar verta laukti kelis mėnesius vien dėl pabandymo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Teidė @ 2010 09 15, 13:28)
Bet juk jie neprivalo siųsti kiekvienam mėginukų  doh.gif Yra skirta vaistinėm tam tikras kiekis, aišku čia jau vaistininkių reikalas ar jos juos dalina ar ne . o be to , yra kosmetologių dirbančių su šiomis priemonėmis , galima ir pas jas pabandyti ar paprašyti po procedūros, kad duotų mėginukų tolimesniam gerų priemonių naudojimo pabandymui  4u.gif

O šiaip ,tai nežinau ar verta laukti kelis mėnesius vien dėl pabandymo  schmoll.gif

Siųsti mėginuko, žinoma, neprivalo drinks_cheers.gif Tačiau galėtų bent jau atsakyti į laišką, tuo parodydami deramą pagarbą potencialiam klientui cool.gif
Be to, įdomu, kokiu principu jie renkasi, kam atsakyti, kam ne, kam siųsti, o kam ne g.gif Dviejų ar trijų laiškų aš tikrai nerašysiu. Jei nerasiu artimiausioje vaistinėje to mėginuko, galiu juk rinktis ir kitos kosmet. firmos produktą, ne viena Bioderma pasaulyje yra.
O ieškoti kosmetologės, dirbančios su šia kosmetika, vien tam, kad pabandyti produktą, kurio pilnos vaistinės, tai nežinau ar logiška.
Atsakyti
QUOTE(Teidė @ 2010 09 15, 15:28)
Bet juk jie neprivalo siųsti kiekvienam mėginukų  doh.gif Yra skirta vaistinėm tam tikras kiekis, aišku čia jau vaistininkių reikalas ar jos juos dalina ar ne . o be to , yra kosmetologių dirbančių su šiomis priemonėmis , galima ir pas jas pabandyti ar paprašyti po procedūros, kad duotų mėginukų tolimesniam gerų priemonių naudojimo pabandymui  4u.gif

O šiaip ,tai nežinau ar verta laukti kelis mėnesius vien dėl pabandymo  schmoll.gif

Na, jeigu laiške atsakyme nurodo, kad mėginukai pasieks klientą kitą savaitę, tai kaip tada galvoti? Vis tiek neprivalo?
Aišku, čia jų reikalas, bet aš kaip potenciali klientė manau irgi turiu teisę išmėginti norimą produktą.
Šiaip laukti tikrai verta, nes nematau reikalo pirkti produkto už 50 lt - 60 lt tam, kad suprast, ar jis tinka mano odai ar ne. O netikus ką daryt? Išmest į šiukšlių kibirą ar kojoms sutept? Kojoms kremą ir pigesnį galima nusipirkti cool.gif
Kitas dalykas, vaistinėse irgi labai retai gausi mėginukų, nebent turi laiko važinėti per visas vaistinės ir klausinėti. Aš tam nei laiko, nei noro neturiu.
O kokio velnio man eiti pas kosmetologę, dirbančia su šia kosmetika (nors dar nė karto negirdėjau, kad kažkas su ja dirba), mokėti jai nemažus pinigus už tai, kad darytų procedūrą, kurios galbūt man visai nereikia ir po to prašyt dar kad tos kosmetikos atpiltų? Be to, tikrai ne visos tai daro.
Atsakyti
Na, kažin ar potencialus klientai taip rašytų lotuliukas.gif Na, nežinau kaip Jūsų kosmetologės, bet manoji, turėjo mėginukų šio gamintojo, nuo to ir prasidėjo manoji pažintis su Biodermos priemonėmis 4u.gif Nes po kosmetologės porcedūrų ji man ir pasiūlė (ne tokias brangias kaip profesionalios kosmetikos priemones) pabandymui kokybiškas priemones tęsti odos priežiūrai 4u.gif

Kosmetikos gamintojų pernelyg daug, tad pasirinkimas yra tikrai platus, tad kiekvienas renkamės jam priimtiną būdą ,kuriuo pasirinkti priemones, ar tik dėl reklamos, ar dėl kosmetologo patarimo, ar dėl to ,kad duoda nemokamų mėginukų, ar kad draugei tiko ir pan 4u.gif

