Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Varu @ 2010 09 10, 22:26)
Ne, nu nesuprantu niekaip ko man taip nesiseka su jų mėginukais...
Jau 2 sav laukiu - nieko. Nors laiške man rašė, kad šios savaitės pabaigoje turi atkeliauti, o nieko dar negavau...  unsure.gif

as laukiau praktiskai 2 menesius. biggrin.gif bet uztat įdejo nepagailint. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri galite pasidalinti įspūdžiais apie šį kremuką ? Naudoju Sebium liniją, prausiklį, vandenuką ir AI. galvoju gal įtraukti ir šią priemonę g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teidė @ 2010 09 11, 11:34)
Gal kuri galite pasidalinti įspūdžiais apie šį kremuką ?  Naudoju Sebium liniją, prausiklį, vandenuką ir AI. galvoju gal įtraukti ir šią priemonę  g.gif
http://www.paramarke.....iner 30ml.jpg

Daug kas ją gyrė. Bet patarčiau prieš perkant būtinai išbandyti. Nes pvz. man tai ši priemonė dirgino odą unsure.gif doh.gif

Parašiau vakar vakare laišką Biodermai dėl serumo mėginuko. Įdomu, gausiu ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 rugsėjo 2010 - 17:52
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 11, 14:06)
Daug kas ją gyrė. Bet patarčiau prieš perkant būtinai išbandyti. Nes pvz. man tai ši priemonė dirgino odą unsure.gif  doh.gif

Parašiau vakar vakare laišką Biodermai dėl serumo mėginuko. Įdomu, gausiu ar ne.

O Jūs nebandėt vaistinėse prekiaujančiose Bioderma paprašyti mėginukų ? Ne visose aišku turi ,bet kai kuriose tikrai duoda , bent jau man perkant, nors jau buvau išbandžius pas kosmetologę, davė kaip priedą visokių kitokių mėginukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teidė @ 2010 09 11, 13:25)
O Jūs nebandėt vaistinėse prekiaujančiose Bioderma paprašyti mėginukų ? Ne visose aišku turi ,bet kai kuriose tikrai duoda , bent jau man perkant, nors jau buvau išbandžius pas kosmetologę, davė kaip priedą visokių kitokių mėginukų  4u.gif

Nebandžiau blush2.gif Kiek kokių Biodermos mėginukų klausdavau, dažniausiai neturėdavo.
Šiaip yra šio serumo testeris Akropolio Eurovaistinėje. Bet kadangi noriu išbandyti ant veido odos, ne ant riešo, norisi mėginuko. Ant riešo bandant pirmieji įspūdžiai geri.
Atsakyti
As naudoju jau beveik 2savaites Pore Refiner, ir labai dziaugiuosi. Man nei nesausina odos, kai kitos rase kad sausina, atsargiai su juo.
Atsakyti
QUOTE(maza22 @ 2010 09 11, 17:14)
As naudoju jau beveik 2savaites Pore Refiner, ir labai dziaugiuosi.  Man nei nesausina odos, kai kitos rase kad sausina, atsargiai su juo.

O kaip ant jo dekoratyvinė kosmetika ? tinkamas kaip kremukas prieš make up ?
Atsakyti
As tepu ji, poto drekinanti krema arba emulsija ir pudra. Ir man gerai laiko. Dar pastebejau kad oda tai nesauseja, bet tie juoduliukai man toki sausi pasidaro ir su sveitikliu jie gerai pasisalina. Bet kad nuo jo man oda pleiskanotu ar nusausetu tai nko. Taip pat jau susidraugavau su serumu antibak.oda lyginanciu, po pirmo karto lb nepatiko, o jau dabar thumbup.gif Galvoju dar AI nusipirkti g.gif
Atsakyti
Noriu atsiliepimų apie Sensibio Forte
user posted image

Ar yra čia jį naudojusių? Domina ar jis nuima karščio pojūtį ir degimą? Mano veidas kartais linkęs į tokias reakcijas, įdomu, ar šis kremas nors kiek nuramina odą, ar visgi geriau pirkti Sensibio kaukę? g.gif
Atsakyti
noreciau atsiliepimu apie paakiu kremuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 11, 13:06)

Tai va parašiau tą laišką Bioderma atstovybei sekmadienio vakare. Kol kas tylu, jokios reakcijos g.gif
Ot supyksiu, ir pereisiu tuomet prie Anna Lotan cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 rugsėjo 2010 - 16:51
rugpjūčio 29 d. parašiau Biodermai laišką, rugsėjo 1 d. atrašė, paklausė adreso, rugsėjo 5 d. atnešė mėginėlius (ant voko rašo, kad rugsėjo 3 d. įteiktas pasiuntinių paštui).

vakar išbandžiau Biodermos serumą. Kaip diena nuo nakties skirias nuo Rasos serumo brandžiai odai.
Visų pirma Biodermos tirštesnis, labai maloniai tepas ir jausmas po jo daug geresnis nei po Biok. Po Biok lyg trauktų odą, po Biodermos oda švelni, galim tept ir krempudrą, to trūko iš Biok, nes oda ir likdavo kaip sausa. Ryte oda labiau padrėkinta, jokio sausumo ar tempimo, glotni.
Išbandžius Biodermos man Rasos nebesinori ax.gif
Atsakyti