Neteigiu, kad žadėdami jie elgiasi teisingai. tačiau ši tema yra apie atsiliepimus skirtus šią pordukciją išbandžiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teidė @ 2010 09 15, 13:48)
Na, kažin ar potencialus klientai taip rašytų  lotuliukas.gif  Na, nežinau kaip Jūsų kosmetologės, bet manoji, turėjo mėginukų šio gamintojo, nuo to ir prasidėjo manoji pažintis su Biodermos priemonėmis  4u.gif  Nes po kosmetologės porcedūrų ji man ir pasiūlė (ne tokias brangias kaip profesionalios kosmetikos priemones) pabandymui kokybiškas priemones tęsti odos priežiūrai  4u.gif

Kosmetikos gamintojų pernelyg daug, tad pasirinkimas yra tikrai platus, tad kiekvienas renkamės jam priimtiną būdą ,kuriuo pasirinkti priemones, ar tik dėl reklamos, ar dėl kosmetologo patarimo, ar dėl to ,kad duoda nemokamų mėginukų, ar kad draugei tiko ir pan  4u.gif

Neteigiu, kad žadėdami jie elgiasi teisingai. tačiau  ši tema yra apie atsiliepimus skirtus šią pordukciją išbandžiusioms  4u.gif

Deja šįkart suklydot cool.gif Serumas nėra pirma Biodermos priemonė, su kuria susiduriu. Dabar pvz. naudoju Sebium Hydra kremą (jei būtumėt atidžiau skaičiusi temą, būtumėt radusi mano postus apie šį kremą). O anksčiau esu irgi ne vieną Bioderma priemonę naudojusi. Tai jei aš ne potencialus klientas, norintis išbandyti, o jei patiks, ir nusipirkti produktą, tai kas jūsų nuomone aš tuomet esu? g.gif
Kalbant apie kosmetologes, tikrai ne visos moterys bei merginos pas jas lankosi.
Atsakyti
Ko gero forumietė įlindo į paskutinį puslapį ir nutarė, kad mes tik melžiam iš Biodermos produktus biggrin.gif

Aš lygiai taip pat naudoju Biodermos prausiklį, 3 kremus , šveitiklį - bazines veido odos priemones. Tai gal ne klientė aš? mastau.gif
Ir noriu tęsti savo bendravimą su šia kosmetika. Bet jau ne kartą įsitikinau, kad kai nusiperku produktą niekur niekada nemėgintą, dažnai nusiviliu. O Biodermos produkcija, mano supratimu, nėra iš pigiųjų, todėl kaip kojų kremą tepti man būtų gaila. Todėl, asmeniškai man, labai svarbu sulaukti to nelemto mėginuko.

Į temą. Baiginėjasi man Pore Refiner. Poros nesusitraukė, bet patiko, kad odos matiškumą išlaiko. Labai nepatiko pakuotė, nes iš svorio jaučiu, kad priemonės liko, o ji neišsispaudžia. Teko kirpt tūbelę per pusę - kremo dar ko gero 1 sav ar net ilgiau užteks, viskas ant sienelių susikaupę lotuliukas.gif
Bet vat labai jau nehigieniška ten pirštais kabint viską... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 14, 18:01)

vakar išbandžiau Biodermos serumą. Kaip diena nuo nakties skirias nuo Rasos serumo brandžiai odai.
Visų pirma Biodermos tirštesnis, labai maloniai tepas ir jausmas po jo daug geresnis nei po Biok. Po Biok lyg trauktų odą, po Biodermos oda švelni, galim tept ir krempudrą, to trūko iš Biok, nes oda ir likdavo kaip sausa. Ryte oda labiau padrėkinta, jokio sausumo ar tempimo, glotni.
Išbandžius Biodermos man Rasos nebesinori  ax.gif

niu situos du serumus net lygint negalima smile.gif 2 skirtingi dalykai - grozio ir dermatologine kosmetika rolleyes.gif 2 skirtingi poveikiai ir tt

bet uz nuomone vistiek aciu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti